Monday Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Jest w radomiu jedna dogomaniaczka, która chyba interesuje się fotografią. Tak czy tak nie widzę jej na radomskich wątkach. Ale możecie umówić się przecież w schronie i wyprowadzić Cacka. Ona zdjęcia cyknie... Ja niestety w tym tygodniu nie podjadę do schronu :( Najlepsza jest sobota niedziela, kiedy to nie trzeba pracować (niektórzy muszą) i wtedy za dnia zrobić zdjęcia. ela.g19 to chyba nick tej dziewczyny. Podpytajce czy nie mogłaby się przejechać do schronu jak wy będziecie.... Deklarowała, że robi ładne zdjęcia ;) Quote
Aimez_moi Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Cacek......:) pokazujemy sie......:):) Quote
kizimizi Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 a czy podrzuciliscie Cacka na watek pudli? Bo na dogo tak owy jest. Zawsze dziewczyny pomoga w ogloszeniach a i moze sie jakis dt znajdzie? Chodz on bardziej sznaucer jest na moje oko. Cacek tzrymaj sie!!!! Quote
Energy Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 On już na pudlach jest strasznie długo, jest ogłaszany i nic:-( Quote
al'akir Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Trafiłam przypadkiem, nie wiedziałam , że Cacek ma wątek . Ja mu robiłam kilkukrotnie ogłoszenia i nic :( Gdyby były fajne zdjęcia , dobry opis... Quote
Onaa Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 [quote name='GPooLCLD']Trafiłam przypadkiem, nie wiedziałam , że Cacek ma wątek . Ja mu robiłam kilkukrotnie ogłoszenia i nic :( Gdyby były fajne zdjęcia , dobry opis...[/QUOTE] A czy ja w końcu dałam znać na wątek pudelków w potrzebie, że Cacek ma wątek bo już nie pamiętam :oops:. Quote
al'akir Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Dogo07']A czy ja w końcu dałam znać na wątek pudelków w potrzebie, że Cacek ma wątek bo już nie pamiętam :oops:.[/QUOTE] Raczej nie , bo sprawdzam go regularnie, zauważyłabym. Znalazły się 3BDT w kilka dni na pudlach ostatnio , zmieniłam tytuł , że teraz szukamy dla Cacka ... Może znowu się uda! Czy ktoś mógłby napisać lepszy tekst do ogłoszeń ? Quote
Energy Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='GPooLCLD']Raczej nie , bo sprawdzam go regularnie, zauważyłabym. [/QUOTE] Był wstawiony:eviltong: Quote
al'akir Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Energy']Był wstawiony:eviltong:[/QUOTE] wątek:crazyeye::crazyeye::crazyeye:? Quote
Energy Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='GPooLCLD']wątek:crazyeye::crazyeye::crazyeye:?[/QUOTE] Nio:siara: Quote
Monday Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Nie wiem czy widział ktoś mój wcześniejszy wpis o dogomaniaczce, która być może zrobiłaby mu zdjęcia... Warto do niej napisać jeżeli jeszcze są one potrzebne. No, chyba, że Anhata zrobi zdjęcia - byłoby najprościej. Quote
al'akir Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Energy']Nio:siara:[/QUOTE] faktycznie i napisane, że to off - zmyliło mnie to ;) Quote
Energy Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='GPooLCLD']faktycznie i napisane, że to off - zmyliło mnie to ;)[/QUOTE] Długo Cię nie było z odpowiedzią, pewnie szukałaś:eviltong::evil_lol: A tak w ogóle to znowu skrzyneczka;) Quote
Onaa Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Poczekamy narazie na anhate i zobaczymy co ona napisze, czy udało się jej jakieś zdjęcia zrobić. Quote
Energy Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Dogo07']Poczekamy narazie na anhate i zobaczymy co ona napisze, czy udało się jej jakieś zdjęcia zrobić.[/QUOTE] Miejmy nadzieję, że Cacek jest w dobrym stanie, jeśli może...:roll: Quote
kora78 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 czekamy... wtedy poprosimy o fotki ej dogomanki. piekne fotki to polowa sukcesu w ogloszeniach Quote
tula Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 jestem i ja Dogo, niestety na razie moge pomóc tylko w ogłoszeniach... wielkie dzięki że tak bardzo starasz sie pomóc Cacusiowi. Quote
kora78 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 gdzie te wiadomosci z wczorajszej wizyty????????????? Quote
Onaa Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Dalej czekamy. Może anhata nie mogła pójść wtedy do schroniska albo nie odnalazła Cacka. Quote
red Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Anhata, byłaś w schronisku, napisz co u Cacusia, bo ja nie wiem gdzie on jest.... Quote
Recommended Posts