Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ech, jestem i ja. Dogo07 nie wiedziałam, że Cacek ma wątek:roll:

Cacuś jest na pudlach w potrzebie praktycznie od początku, miał chyba najwięcej ogłoszeń, ostatnio Feliksik dała mi możliwość wybrania pudelków do onetu i z trzech wybranych jednym jest właśnie Cacek. Dzwoniłam do osoby na którą jest numer do ogłoszeń i z tego co wiem chłopak dalej czeka...:-(

Tu link do onetu
http://pies.onet.pl/1209,14,1,dom_potrzebny_od_zaraz,galeria.html

Nie wiem dlaczego nikt go nie chce:shake:

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Energy że cały czas pamiętasz o psiaczku i że wpadłaś na jego wątek, założyłam go niedawno, myślałam że może coś się ruszy w jego sprawie, że znajdzie się jakaś szansa dla niego.
Niestety obecnie nie mam aktualnych wieści co z psiakiem, dlatego prosiłam wolontariuszy żeby zerknęli na psiaka w schronisku. Tam w schronie przepełnienie, nie chciałabym żeby biedak marnie skończył :(.
Dlatego szukamy mu dobrego domku, a może w międzyczasie znajdzie się jakiś dt.

Posted

dziewczyny, jedna uwaga[jesli mozna] Cacek ma na onecie piekne zdjecie, ale wygląda na nim jak sznaucer olbrzym- co od razu wyklucza cześć domków-przy tej ilości psów pierwsze spojrzenie bywa zarazem ostatnim- moze jakieś zdjatko przy człowieku?

Posted

W ogole nie kojarzę psiaka. Nie ma go na izolatkach i na kwarantannie. Może być już na bytowych. Jadę we wtorek do schronu. Potrzebuje dokładniejszych info. Kiedy były robione te zdjęcia? W którym boksie wtedy siedział ? Wydrukuje sobie zdjęcie i pokażę Kasi. Powinnam się czegoś dowiedzieć. Jest opcja, że psiak mógł iść do domku.

Jeśli ma robione ogłoszenia i jest podany numer fona, to pewnie do odsoby z Radomia, która jeździ do schronu. I ona powinna wiedzieć, w którym boksie się znajduje..

Posted

mam nadzieję,że Cacek znalazł dom,znam jego historię-najpierw stracił pana a potem 2 dni siedział przy zmarłej pani.Rodzina go zabrała,wykąpała i oddała kilka lat temu do schroniska,nie mogli go zatrzymać,a może zwyczajnie nie chcieli.Cacek wcześniej przypominał bardziej sznaucera,moze dlatego ze rzadko był strzyżony

Posted

Biedny Cacek, taki wierny, a od tak długiego czasu samotny, niekochany i nikomu niepotrzebny :(. Siedzi zamknięty w schronisku bez ludzi, bez spacerów, tylko kraty i beton i strach przed współtowarzyszami z boksu,
Bardzo bym chciała żeby Cacek znalazł kochający dom.

Posted

mial ludzi kochajacyh, warowal przy zwlokach pani, rozumiem?
czyli mieszkal ze starszymi ludzmi?
wiec moze sie do dzieci nie nadawac, juz nie te lata, juz nie bedzie szalal i sie bawil. on spokoju juz potrzebuje, najlepiej tez starszych ludzi.
ale tacy rzadko ogloszenia w necie przegladaja....

Posted

Pudelki są długowieczne :). A dla Cacka te 7 lat to faktycznie może być połowa życia dopiero. A czy do dzieci się nie nadaje ? To chyba nie zależy od wieku, trudno powiedzieć jak jest w przypadku Cacka, ale skoro to łagodny spokojny grzeczny psiak to może byłby dobrym towarzyszem dla rodziny z dziećmi.
Natomiast ja osobiście do domów z dziećmi to polecam do adopcji raczej psy z dt czy hotelików, czyli po prostu pieski sprawdzone, ale to jest indywidualna sprawa i najważniejsze aby się znalazł dobry odpowiedzialny kochający dom dla Cacka.

Posted

Pati i Anhata nic nie wiecie o tym cudeńku? Wreszcie jestem tam gdzie powinnam , na wątkach psiaków ze schronu który jest najbliżej mojej miejscowośći. Powłoczyłam się po dogo ,trochę "popomagałam", ale tu moje miejsce.;)