tula Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 cholera.. on powinien trafic do kliniki, natychmiast, widziałam że psiaki z babeszją które przebywały w Pankracym i cały czas miały podawane leki ładnie wychodziły z tego choróbska, a piesek moich sąsiadów leczony w warunkach domowych niestety nie:( Quote
kameralna Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Żałuję, że nie udało się rozpocząć akcji wcześniej. Bubu mógł spędzić u mnie wakacje. Teraz mam oprócz swojej suczki małego tymczasowicza. Czekam na wieści o Bubu i nowe zdjęcia. Jak się sprężymy, to uda nam się odmienić los tego cudownego psa. Spróbujmy! Pozdrawiam Was Cioteczki. Może jeszcze wieczorem uda mi się wpaść na wątek, teraz muszę wyjść. Quote
luisien Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Wakacje?:placz: Gdy tylko będę w schronie, będę robiła mu zdjęcia/ dostaniesz je! Nowy wątek, jest tam też Bubu. http://www.dogomania.pl/threads/195056-Schronisko-w-*RADOMIU*-setki-wpatrzonych-w-kraty-oczu-czeka-na-pomoc!/page3 Quote
kameralna Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Tak, pytałam w wakacje o Bubu. Chciałam, żeby do mnie przyjechał ale trudno było się wtedy czegokolwiek o nim dowiedzieć. Jeśli ktoś zaadoptuje mojego obecnego tymczasowicza, będzie miejsce dla naszego szorściaka z Radomia :) Lecę na polecany wątek. Quote
luisien Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 kameralna napisał(a):Tak, pytałam w wakacje o Bubu. Chciałam, żeby do mnie przyjechał ale trudno było się wtedy czegokolwiek o nim dowiedzieć. Jeśli ktoś zaadoptuje mojego obecnego tymczasowicza, będzie miejsce dla naszego szorściaka z Radomia :) Lecę na polecany wątek. W każdy wakacyjny weekend patrzyłam na Bubu, tego drobnego, nieśmiałego psiaka, z wieczną biegunką i radością na widok człowieka ( tak samo intensywne) i marzyłam o domu dla niego. Jestem szczęśliwa,że bierzesz go pod uwagę! Quote
kameralna Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 [quote name='luisien']W każdy wakacyjny weekend patrzyłam na Bubu, tego drobnego, nieśmiałego psiaka, z wieczną biegunką i radością na widok człowieka ( tak samo intensywne) i marzyłam o domu dla niego. Jestem szczęśliwa,że bierzesz go pod uwagę! Bardzo dziękuję Ci za zdjęcia! Bubu jest cudowny! Jestem w nim absolutnie zakochana :loveu: Gdybym nie miała obecnego tymczasowicza, Bubu mieszkałby już u mnie i szalał po działce z moją suczką, bardzo do niego podobną :) Martwi mnie ta jego biegunka. W schronisku nie ma co liczyć na lepszą dietę. Jestem pewna, że gdyby dostawał kurczaka z ryżem i jakiś probiotyk (ewentualnie węgiel) żołądek zacząłby pracować normalnie. Cel na dziś:znaleźć jak najszybciej dt/ds dla Bubu! Cioteczki, pomóżcie! Zrobię dla niego serię ogłoszeń, proszę tylko o podanie danych kontaktowych:) Quote
luisien Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 O Boże.. napisz do tuli! Ja na ten moment siedzę w loży obserwatora i patrzę jak nikczemni ludzie się miotają i "zmuszeni są do kłamstwa" by ich było na wierzchu. Mam ponoć zakaz wstępu do schronu , za to że w poniedziałek zabrałam na badanie do kliniki Twixa i Raisę / znalazłam je chore w niedzielę w boksach/. Twix kaszle i jest niewidomy- już jakaś świetna osoba z Pragi warszawskiej zaoferowała mu DT, zaś Raisa jest cały czas w klinice/ silna babeszjoza i anemia/- i dostaje duuużo kroplówek by nerki nie stanęły- płacę perły diamenty i lada dzień powiem: help;).Nota bene szukamy wspaniałego domku!/zdjęcia na wątku radomskim/ Tak czy inaczej"nasze" na górze, bo psy mają szansę wyzdrowieć! Niemniej na tą chwilę, pomóc nie mogę. Jak zwykłam mówić, schronisko należy do zwierząt i ich dobro jest najważniejsze!!- oliwa wypływa:p Quote
tula Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Można podawać kontakt na mnie do ogłoszeń: 505-252-365, już wyadoptowałam przez telefon kilka psiaków których na oczy nie widziałam to może i z Bubu sie uda:) Dzięki Kameralna:):) Quote
rita60 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Martwie sie o Dogo07:roll:czy ktos ma telefon do niej ? Quote
luisien Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Tak, też zauważyłam że się nie odzywa...numeru telefonu niestety nie mam. Quote
rita60 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 luisien napisał(a):Tak, też zauważyłam że się nie odzywa...numeru telefonu niestety nie mam. Już jest na Dogo,zajrzyj tu cioteczko:lol: Quote
moni12 Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/195382-microKUD%C5%81ACZ-TWIX-gnije-w-radomskim-schronie-STRACI%C5%81-NADZIEJ%C4%98-podda%C5%82-si%C4%99...DT-Pilne!?p=15627595#post15627595 oby nie skończył tak jak Cacek- zabrany awaryjnie. Potrzebne wsparcie,pomysły jak Mu pomóc . Quote
kameralna Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 tula napisał(a):Można podawać kontakt na mnie do ogłoszeń: 505-252-365, już wyadoptowałam przez telefon kilka psiaków których na oczy nie widziałam to może i z Bubu sie uda:) Dzięki Kameralna:):) Tula, tak zrobię. z ogłoszeniami ruszę najprawdopodobniej w przyszłym tygodniu. Teraz muszę niestety wyjechać. Pamiętajmy o cioteczce Mestudio :) Być może Bubu będzie mógł przeczekać u niej okres przedadopcyjny. Zobaczymy jak się sprawy ułożą. Może Dogo07 tu zajrzy? Dawno jej nie widziałam. Quote
tula Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Kochane cioteczki zapraszam na bazarek dla naszego bardzo biednego radomskiego Twixa, który nie widzi, nie dosłyszy i nie miał szans z silniejszymi psami a teraz ma szansę na lepsze życie, to tylko 5 zł: http://www.dogomania.pl/threads/195542-Diagnoza-schronisko-bazarek-trwa-do-15.10.-do-godziny-24.00.?p=15644358#post15644358 Quote
kameralna Posted November 3, 2010 Posted November 3, 2010 Twix ma bazarek! Fajnie :) Ja tymczasem wrzuciłam do Sieci kilka ogłoszeń dla Bubu. Quote
Recommended Posts