Energy Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='red']Anhata, byłaś w schronisku, napisz co u Cacusia, bo ja nie wiem gdzie on jest....[/QUOTE] Anita_happy była w schronie zaproszę ją na wątek... Quote
anita_happy Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 byłas.... jak bylam pierwszym razem i robiłam zdjecia pudlom z klatki to Pani A. powiedziała, ze mają Cacka, którego ogłaszają dziewczyny... jak byłam dwa dni późnije - robilam foty i szukałam teriera, który mi mignął kontm oka... to znalazłam TO nie znam Cacka - a foty z obcięcia to juz są nieaktualne... kobiety..jak go ogłaszacie i nie chcecie żeby Go ze schronu wydali bez waszej wiedzy to po prostu zadzwońcie do koordynatora adopcji i powiedzcie....ze szuakcie mu domu i jak znalazł by się dom w Radomiu to ktoś od was moze sprawdzic ten dom... Quote
Energy Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 anita_happy napisał(a):i co..CACEK cackiem..czy nie:) Oczywiście Cacek:lol: Wielkie dzięki Anita_happy:lol:czyli jest i na szczęście źle nie wygląda. Anita napisała mi, że Cacek jest jest w boksach naprzeciwko wejścia do biura, a w biurze wiedzą, który to Cacek. Quote
Onaa Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Anita_happy, dzięki za wieści. Tylko czy to jest zdjęcie Cacka: http://i876.photobucket.com/albums/ab321/anita_happy/S6300114-1.jpg ? Bo jak dla mnie to on nie bardzo podobny. Quote
Energy Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Wg mnie to jest Cacek, popatrz na to zdjęcie... nawet boksy te same na zdjęciu Anita_happy i na tych z wątku;) Quote
Onaa Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Sama nie wiem. A po numerze schroniskowym nie byłoby pewniej ? Mam jeszcze fotki z zimy zarośniętego Cacka, jeśli to był on i jakoś tak inaczej wygląda. A jeśli chodzi o Cacka to jest jeszcze jeden, tylko zupełnie inny piesek, Cacuś, ma wątek i ogłaszają go dziewczyny z dogomanii, może o tym ta pani mówiła. Bo w sumie to skąd ona wie o Cacku jak nikt się nim do tej pory nie interesował :roll:. Quote
anita_happy Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 koordynatorka adopcji sama mi o Cacku mówiła...wiec wie Quote
Energy Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Ale ich się nie da pomylić, to całkiem inne psiaki:roll:a z tego co zrozumiałam, to Anita_happy uzyskała info. że to jest Cacek. Edit:dopiero zobaczyłam Twój wpis;) Jakie masz z zimy? Quote
Onaa Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Muszę poszukać. A jaki to jest numer boksu ? Czy przed nim kolejna zima w schronie :( ? Quote
anita_happy Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 a ja uwazam ze to Wasz Cacek - zobaczcie na uszy... tak nawiasem..to chyba wszystkie psy kudlate były na lato obcinane :/ widziałam staruszka leonbergera - obciety... mix nowofunlanda - obciety Patrzac na uszy i bezową plamkę na pysku -to wasz Cacek... ale mozecie zadzwonic do Schronu i się zapytac :) Energy - masz telefon..dawałam Ci..prawda? Quote
red Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Jutro się dowiem na bank, jak się ma Cacek i napiszę, nie wiem czemu Anhata milczy, może komputer jej siadł. Quote
Onaa Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Tak patrząc na same zdjęcia to faktycznie trudno stwierdzić czy to ten pies czy nie. A na stronie schroniska to są jakieś numery podane ale nie wiem czy to jest numer schroniskowy Cacka. Poczekamy w takim razie na red, a może i anhata się odezwie. Quote
Energy Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Dogo chodzi Ci o ten numer 017A? To jest chyba numer ewidencyjny Cacka. Nie widziałam tych zdjęć Cacka. Anita_happy jeśli Red będzie jechać to nie będę dzwonić;) Red proszę dowiedz się o niego... Quote
Onaa Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 A ja jestem ciekawa jak Cacek się miewa, jak reaguje na człowieka, jak sobie radzi z innymi psami, to ważne. Obawiam się że tego telefon nie załatwi, to trzeba zobaczyć naocznie, zaobserwować, podejść do krat, spojrzeć psu w oczy. Quote
Energy Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 To już nie wiem kogo poprosić o podjechanie do schronu:shake: Quote
Energy Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 moni12 napisał(a):Najlepiej ,żeby Anhata się odezwała. No najlepiej by było... Quote
Onaa Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Czekamy w takim razie dalej. Jeśli potwierdzi się że to Cacek to faktycznie przydałyby się aktualne zdjęcia, takie z bliska pycholka również, te co ma to są takie szare i smutne jak ta rzeczywistość schroniskowa, dla mnie na nich psiaczek prezentuje się wdzięcznie ale niestety nikt się nim nie zainteresował do tej pory :(. Quote
red Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 :-(Niestety Cacek nie żyje................:-( Quote
Onaa Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 red napisał(a)::-(Niestety Cacek nie żyje................:-( :placz: :placz: :placz: Nieeeeee !!!!!!!!!!!! Red, napisz coś więcej !!! Dlaczego ? Co się stało ? Od kiedy ? A ten na zdjęciu to jednak nie był Cacek ? ??? Quote
red Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Chyba od 2-3 dni, znaleziono go w boksie, nie wiem dokładnie jak to się stało, ale jeśli coś będę wiedziała, napiszę. Miał zrobioną sekcję. Bardzo mi przykro..... Quote
Onaa Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Ale jak to tak nagle, tak z niczego ? Tyle czasu był w schronisku a teraz kiedy pojawiła się jakaś nadzieja na pomoc dla psiaka, to tak się stało :( ? A ten piesek na zdjęciu, od anita_happy to był jeszcze on ? Quote
Recommended Posts