Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ha, a u mnie po sąsiedzku mieszkają dwa czarne podpalane psiaki, oba szczuplutkie i śmigają za patykami jak torpedy :lol: Fajne są :lol:

Minibelg jamniczy wywiera na mnie fantastyczne wrażenie, oglądałam filmik z Waszym występem z obi, słodka jest :loveu:

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziekujemy bardzo i cieszymy że sie podobamy, obie ( Kara :lol: ). No ona powinna mieć lepszą firgurę ale żwawa jest więc może po prostu ma taka budowę ? Co nie zmienia faktu że będe nad nia się znęcać żeby schudła :mad:

Moja ma zakaz patyczków i lata tylko za piłeczką albo aporcikiem :cool3: Albo lata wąchać co jest najlepszym na świecie sposobem na zmęczenie jamnika wystarczy kilka razy jej zgubic np klucze na boisku i pies pada :cool3:

Posted

Już wklejam :cool3: Wolę dozować po trochę bo nie mam za dużo, trzeba bedzie mojej parówce porobić nowe !!! :roll:

Jamnik na wakacjach powala totem ( 5 miesięcy )

Jamnik nad jeziorem około 3/4 miesiące

Posted

Ale dużo na filmiku nie widać oprócz tego że suka najbardziej jest na mnie skupiona miedzy ćwiczeniami i że ma kompletnie w nosie że jest na zupełnie nowym boisku otoczona zupełnie nowymi ludźmi ( antenka-ogonek cały czas w górze ) :cool3:

Mam filmiki z dzisiejszego dnia, były to filmiki robione na prośbę madziorki a obrazujące dostawianie do nogi, chcecie ?. Jakby co to mogę porobić więcej filmików bo to mi lepiej wychodzi niż zdjęcia :lol:

Posted

Tak niedawno spała moja zołza :lol:

Często sypia na parapecie gdy ja siedzę przy komupetru i ona wtedy jest tuż obok :lol:

Albo tradycyjnie u mnie na kolanach np teraz

Tu fotka z niedzielnego spaceru ( nie mojego autorstwa )

A tu najpiękniejszy gronek na świecie o prześlicznej głowie Figaro Srebrzysty Smrek ( zdjęcie też nie mojego autrstwa )

A tu filmik

http://www.youtube.com/watch?v=bcnU-G_mBlE

Posted

Filmik jest dosyć kiepski jakościowo bo miał pokazywać tylko dostawianie do nogi. Niedługo dorwę aparat i zrobię lepszy.

gosiu nie widzisz całej reszty czy tylko tych z mojego ostatniego postu ? Nic nie wiem o zadnym limicie i ja foteczki widzę wszystkie. Hmm... Powiedzcie mi których nie widzicie a ja je wrzucę jeszcze raz.

Fajna jest. Dzisiaj już robila mi slalomek między nogami bez naprowadzenia na cztery nogi ( na piłeczkę ) w tempie normalnego chodu więc idziemy naprawdę do przodu biorąc pod uwagę że zaczęłam z nią jakąkolwiek przymiarkę do czegoś takiego bodajże w sobotę albo niedzielę. I jest to jedyna rzecz która nie wymaga w ogóle komendy ja ją sadzam przy nodze wyciągam daleko prawą nogę i ona już wie, zresztą kompletnie nie umiałam wymyślić na to komendy. Ma ktoś jakieś propozycje ?

Posted

Ja widzę fotki które wrzucałaś dzisiaj od godz. 13:10. Wszystkich innych nie widzę, a zamiast tego pojawiają mi się prostokąciki z napisem "Oops! My image for this link is no longer here" :roll:

Posted

Sara napisał(a):
Filmik jest dosyć kiepski jakościowo bo miał pokazywać tylko dostawianie do nogi. Niedługo dorwę aparat i zrobię lepszy.

gosiu nie widzisz całej reszty czy tylko tych z mojego ostatniego postu ? Nic nie wiem o zadnym limicie i ja foteczki widzę wszystkie. Hmm... Powiedzcie mi których nie widzicie a ja je wrzucę jeszcze raz.

Co do inteligencji Figi nie mówię tego żeby mnie przekonywać że tak nie jest, ale ona NIE jest specjalnie inteligentna. Żeby nam się razem układało musiałam w tego psa włożyć mnóstwo czasu i energii i ona się tera rozkręca, zaczyna się uczyć szybciej i dużo lepiej mnie rozumie. Ale fajna jest :lol: Dzisiaj już robila mi slalomek między nogami bez naprowadzenia na cztery nogi ( na piłeczkę ) w tempie normalnego chodu więc idziemy naprawdę do przodu biorąc pod uwagę że zaczęłam z nią jakąkolwiek przymiarkę do czegoś takiego bodajże w sobotę albo niedzielę. I jest to jedyna rzecz która nie wymaga w ogóle komendy ja ją sadzam przy nodze wyciągam daleko prawą nogę i ona już wie, zresztą kompletnie nie umiałam wymyślić na to komendy. Ma ktoś jakieś propozycje ?

Slalom?
Pląs?

Posted

Cholera no nic to powstawiam wszystkie jeszcze raz :mad:

No własnie nic nie mogłam wymyslić. Zresztą może to lepiej tylko ja wiem jak ją skłonić do robienia tego slalomu.

O a tu jest uwieczniony

http://www.youtube.com/watch?v=cdBdsp_4HY4

Tam potem jest trochę pod konic pusto bo myslałam że filmik się już skończył :roll:

Posted

Ubranko było klasycznie czarne łapki zrobiłam sama :cool3:

Cieszę się że się Figusia podoba. Chwilowo będzie przerwa w dostawie zdjęć bo mi się skończyły, ale pojutrze jadę nad morze więc będzie multum fotek Figowych !!! :cool3:

Slalomik mamy już opanowany na nieokreśloną liczbe kroków . Właśnie wróciłam ze spaceru treningowego gdzie się tego dowiedziałam.

Ja już przestałam uważać że robi słodkie minki. Przyzwyczaiłam sie i jestem do tego stopnia bezwzględna że nie reaguję na błagalny wzrok jamniczy ( znany powszechnie jako nie do wytrzymania ).:lol: I ona nie jest mnie w stanie złamać i nawet nie próbuje. Rozczula mnie na zdjęciach jak jest taka pomarszczona malutka. A właśnie teraz mi siedzi na kolanach i intensywnie wylizuje ręce. Łobuz. :roll:

Posted

Ja na slalom między nogami (i na slalom agilitowy zresztą też) mam komendę "żżżżżżż" i dopóki wydaję z siebie ten dźwięk, dopóty pies ma slalomować :)

Natomiast jak pies robi slalom podczas gdy ja idę do tyłu to mówię "aaaaaa".