Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Przyszedł czas i na nas i też postanowiłyśmy założyć sobie galerię ! Na początek wypadałoby się przedstawić, a więc Figa to niespełna 16 miesięczna suka, kundel. Jest psem, który na razie wiedzie koszmarny żywot jedynaczki rozpieszczanej przez wszystkich oprócz mnie, w przyszłości planuję dokooptować do niej drugiego psa.

A teraz parę foteczek ze szczenięctwa.

• Replies 188
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łał gratuluję debiutu :)
Ja z moim to chyba nigdy bie wystartujemy nigdzie, bo go za chiny ludowe warowac nie mogę nauczyć, nie ma też chęci aportu. Ale może kiedyś z Pusią... która uwielbia biegać za wszystkimi :)

Śliczna psiuncia czekoladka, zdolna:lol:

Posted

Ona nie jest czekoladowa, jest z tego co mi powiedziano na jamnikach śniada ( identyczne umaszczenie występuje u piesków z hodowli Klan Ady Łowczyni, bardzo piękne psy ).

Posted

O Sara założyła galerię :lol:.. Zdjęcie Figi z marchewką jest po prostu bajeczne :loveu:

Jeszcze raz gratuluję tak dobrego debiutu na zawodach :razz:. my nie wyrobiłyśmy się z przeszkodą :cool1: :roll:.

Posted

Witaj w galerii! :)

Od razu prosze o jak najwiecej zdjec, bo jestem totalna jamnikomaniaczka (zeby nie powiedziec jamnikofanatyczką ;)). Cz yz rodowodem czy z lekką domieszką - i tak są najwspanialsze na ziemi!

A Figusia jest piekna :loveu:

Posted

Cimi a mimo to ja bym startowała, mozna było naprawdę bardzo podpowiadać psu. Szkoda że Cie nie było, kiedy debiut ?

Skoro Glucik przypadł do gustu to mam nastepne fotki :cool1:

Posted

Sara napisał(a):
Cimi a mimo to ja bym startowała, mozna było naprawdę bardzo podpowiadać psu.

No czytałam w relacjach, ale w przeszkoda jest koszmarna i suka musiała się x razy zastanowić czy skoczyć. A, że za późno została zrobiona przeszkoda to do razu zaczęłam ćwiczyć na takiej jak powinna na zawodach czyli 60 cm. DLatego teraz zrobiłam spokój i za jakiś czas wezmę się do tego.

Sara napisał(a):
Szkoda że Cie nie było, kiedy debiut ?.

Później trochę żałowałam, że mnie nie było :lol:.. Ale co tam. A kiedy debiut nie mam zielonego pojęcia, ale napewno nie wcześniej niż zima być może w 2007. A tu głównie rozchodzi się o kasę. Zresztą nawet nie wiem to wszystko zależy też od szkoły, bo w tym roku sobie poluzowałam, a teraz będę w klasie maturalnej i muszę wziąć się do roboty z nauką :lol:.

Posted

Teklunia ona teraz już wyrosła ze szczenięctwa więc już do ściskania się nie nadaje :lol: Brzydka jest i gruba

Tak śpi jak ja siedze przy komputerze :lol:

Posted

Kara ja wiem że piękna jestem, ale suczka ma na imię Figa co jest ujęte w temacie tematu i w poszczególnych postach :lol: :lol: :lol: Ale nie przejmuj się wiele ludzi ma problemy z rozróżnieniem która z nas jest która.

Dziekujemy bardzo :cool3:

Posted

Sara napisał(a):
Kara ja wiem że piękna jestem, ale suczka ma na imię Figa co jest ujęte w temacie tematu i w poszczególnych postach :lol: :lol: :lol: Ale nie przejmuj się wiele ludzi ma problemy z rozróżnieniem która z nas jest która.

Dziekujemy bardzo :cool3:

Ha widzisz jaka mam intuicje,że piękna jesteś:lol:

Posted

[quote name='Sara']Teklunia ona teraz już wyrosła ze szczenięctwa więc już do ściskania się nie nadaje :lol: Brzydka jest i gruba

chyba Ci przyłoze :mad: gdzie ona jest brzydka i gruba?!?!
jest najslodsza:loveu: i tak sie pieknie lśni :loveu:

[quote name='Sara']Kara ja wiem że piękna jestem, ale suczka ma na imię Figa hahaha :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

Posted

Ja tez za jamnikami i jamnikopodobnymi nie przepadam, bo w mojej okolicy zapasione same.

Chociaż był Paco , rudy (?) , długowsłosy jamnik, standart chyba, ale wpadł pod samochód. :-(:-(
Świetny był

Pusia, psinka nie wiadomego pochodzenia, ale wybitnie jamnikowata, królicz, czarna podpalana

i

Figa
komentować nie będę.
Miodzik :)

Posted

Mnie się nie podoba nie lubię jamników :lol::lol::lol:

Zimowe w ciuchu, który nota bene został oddany bo jamnik czy w ciuchu czy bez na polu siedzieć nie chciał...

Posted

Jak byś widziała "jamniki" w mojej okolicy to też byś miała takie zdanie, zapasione , ciagnace sie na smyczach ze starszymi paniami.

Chociaz ostatnio widze coraz mlodsze osoby z jamnirokami, a pieski te linie maja :)