Drzagodha Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 Bobik baaaaaardzo nie lubi kojca :( A na spacerku był z wolontariuszami, razem z Sarą, Wetką, Brysiem i Rufim ;) Quote
giselle4 Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='Drzagodha']Bobik baaaaaardzo nie lubi kojca :( A na spacerku był z wolontariuszami, razem z Sarą, Wetką, Brysiem i Rufim ;)[/QUOTE] przykro mi 8 lat mieszakł w domu.....:shake::-( Quote
Drzagodha Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 No i do domu wróci! Musi wrócić! Komu brakuje czworonoga w domu? Bobik chętnie zajmie takowe miejsce :) Quote
giselle4 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='drzagodha']no i do domu wróci! Musi wrócić! Komu brakuje czworonoga w domu? Bobik chętnie zajmie takowe miejsce :)[/quote] niech tak sie stanie Quote
DAGA1505 Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='giselle4']niech tak sie stanie[/QUOTE] Ja też jestem zaaa:-) Quote
Drzagodha Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Goguś jest już w nowym domku, to i Bobik takowy znajdzie ;) Quote
giselle4 Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 QUOTE=Drzagodha;15535909]Goguś jest już w nowym domku, to i Bobik takowy znajdzie ;)[/QUOTE] mam nadzieje...mam:)[ Quote
Drzagodha Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Jako, że Bobik nie bardzo chce wchodzić do kojca, nabawił się zapalenia krtani :( Powiem Wam jeszcze, że został ostatnio pozbawiony męskości :D Quote
giselle4 Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Drzagodha napisał(a):Jako, że Bobik nie bardzo chce wchodzić do kojca, nabawił się zapalenia krtani :( Powiem Wam jeszcze, że został ostatnio pozbawiony męskości :D o kurcze dwie przykre sprawy od razu...... ale z kratnia lepiej ? cos dostaje ... czy moze szczekal mocna i dlatego oj,kurcze bela.... bobiku,martwie sie chce abys był zdrowy i radosny Quote
giselle4 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Wracaj do zdrowia bo mi smutno...Boboku:( Quote
Drzagodha Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Jest na antybiotyku i jest jakby lepiej, ale rewelacji jeszcze nie ma... Quote
giselle4 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Drzagodha napisał(a):Jest na antybiotyku i jest jakby lepiej, ale rewelacji jeszcze nie ma... dziekuje ...bardzo dziekuje Quote
giselle4 Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 ..moze w czym spomoc? daj prosze jedna fotke maluszka....? szkoda mi jego:( Quote
Drzagodha Posted October 23, 2010 Author Posted October 23, 2010 Spokojnie, Bobiś dochodzi do siebie ;) Jutro idzie z nami na Wielką Paradę Kundelków, to i nowe zdjęcia się pojawią ;) Quote
giselle4 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 [quote name='Drzagodha']Spokojnie, Bobiś dochodzi do siebie ;) och,wielkei dzieki balam sie o noego ale jak cos ,prosze pisz zawsze pomoge;) Quote
giselle4 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 DZIEKUJE KOBIETO...BARDZO czuje sie odpowiedziaiana za niego mimo ze to Ty jestes...ale nie moge o nim zapomniec... dziekuje za fotki Quote
fiorsteinbock Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Coz to za Przystojniak?? I jaki krawacik... Mieliscie okazje prozwierzecą, czy na codzien tak sie stroi?? Quote
Drzagodha Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Wielka Parada Kundelków z okazji... Dnia Kundelka :D Ale będzie miał więcej okazji do strojenia się, cały listopad zamieniamy w miesiąc adopcyjny ;) Także czekają go sesje do gazety, plenerowe akcje itp. :D Quote
giselle4 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Drzagodha napisał(a):Wielka Parada Kundelków z okazji... Dnia Kundelka :D Ale będzie miał więcej okazji do strojenia się, cały listopad zamieniamy w miesiąc adopcyjny ;) Także czekają go sesje do gazety, plenerowe akcje itp. :D suuper...super... ale sliczna para:) Quote
fiorsteinbock Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Drzagodha napisał(a):Wielka Parada Kundelków z okazji... Dnia Kundelka :D Ale będzie miał więcej okazji do strojenia się, cały listopad zamieniamy w miesiąc adopcyjny ;) Także czekają go sesje do gazety, plenerowe akcje itp. :D Fajny pomysl, ludzie jak widza na zywo, dotkna, pocaluja ;)a dzieje sie to normalnym otoczeniu inaczej patrza na bezdomne psy. Napewno czesc znich znajdzie swoje domki, trzymam kciuki, zeby i Bobik! Quote
Recommended Posts