giselle4 Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Drzagodha napisał(a):No i niestety nie poszedł :( No, ale będzie miał w listopadzie sesje zdjęciową ;) Zachęcamy do zakupu styczniowego numeru magazyny "Mój Pies" ;) kupimy:)zobaczymy Quote
Drzagodha Posted November 1, 2011 Author Posted November 1, 2011 giselle4 napisał(a):kupimy:)zobaczymy Trzymamy za słowo ;) Bobisiowi wraca na całe szczęście apetyt (ostatnio nam schudł, bo nie chciał zbytnio jeść). Wygląda coraz lepiej :) Quote
Weg Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 I Bobiś nauczył się łapać pojedyncze psie chrupki w powietrzu. :evil_lol: Quote
giselle4 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Weg napisał(a):I Bobiś nauczył się łapać pojedyncze psie chrupki w powietrzu. :evil_lol: nooo to domki powinny sie bic o takiego cyrkowca:) Quote
giselle4 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 zagladam Jagodko bo caly czas mysle o nim wiem,ze dzisiaj by mnie nie pzonal .... ale jakos mi smutno i szkoda ze jeszcze nikt jego nie pokochal:( Quote
Drzagodha Posted November 14, 2011 Author Posted November 14, 2011 giselle4 napisał(a):zagladam Jagodko bo caly czas mysle o nim wiem,ze dzisiaj by mnie nie pzonal .... ale jakos mi smutno i szkoda ze jeszcze nikt jego nie pokochal:( Poznał, nie poznał - on i tak kocha wszystkich ;) Quote
Drzagodha Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Bobisiu szykuj się, w piątek sesja zdjęciowa do gazety :diabloti: Quote
Drzagodha Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 Weg napisał(a):Bobiniu, będziesz gwiazdą. :cool1: Jeden ze spokojniejszych psów podczas zdjęć :eviltong: Zobaczymy, co z tego wyjdzie ;) Quote
giselle4 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Drzagodha napisał(a):Jeden ze spokojniejszych psów podczas zdjęć :eviltong: Zobaczymy, co z tego wyjdzie ;) o kurczaki.......zobaczymy maluszka:) Quote
Drzagodha Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Weg napisał(a):Z niecierpliwością czekamy na modela. ;) Dzisiaj dostanę zdjęcia, to się pochwalę ;) Quote
Drzagodha Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 W mikołajkowym prezencie dla cioteczek - zdjęcia Bobisia :) Quote
gygabajt Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Super zdjęcia! :) W której gazecie będzie można je zobaczyć? Quote
Drzagodha Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='gygabajt']Super zdjęcia! :) W której gazecie będzie można je zobaczyć?[/QUOTE] W styczniowym numerze Mojego Psa ;) A kto się kryje pod nickiem gygabajt? :eviltong: Quote
Recommended Posts