Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bryś ze względu na nieciekawą przeszłość, jest trochę nieufny wobec mężczyzn. Potrzebuje paru dni na zaakceptowanie takowego. Ale poza tym, jest strasznym przytulakiem, który uwielbia zabawę ;) W domu czyściutki, załatwia się tylko na dworze. Może ktoś się skusi na słodziaka?

Posted

Do psiaków bez problemu, na koty szczeka, ale krzywdy im nie robi (w domu tymczasowym jest kot). Jeśli masz na myśli coś jeszcze mniejszego, jak np. chomiki, to nie mam pojęcia ;)

Posted

Drzagodha napisał(a):
Królik po wielkich poszukiwaniach (żeby nikt królika nie miał :shake:) został znaleziony, w najbliższym czasie próba ;)

ooo, no to czekamy :)

• 3 weeks later...
Posted

Myślę, że będzie ok, w nowym domu bardzo szybko zajął się zabawą ;) A na mnie jak wychodziłam to w ogóle nie zwracał uwagi, był wpatrzony w nową pańcię, która jedzonko dla niego szykowała :D

Generalnie państwo bardzo fajni, mieli wcześniej dwa jamniory, ostatni odszedł na raka w wieku 12 lat. Minął już prawie rok i państwo doszli do wniosku, że są w końcu gotowi na nowego przyjaciela i wypatrzyli sobie Brysia :)

Lara, a Ty dalej psiaka szukasz? Bo Klaudia mówiła, że w Pszczynie mają o ile dobrze pamiętam 7-tygodniowego jamnika, który niedługo może trafić do schroniska jeśli się choć jakiś tymczas nie znajdzie :(