wieso Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 cudny chlopczyk......trzymamy kciuki za domek.... Quote
mikoada Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Piękny psiak i jaka różnica patrząc na zdjęcia z pierwszego postu :) Quote
Drzagodha Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Bryś ze względu na nieciekawą przeszłość, jest trochę nieufny wobec mężczyzn. Potrzebuje paru dni na zaakceptowanie takowego. Ale poza tym, jest strasznym przytulakiem, który uwielbia zabawę ;) W domu czyściutki, załatwia się tylko na dworze. Może ktoś się skusi na słodziaka? Quote
paulinken Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Plastikowe butelki - ulubiona zabawka jamników ;) Quote
__Lara Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 A jaki jest Bryś wobec innych zwierzątek? w tym tych małych :) Quote
Drzagodha Posted October 25, 2010 Author Posted October 25, 2010 Do psiaków bez problemu, na koty szczeka, ale krzywdy im nie robi (w domu tymczasowym jest kot). Jeśli masz na myśli coś jeszcze mniejszego, jak np. chomiki, to nie mam pojęcia ;) Quote
__Lara Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 No właśnie chomik, królik. Mój królas to strachulec, więc nowy domownik musi być bardzo przyjazny i ugodowy wobec reszty stada ;) Quote
Mika31 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 moja śp. jamniczka Iza kiedyś zjadła ucho świńce morskiej Quote
Drzagodha Posted October 26, 2010 Author Posted October 26, 2010 Lara, a byłabyś zainteresowana adopcją? To oczywiście sprawdzimy reakcję na mniejsze zwierzątka ;) Quote
__Lara Posted October 26, 2010 Posted October 26, 2010 Ja to tak Dzagodha chętnie już, narazie się "rozglądam", nie chce robić nadziei zbytecznych. Sprawdzić zawsze możecie :) Quote
Drzagodha Posted October 27, 2010 Author Posted October 27, 2010 Poszukuję kogoś z królikiem, ale jakoś marnie mi idzie :( Ale znajdę coś i sprawdzę, obiecuję :D Quote
__Lara Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Fajnie :) żeby tylko króliś to dobrze zniósł. Quote
Drzagodha Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Królik po wielkich poszukiwaniach (żeby nikt królika nie miał :shake:) został znaleziony, w najbliższym czasie próba ;) Quote
__Lara Posted November 2, 2010 Posted November 2, 2010 Drzagodha napisał(a):Królik po wielkich poszukiwaniach (żeby nikt królika nie miał :shake:) został znaleziony, w najbliższym czasie próba ;) ooo, no to czekamy :) Quote
Drzagodha Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 Jako, że były święta, musieliśmy się z próbą wstrzymać - odbędzie się jutro, trzymajcie kciuki! :) Quote
__Lara Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 No to trzymam kciuki :) i czekam z zaciekawieniem :) Quote
Drzagodha Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Nie chciałam nic wcześniej mówić, żeby nie zapeszać, ale teraz mogę już oficjalnie powiedzieć, że Bryś od soboty jest już w stałym domku w Krakowie! Quote
danka1234 Posted November 22, 2010 Posted November 22, 2010 ale dobre wieści ,niech sie małemu dobrze tam mieszka . Quote
Drzagodha Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Myślę, że będzie ok, w nowym domu bardzo szybko zajął się zabawą ;) A na mnie jak wychodziłam to w ogóle nie zwracał uwagi, był wpatrzony w nową pańcię, która jedzonko dla niego szykowała :D Generalnie państwo bardzo fajni, mieli wcześniej dwa jamniory, ostatni odszedł na raka w wieku 12 lat. Minął już prawie rok i państwo doszli do wniosku, że są w końcu gotowi na nowego przyjaciela i wypatrzyli sobie Brysia :) Lara, a Ty dalej psiaka szukasz? Bo Klaudia mówiła, że w Pszczynie mają o ile dobrze pamiętam 7-tygodniowego jamnika, który niedługo może trafić do schroniska jeśli się choć jakiś tymczas nie znajdzie :( Quote
Drzagodha Posted November 22, 2010 Author Posted November 22, 2010 Przy okazji chciałam serdecznie podziękować wszystkim, którzy pomagali nam ogłaszać Bryśka :) To dzięki Wam mu się udało! :loveu: Quote
Recommended Posts