Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hej ;-)
widzę że sporo wspomnień zdjęciowych, wakacje itp. ;-) ale i śnieg sie znalazł... ;-) ładne psiaki , pozdrawiam.
dzięki ;) Tak właściwie to jest galeria taka wspomnieniowa ;) Ale idzie do przodu i za jakiś czas będą już aktualne zdjęcia.

• 2 weeks later...
  • Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Guest Fusiafusia
Posted

O nie Kasiu...nie zostawiaj nas :-( :-( :-( :placz: :placz: :placz: !
Ale wrócisz jeszcze??? :mad:

• 1 month later...
Posted

Na razie nie... Najpierw trzeba kogoś dorwać kto chciałby kręcić :cool3: Poza tym jeszcze większość treningów mamy na hali (końskiej ujeżdżalni) i wszystko ciemne wychodzi, bo tam słabe oświetlenie jest. Mam nadzieję, że uda mi się dorwać jakiegoś kamerzystę :eviltong:

Guest Fusiafusia
Posted

Hej Kasiu! :multi:
Kilka fotek się nie wyświetla ale to nic, te z hopkami się całe szczęście wyświetlają. :evil_lol:
Fotki jak zawsze cudne! :loveu: :loveu: :loveu:
A co tam u Joliczka?? :cool3:
A co do tych urodzin czy tam imienin to miło, że na blogu to ogłosiłaś i nas z Kajtkiem zaprosiłaś :D

Posted

Ahhh... No wiesz musiałam się pochwalić :-D Pamiętaj, że Kajtuś jest zawsze mile widziany :-D Na pewno się z Melą polubią^^ A na imieninach będzie agilitowo-spacerowo. Możemy pojechać na wycieczkę! jeśli Kajtek wytrzyma kondycyjnie :evil_lol: albo jakieś jeziorko...? A u Joliczka jest okej. ;)