Guest Fusiafusia Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 zgadzam się z twoją wypowiedzią...." wredny komputer" to samo ja moge powiedzieć o swojm komputerze...!!!! :evil_lol: no i jak z tą twoją sygnaturą ???? ja caly czas na dogo...;) a ty??? Quote
Kasia&Mela Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 ja też na dogo, rzeczywiście komputery potrafią zdenerwować ;) Quote
Guest Fusiafusia Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 cześć Kasiu :multi: Może zrobisz Meli jakąś sesje zdjęciową :loveu: prosze ???? :eviltong: :roll: przed chwilą wróciłam z Kajtkiem ze spacerku....a zimnooooooooo jak nie wim co:crazyeye: Quote
Kasia&Mela Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 i ciąg dalszy mojej piękności :razz: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ znowu błotko :grin: mój rozbrykany zwierzak :smile::smile::smile: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Quote
Guest Fusiafusia Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Kasia weź nie dawaj takich pięknych fotek aż z krzesła spadłam :evil_lol: nie żartuje dawaj,dawaj :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Aleksa. Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 http://i54.tinypic.com/a3p9xy.jpg Fajny brudasek .:loveu::loveu::loveu::loveu::razz: Quote
Kasia&Mela Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Może zrobisz Meli jakąś sesje zdjęciową :loveu: prosze ???? :eviltong: :roll: okej, okej ;-) Jakąś sesję sie zrobi, ale na razie chcę wstawić starsze zdjęcia a słabo mi to idzie bo co jakiś czas komputer mi nawala :-? przed chwilą wróciłam z Kajtkiem ze spacerku....a zimnooooooooo jak nie wim co:crazyeye: Ja z Mela dzisiaj ćwiczyłam: - agility w ogrodzie (hopka+tunel+tunel z rękawem) - skoki przez obręcz i nad moimi nogami - skupianie uwagi (nie zawsze wychodzi :vamp:) - targetowanie (targetu i mojego palca) - "samoloty" takie agilitowe ćwiczenie - troszkę różnych obrotów Miałam jeszcze w planie ćwiczenie chodzenia na luźnej smyczy i przywołanie, ale Meli się już nie chciało i mi też :cool: Dzień można zaliczyć do udanych. Aleksandra95 http://i54.tinypic.com/a3p9xy.jpg Fajny brudasek .:loveu::loveu::loveu::loveu::razz: Dzięki :Cool!: postaram się dodawać więcej fot Ola & Kajtek Kasia weź nie dawaj takich pięknych fotek aż z krzesła spadłam :evil_lol: nie żartuje dawaj,dawaj :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: :lol: Quote
Kasia&Mela Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Widzę, że brudasek sie spodobał, więc dodam jeszcze fotkę :evil_lol: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Quote
Kasia&Mela Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 To może jeszcze trochę fot? Ktoś chce? Proszę bardzo :roll: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ moja owieczka się pasie na trawie ;) a tu widać nasz gustowny tyłeczek :diabloti: (na zdjęciu wyolbrzymiony oczywiście) no i bliskie spotkanie z aparatem :razz: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Quote
Guest Fusiafusia Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Cześć Kasiu :multi: Nareszcie nowe fotki są , są śliczne :loveu: śliczna Mela :loveu::loveu::loveu: Quote
Kasia&Mela Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Ola & Kajtek napisał(a):Cześć Kasiu :multi: Nareszcie nowe fotki są , są śliczne :loveu: śliczna Mela :loveu::loveu::loveu: Dzięki, dodałam nowe do poprzedniego postu :) Quote
Kasia&Mela Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 oki. to czekam ;-) Ale na co? :cool: Napisałam, że dodałam fotki, a nie że teraz dodam. Quote
Aleksa. Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 http://i51.tinypic.com/24on4vs.jpg jaka ona potężna. :evil_lol::eviltong: a ona ma rodowód? :razz: Quote
Kasia&Mela Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 http://i51.tinypic.com/24on4vs.jpg jaka ona potężna. :evil_lol::eviltong: No w końcu rasowy golden :cool3::eviltong: Rodowód ma :loveu: Nigdy nie wzięłabym szczeniaka z pseudohodowli... Quote
Kasia&Mela Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 A co do rodowodu to tak właściwie dochodzi pocztą :evil_lol: Pewnie będzie za jakieś 2 miesiące :roll: Mela na razie ma metrykę. Nie mogę się doczekać kiedy rodowód przyjdzie. Zawsze tak jest, że musi przejść całą długą drogę formalności zanim po prostu będzie. Quote
Kasia&Mela Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 [quote name='Aleksandra95']Aha.:)No to czekaj.:) No to czekam :multi: Usunęłam glitery z przed, przed, przedostatniego postu, bo się nie wyświetlały ;) A skoro zainteresował Cię rodowód i papiery mojego psa, to postanowiłam, że napiszę co nieco o mojej "kruszynce" :diabloti: * *informacje zbędne zataiłam :wink: METRYKA Rasa: GOLDEN RETRIEVER :razz: Nazwa i przydomek hodowlany: KAMELA Goldi/FCI/ Płeć: Suka Data urodzenia: 01.01.2007 Umaszczenie: Kremowe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ojciec: CARLOS BUTTERFLY z Karczewskich Szuwarów Umaszczenie: Kremowe Dysplazja: HD A ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Matka: CAPRI Goldi/FCI/ Umaszcznie: Kremowe Dysplazja: HD B ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Przydomek: Goldi/FCI/ Oczywiście na metryce jest więcej, ale nie widziałam potrzeby pisania numerów tatuaży itp. Tak więc w skrócie: Mela jest całkowicie rasowa 8) To na tyle... Niestety nie wiem kiedy uda mi się wstawić następne zdjęcia :sad: W poniedziałek raczej nie, we wtorek mam wycieczkę wiec będe padnięta jak wrócę, w środe nie sądzę, w czwartek? możeee... Cała nadzieja w weekendzie i piątku :megagrin: Quote
przeszlus Posted October 21, 2010 Posted October 21, 2010 Mam nadzieje że bęa bo mam zamiar tu zaglądać :p Quote
Minerva Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Jeszcze dwa miesiące i dziewczyna będzie miała urodziny :) Łatwo zapamiętać datę ;p Quote
Kasia&Mela Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Przepraszam wszystkich, którzy tu zaglądali za to, że nie wstawiałam zdjęć :-( Naprawdę chciałam, ale po prostu miałam problem z dodawaniem i nic mi nie działało co trzeba :angryy: Winą możemy obarczyć komputer! Ostatnio zdjęć nie było, więc teraz zamierzam nadrobić swoje zaległości. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :mad: brudasek... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Quote
Kasia&Mela Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Jeszcze dwa miesiące i dziewczyna będzie miała urodziny :smile: Łatwo zapamiętać datę ;p :cool3: i kogo ja tu widzę? Już trafiłaś do nowszej galerii Meli :eviltong: A jeśli mogę spytać - skąd masz taką śliiiczną sygnaturę? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ A teraz przedstawiam wam Farta - przyjaciela Meli :loveu: Też goldenka :loveu::loveu::loveu: Tu psy razem po wielogodzinnej zabawie i gonitwach w ogrodzie: Słodko sobie śpią... Mela ma trochę czerwoną sierść na szyi ale spokojnie - to tylko obroża jej farbowała :lol: Fart to oczywiście ten toffi. Pieski zmęczone, ale szczęśliwe :evil_lol: - Mela - Fart i razem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ To na tyle, ale potem dodam jeszcze więcej zdjęć psich przyjaciół :multi: Quote
Aleksa. Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 http://melix.blox.pl/resource/save1.jpg Co jej się stało.? :evil_lol: :diabloti: i zapraszam do nas. ;) Quote
Kasia&Mela Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 http://melix.blox.pl/resource/save1.jpg Co jej się stało.? :evil_lol: :diabloti: No wiesz, przypadkiem zahaczyła o jakiś dołek... :razz::shake: zupełnie niechcący oczywiście... :diabloti::oops: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Obiecane focie Farta :wink: Niezły z niego przystojniaczek, prawda? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Quote
Recommended Posts