Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam wszystkich w galerii Meli :eviltong:
- mojego duuziego szczęścia!

Mela jest rodowodową golden retrieverką, aktualnie ma 4 lata. (ja nazywam Kasia i chodzę do gimnazjum). W przyszłości może pojawimy się na jakiejś wystawie, ale naszą prawdziwą pasją było, jest i będzie AGILITY :loveu::loveu::loveu: Obie jesteśmy kompletnie zakręconone na punkcie tego sportu. Trenujemy w klubie agility Cavano :lol: Nie miałyśmy jeszcze debiutu w zawodach - czekamy aż będziemy reprezentować jakiś poziom :evil_lol: bo na razie to nie zawsze nam się to udaje :roll:

Zdjęcia będę wklejała w kolejności od najstarszych do najświeższych, a dla porównania macie najnowszą fotkę mojego skarba:

i nasz suwaczek:

W następnym poście - foteczki

edit:
GALERIA ZAWIESZONA - ZAPRASZAMY NA BLOGA MELOWY.BLOGSPOT.COM :loveu::loveu::loveu:!

• Replies 178
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już wtedy jak widzicie biła od niej jasnością klasa i wdzięk :razz: A tak na serio, to był to jeszcze wtedy taki Puszek-Okruszek po którym nikt nie spodziewał się TAKIEGO psa :wink:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Jednak pewne cechy pozostały :grin: Widzicie to łobuzerskie spojrzenie??? PS. Jakby co ręka mojej babci, nie śmiać się 8)
A potem to nasze Małe Coś rosło, rosło i rosło (i dużo jadło :smile:). Aż stało się ... Już całkiem duże jak na szczeniaka:

Posted

No i parę portretów malucha ;-):

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Prawda, ze śliczna :mdrmed:???

Guest Fusiafusia
Posted

Hej kasiu...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ta galeria super...!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ta jest superniejsza od tamtej poprzedniej :multi: a wiesz że mam dziś urodziny :multi::multi::multi: 13 latek skończyłam.....super zdjąta.....czekam na następne :mad: :eviltong:

Posted

Hej kasiu...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ta galeria super...!!!!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Ta jest superniejsza od tamtej poprzedniej :multi:
Dzięki za słowa uznania :cool: PS."superniejsza"??? Tak nie jest po polsku :x No dooobra, wiem że jesteś dyslektykiem...
a wiesz że mam dziś urodziny :multi::multi::multi: 13 latek skończyłam.....super zdjąta.....czekam na następne :mad: :eviltong:
Jak miałabym nie wiedzieć o twoich urodzinach? Przypominałaś mi o prezencie przez ostatnie 2 tygodnie... :splat:Będą focie, będą ALE NIE DZIŚ niestety :no-no-no:

Guest Fusiafusia
Posted

Hej...!!!!!!!! dzięx że odpisałaś :multi: nie mogę się doczekać tego wspaniałego prezentu :multi:;) no czekamy na foty
ja mam gotowe przed chwilą zrobiłam teraz tylko przesłać na kompa i gotowe ;) no
to przesyłam całuski dla Melci :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Będą focie, będą ALE NIE DZIŚ niestety :no-no-no:
Dobra, zmieniam zdanie - będą fotki :bigcool::bigcool::bigcool:SPECJALNIE DLA OLA&KAJTEK:

" Mordkowa sesja zdjęciowa" mojej pięknej

ooo, jak śpiąco :lilangel:oczka się już zamykają -

To na tyle :jumpie: Więcej zdjęć później...
ODWIEDZAJCIE GALERIĘ!

Posted

no czekamy na foty
ja mam gotowe przed chwilą zrobiłam teraz tylko przesłać na kompa i gotowe ;-) no
to przesyłam całuski dla Melci :loveu: :loveu: :loveu:
całuski przesłane :calus: zgodnie z twoimi zaleceniami zdjątka już też są. Ja na dziś kończę z Dogomanią. Pa, pa :hand:

Posted

A teraz w ogrodzie:
- sama

- z Jolą

Mela jest moim psem, Jola to tak własciwie pies moich rodziców :cooldevi: Jest owczarką niemiecką i teraz ma 12 lat, ale z Melą dobrze się dogadują. W tej galerii raczej nie będzie zdjęć Joli, bo to nie ten dział (golden retrievery) :siara: Jeśli chcecie dodam więcej fotek? Chcecie :mad:???

Posted

Widzę, że nie chcecie foteczek :placz:... A szkoda, bo wstawiam je od najmłodszej Meli - szczeniaczka do teraźniejszej AGILITOWEJ MELI. Dlatego jak będziecie chcieli zdjęcia to szybko je wstawię i już od razu będzie Mela dzisiejsza, a tak to na razie będziecie oglądać starsze zdjątka :p Wasz wybór :shake:

Posted

dawaj dawaj! z przyjemności a pooglądam Mele i Jole :smile:
i zapraszam do mnie :smile:
dzięki :razz: a nawiasem mówiąc świetną masz galerię, pies zabójczo przystojny, a kotowate też niczego sobie 8)
Na razie zdjęć nie ma :-P Zdradzę, że to dlatego, że po pierwsze - nie chcą się wstawiać - po drugie leń mnie dopada :fadein: Proszę o przebaczenie i od razu chciałabym zareklamować następne fotki pt. "Kocham kopać dołki" oraz "Dołki moją pasją" :smile:
ODWIEDZAJCIE, PISZCIE, KOMENTUJCIE
PS> Mam nadzieję, że następne Meliczki pojawią się w weekend;-)

Posted

[quote name='Zuzka i shelciaki']Hej! Pewnie mnie nie kojarzysz, ale jestem jako loża szyderców na waszych treningach XD
A więcej fotek chcemy![/QUOTE] Jasne, że Cię kojarzę :fadein: Loża szyderców? To jest aż tak źle :smile:? No dobra, wiem że jest... Ale będzie lepiej. Ma być lepiej. Będzie lepiej. Musi być lepiej. A zresztą to tylko zabawa :-D A widziałaś jak Mela przelazła przez boczek od hopki i nauczyła tego Lucy (taką westiczkę, nie wiem czy ją kojarzysz)? Najlepsze było to, że ponieważ jest duża to się zaklinowała w tej hopce i próbowała z nią biec dalej :-? Na szczęście nie nabawiła się urazów psychicznych i już dobrze przełazi przez hopki, choć czasem coś ją ciągnie żeby spróbować powtórzyć swój wybryk :D A zdjęcia chciałam wczoraj wsadzić, ale coś mi się zepsuło i nie mogłam. Mam nadzieję, że dzisiaj się uda... A tak nawiasem mówiąc strasznie bym chciała mieć zdjęcia Meli na agility, bo wogóle nie mam :-( To po prostu aż wstyd mieć sportowca, a nie mieć zdjęć.

Posted

Właśnie wróciłam z treningu agility i od razu wrzucam oczekiwane focie :p A teraz zapowiadana seria pt. "Kocham kopać dołki" oraz "Dołki moją pasją" :cool3: Miłego oglądania:

A to już po dołkach: szczęśliwy pies :loveu::loveu::loveu:

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Więcej fotek prawdopodobnie wieczorem... Podobają się?

Posted

Udało się wstawić zdjęcia :lol: Nareszcie. Mam nadzieję, że się podobają. A teraz focia:
Bańki :evil_lol:
mydlane oczywiście ;)

Guest Fusiafusia
Posted

Hej Kasiu .......!!!!! :sweetCyb:
my właśnie wpadliśmy do twojej galerii :eviltong::Cool!:ooooo widzę że jakieś zdjątko jest :lol:
śliczna Melcia :loveu::loveu::loveu: