mmalasim Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Witam Mamy do oddania małego pieska mojej babci. Pies wabi się Pikuś, ma około 3lat. Jest odrobaczony i zaszczepiony. Pies jest w Pomiechówku - 30km od Warszawy. Quote
mmalasim Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Zdjęcia Pikusia chętnie wyślę na maila. Pies szuka nowego domu, z powodu choroby właścicielki i braku możliwości dalszej opieki. Quote
auraa Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 czy naprawdę nikt z rodziny nie może zapewnić psu opieki? Gdzie był ogłaszany? Quote
mmalasim Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Pytaliśmy wśród rodziny i znajomych, niestety nikt się nie zgłosił, ale polecono nam serwis dogomania i tak tu trafiliśmy. My mamy już dwa duże psy i teraz dodatkowo musimy opiekować się leżącą babcią, dlatego szukamy dla Pikusia nowego domu. Pomóżcie.. Jak mogę dodać zdjęcia na forum? Quote
mmalasim Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 http://www.dogomania.pl/album.php?albumid=2049&attachmentid=5233 http://www.dogomania.pl/album.php?albumid=2049&attachmentid=5234 Quote
mmalasim Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 dziękuje auraa :) Proszę niech się ktoś nim zaopiekuje, nie chcemy go usypiać.. Quote
Atomowka Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 mmalasim czy pies ma ogłoszenia? Czy rozwieszaliście plakaty z okolicy ? Quote
mmalasim Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 Daliśmy ogłoszenie u lokalnego weterynarza Quote
Atomowka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Przykro mi ale ogłoszenie na dogomani i u weta to zdecydowanie za mały. Musicie zrobc coś więcej niż tylko grozic, że psa uśpicie. Musicie zrobi z mnóstwo powtarzam mnóstwo ogłoszeń w necie i porozwieszac mnóstwo ogłoszeń w sklepach, na słupach, na przystankach gdzie się tylko da. Jeżeli nie umiesz robic ogłoszeń w necie to tu są dziewczyny które za 10 czy 15 zł ogłoszą wam psiaka na wielu portalach Quote
Recommended Posts