Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ladySwallow napisał(a):
Z chihuahua to ona ma czółko cofnięte ;) Żadne maile do mnie nie przychodzą. Bardzo nie lubię mówienia o tym, że ktoś szykuje miejsce - skoro nawet nie było wizyty. Panstwo, którzy wezmą Whiskey są mega odważni, bo przeszli spotkanie, wizytą i w ogóle wszystko, co tam sobie wymyślamy :evil_lol:

Witam,

To ja jestem tą "Panią", która chciała przygarnąć Whiskey :-) Bardzo się cieszę, że Sunia znalazła kochający dom! Mimo, iż faktycznie miejsce dla niej szykowałam. Nie wyobrażam sobie starania się o adopcję, bez wcześniejszego - odpowiedniego przygotowania. Nawet, jeśli adopcja miałaby przebiec negatywnie.

Pozdrawiam

• Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

agneseag napisał(a):
Witam,

To ja jestem tą "Panią", która chciała przygarnąć Whiskey :-) Bardzo się cieszę, że Sunia znalazła kochający dom! Mimo, iż faktycznie miejsce dla niej szykowałam. Nie wyobrażam sobie starania się o adopcję, bez wcześniejszego - odpowiedniego przygotowania. Nawet, jeśli adopcja miałaby przebiec negatywnie.

Pozdrawiam

Do adopcji jest jej siostra - może ona się spodoba?

Posted

agneseag napisał(a):
Witam,

Pozdrawiam

Witam Panią serdecznie, może będzie Pani zainteresowana jej długowłosą siostrą?
W razie pytań proszę dzwonić 602228411.

Posted

Jutro szczepienie maluchów, kupiłam im dzisiaj hill'sa, zabawki i oczywiście podkłady.
Jak do tej pory nie ma na nie żadnych wpłat:shake:

Posted

Maluchy zaszczepione, ale nie wszystkie...Łosia ma biegunkę,dostała preparaty, zobaczymy co dalej. Szczepionka była naszykowana więc zaszczepiliśmy Punię, wet i tak stwierdził,że się jej należała.
Whisky pojechała do DS.

Posted

Jestem :) przeczytałam cały wątek...uf...
Wezmę się i na pewno w w ten weekend wyżłowata sunia będzie miała ogłoszenia.
Madi możesz zaktualizować pierwszą stronę i napisać które pieski szukają jeszcze domku?

Posted

w zadnym wypadku wyzla nie dla mysliwego
my nie dajemy psow do adopcji mysliwym
jeden na 100 traktuje psa dobrze
a tak pies jest maszynka do osiagniecia zdobyczy
jak sie zagubi albo zestarzeje -niech spada
mieszkaja na dworze w kiepskich warunkach itd
tylko nie na mysliwskie

Posted

as_ko napisał(a):
Jestem :) przeczytałam cały wątek...uf...
Wezmę się i na pewno w w ten weekend wyżłowata sunia będzie miała ogłoszenia.
Madi możesz zaktualizować pierwszą stronę i napisać które pieski szukają jeszcze domku?

Ze szczeniąt domów szukają Pinata, Frisco i Łosia. Pepper w DS w Wawie od ponad tygodnia, Whiskey od dziś w DS w Lublinie.

Posted

W takim razie na prośbę Madi najpierw porobię trochę ogłoszeń Łosi.
Tak patrze na jej zdjęcia i się zastanawiam czy ona się tak spasła czy ma robaki bo taki duży brzuszek ma jakoś?

Posted

Dziękuję,że jesteście.
Asiu ona teraz ma zapadnięty brzuszek:shake:
Robali już nie ma były dwa razy odrobaczane.
Jeśli mi się uda to zrobię 2 wizyty w weekend dla łaciatych dziewczynek, zakładam optymistyczną wersję,że zostanie tylko Łosia.
Ati możesz być spokojna nie wydam jej myśliwemu ani studentce weterynarii która oferowała jej tylko podwórko, staram się o jak najlepsze domy dla swoich podopiecznych i mam nadzieję,że pomożecie mi w ich szukaniu.
I jeszcze pytanie do znawcy tego typu psów, ona jest w typie? No właśnie czego? Eurodoga czy jak? Nie znam się na nich kompletnie i nie doszukuje się w niej rasy, ale zawsze to inaczej brzmi i pewnie psina będzie też zadowolona;)

Posted

Ati napisał(a):
ona jest mixem wyzla
poniewaz nie znasz jej rodzicow, a po budowie i zachowaniu to mozna wnioskowac

Wiem,że miksem ale miałam nadzieję,że masz jakieś typy, pytam z ciekawości bo chcę coś o nich poczytać.

Posted

Ati napisał(a):
w zadnym wypadku wyzla nie dla mysliwego
my nie dajemy psow do adopcji mysliwym
jeden na 100 traktuje psa dobrze
a tak pies jest maszynka do osiagniecia zdobyczy
jak sie zagubi albo zestarzeje -niech spada
mieszkaja na dworze w kiepskich warunkach itd
tylko nie na mysliwskie

Nie chodziło mi o fora dla MYŚLIWYCH, tylko o fora o psach myśliwskich, czyli seterach, wyżłach itd., to źle? :roll:

Posted

Słuchajcie, sytuacja finansowa szczeniąt jest bardzo zła - bardzo, bardzo prosimy o wsparcie finansowej dla Łosi! Dziś miała badania, w których nic nie wyszło - jakby była zupełnie zdrowa... A nadal ma biegunkę, wymiotuje, dziś jest bardzo apatyczna i nie z nią kontaktu... Dostaje kroplówki, leki. Ale potrzeba na to wszystko pieniędzy - bardzo prosimy o najmniejsze wpłaty! Sunia schudła z 6,5 kg do 5,8kg...

Posted

Polla napisał(a):
zaprosiła mnie Pysioo więc jestem :) czy szczeniaki mają jakiś tekst do ogłoszeń? mogę je poogłaszać

Ze szczeniaków Whiskey i Papper mają dom, Frisco jedzie chyba w poniedziałek do DS, dla Pinaty jest jakiś DS, chyba niedługo wizyta. Najgorzej z Łosią - ona jest teraz strasznie chora, potrzeba na nią pieniędzy, poczekajmy może z ogłoszeniami do jutra, bo jutro będzie decydujący dzień...

Posted

[quote name='ladySwallow']Ze szczeniaków Whiskey i Papper mają dom, Frisco jedzie chyba w poniedziałek do DS, dla Pinaty jest jakiś DS, chyba niedługo wizyta. Najgorzej z Łosią - ona jest teraz strasznie chora, potrzeba na nią pieniędzy, poczekajmy może z ogłoszeniami do jutra, bo jutro będzie decydujący dzień...

dobrze
życzę dużo zdrówka Łosi