agneseag Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 ladySwallow napisał(a):Z chihuahua to ona ma czółko cofnięte ;) Żadne maile do mnie nie przychodzą. Bardzo nie lubię mówienia o tym, że ktoś szykuje miejsce - skoro nawet nie było wizyty. Panstwo, którzy wezmą Whiskey są mega odważni, bo przeszli spotkanie, wizytą i w ogóle wszystko, co tam sobie wymyślamy :evil_lol: Witam, To ja jestem tą "Panią", która chciała przygarnąć Whiskey :-) Bardzo się cieszę, że Sunia znalazła kochający dom! Mimo, iż faktycznie miejsce dla niej szykowałam. Nie wyobrażam sobie starania się o adopcję, bez wcześniejszego - odpowiedniego przygotowania. Nawet, jeśli adopcja miałaby przebiec negatywnie. Pozdrawiam Quote
LadyS Posted October 20, 2010 Posted October 20, 2010 agneseag napisał(a):Witam, To ja jestem tą "Panią", która chciała przygarnąć Whiskey :-) Bardzo się cieszę, że Sunia znalazła kochający dom! Mimo, iż faktycznie miejsce dla niej szykowałam. Nie wyobrażam sobie starania się o adopcję, bez wcześniejszego - odpowiedniego przygotowania. Nawet, jeśli adopcja miałaby przebiec negatywnie. Pozdrawiam Do adopcji jest jej siostra - może ona się spodoba? Quote
MaDi Posted October 20, 2010 Author Posted October 20, 2010 agneseag napisał(a):Witam, To ja jestem tą "Panią", która chciała przygarnąć Whiskey :-) Bardzo się cieszę, że Sunia znalazła kochający dom! Mimo, iż faktycznie miejsce dla niej szykowałam. Nie wyobrażam sobie starania się o adopcję, bez wcześniejszego - odpowiedniego przygotowania. Nawet, jeśli adopcja miałaby przebiec negatywnie. Pozdrawiam Witam Panią serdecznie, może będzie Pani zainteresowana jej długowłosą siostrą? W razie pytań proszę dzwonić 602228411. Quote
MaDi Posted October 21, 2010 Author Posted October 21, 2010 Jutro szczepienie maluchów, kupiłam im dzisiaj hill'sa, zabawki i oczywiście podkłady. Jak do tej pory nie ma na nie żadnych wpłat:shake: Quote
MaDi Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Zaraz jadę do maluchów, będziemy szczepić, trzymajcie kciuki aby udało nam się opanować to szalone stado. Quote
Ati Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 to moze znow jakies zdjecia czy filmik jak znajdziesz chwile w tym stadku Quote
MaDi Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Ati napisał(a):to moze znow jakies zdjecia czy filmik jak znajdziesz chwile w tym stadku Pomyślimy:evil_lol: Quote
MaDi Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Mała korekta co do wpłat Ati wspiera Łosię, dzisiaj zamówię jej jakieś dobre witaminy. Quote
MaDi Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Maluchy zaszczepione, ale nie wszystkie...Łosia ma biegunkę,dostała preparaty, zobaczymy co dalej. Szczepionka była naszykowana więc zaszczepiliśmy Punię, wet i tak stwierdził,że się jej należała. Whisky pojechała do DS. Quote
as_ko Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Jestem :) przeczytałam cały wątek...uf... Wezmę się i na pewno w w ten weekend wyżłowata sunia będzie miała ogłoszenia. Madi możesz zaktualizować pierwszą stronę i napisać które pieski szukają jeszcze domku? Quote
evel Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Wyżełka powinna tez trafić na fora o psach myśliwskich, dzięki uprzejmości forumowiczki Darianny :) Quote
Ati Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 w zadnym wypadku wyzla nie dla mysliwego my nie dajemy psow do adopcji mysliwym jeden na 100 traktuje psa dobrze a tak pies jest maszynka do osiagniecia zdobyczy jak sie zagubi albo zestarzeje -niech spada mieszkaja na dworze w kiepskich warunkach itd tylko nie na mysliwskie Quote
LadyS Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 as_ko napisał(a):Jestem :) przeczytałam cały wątek...uf... Wezmę się i na pewno w w ten weekend wyżłowata sunia będzie miała ogłoszenia. Madi możesz zaktualizować pierwszą stronę i napisać które pieski szukają jeszcze domku? Ze szczeniąt domów szukają Pinata, Frisco i Łosia. Pepper w DS w Wawie od ponad tygodnia, Whiskey od dziś w DS w Lublinie. Quote
as_ko Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 W takim razie na prośbę Madi najpierw porobię trochę ogłoszeń Łosi. Tak patrze na jej zdjęcia i się zastanawiam czy ona się tak spasła czy ma robaki bo taki duży brzuszek ma jakoś? Quote
MaDi Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Dziękuję,że jesteście. Asiu ona teraz ma zapadnięty brzuszek:shake: Robali już nie ma były dwa razy odrobaczane. Jeśli mi się uda to zrobię 2 wizyty w weekend dla łaciatych dziewczynek, zakładam optymistyczną wersję,że zostanie tylko Łosia. Ati możesz być spokojna nie wydam jej myśliwemu ani studentce weterynarii która oferowała jej tylko podwórko, staram się o jak najlepsze domy dla swoich podopiecznych i mam nadzieję,że pomożecie mi w ich szukaniu. I jeszcze pytanie do znawcy tego typu psów, ona jest w typie? No właśnie czego? Eurodoga czy jak? Nie znam się na nich kompletnie i nie doszukuje się w niej rasy, ale zawsze to inaczej brzmi i pewnie psina będzie też zadowolona;) Quote
Ati Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 ona jest mixem wyzla poniewaz nie znasz jej rodzicow, a po budowie i zachowaniu to mozna wnioskowac Quote
MaDi Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Ati napisał(a):ona jest mixem wyzla poniewaz nie znasz jej rodzicow, a po budowie i zachowaniu to mozna wnioskowac Wiem,że miksem ale miałam nadzieję,że masz jakieś typy, pytam z ciekawości bo chcę coś o nich poczytać. Quote
evel Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Ati napisał(a):w zadnym wypadku wyzla nie dla mysliwego my nie dajemy psow do adopcji mysliwym jeden na 100 traktuje psa dobrze a tak pies jest maszynka do osiagniecia zdobyczy jak sie zagubi albo zestarzeje -niech spada mieszkaja na dworze w kiepskich warunkach itd tylko nie na mysliwskie Nie chodziło mi o fora dla MYŚLIWYCH, tylko o fora o psach myśliwskich, czyli seterach, wyżłach itd., to źle? :roll: Quote
LadyS Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Słuchajcie, sytuacja finansowa szczeniąt jest bardzo zła - bardzo, bardzo prosimy o wsparcie finansowej dla Łosi! Dziś miała badania, w których nic nie wyszło - jakby była zupełnie zdrowa... A nadal ma biegunkę, wymiotuje, dziś jest bardzo apatyczna i nie z nią kontaktu... Dostaje kroplówki, leki. Ale potrzeba na to wszystko pieniędzy - bardzo prosimy o najmniejsze wpłaty! Sunia schudła z 6,5 kg do 5,8kg... Quote
Polla Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 zaprosiła mnie Pysioo więc jestem :) czy szczeniaki mają jakiś tekst do ogłoszeń? mogę je poogłaszać Quote
LadyS Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 Polla napisał(a):zaprosiła mnie Pysioo więc jestem :) czy szczeniaki mają jakiś tekst do ogłoszeń? mogę je poogłaszać Ze szczeniaków Whiskey i Papper mają dom, Frisco jedzie chyba w poniedziałek do DS, dla Pinaty jest jakiś DS, chyba niedługo wizyta. Najgorzej z Łosią - ona jest teraz strasznie chora, potrzeba na nią pieniędzy, poczekajmy może z ogłoszeniami do jutra, bo jutro będzie decydujący dzień... Quote
Polla Posted October 23, 2010 Posted October 23, 2010 [quote name='ladySwallow']Ze szczeniaków Whiskey i Papper mają dom, Frisco jedzie chyba w poniedziałek do DS, dla Pinaty jest jakiś DS, chyba niedługo wizyta. Najgorzej z Łosią - ona jest teraz strasznie chora, potrzeba na nią pieniędzy, poczekajmy może z ogłoszeniami do jutra, bo jutro będzie decydujący dzień... dobrze życzę dużo zdrówka Łosi Quote
Recommended Posts