Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ladySwallow napisał(a):
Dzięki bardzo za wszystko :)

ladySwallow mam pytanie, czy ogłoszenia się przydały? bo mam kilka piesków ogłoszonych, o które nikt nie pyta :( i chciałam zapytać, czy te ogłoszenia w ogóle mają sens?

Posted

Ogłoszenia bardzo się przydały, wszystkie (z wyjątkiem Łosi), trafiły do domów właśnie z ogłoszeń. Frisco być może dzięki nim pojedzie dzisiaj prawdopodobnie do domu.

Posted

Polla napisał(a):
ladySwallow mam pytanie, czy ogłoszenia się przydały? bo mam kilka piesków ogłoszonych, o które nikt nie pyta :( i chciałam zapytać, czy te ogłoszenia w ogóle mają sens?

Z własnego doświadczenia wiem, ze ogłoszenia się przydają. Tylko zawsze trzeba pamiętać, że składają się na to 3 kwestie - dobry tytuł + dobre zdjęcia + zachęcający opis. A im więcej ogłoszeń, tym lepiej :) Dziękujemy bardzo :)

Posted

Jest jednak i pozytyw dzisiejszego dnia, sms od Państwa Molly:
Witam. Jest super mały rozrabiak ma apetyt śpi z nami w łóżku a poza tym jest kochana.

Jadę około 19 na wizytę w sprawie Frisco.

Posted

MaDi napisał(a):
Jest jednak i pozytyw dzisiejszego dnia, sms od Państwa Molly:
Witam. Jest super mały rozrabiak ma apetyt śpi z nami w łóżku a poza tym jest kochana.

Jadę około 19 na wizytę w sprawie Frisco.

:) Super, bardzo się cieszę

Posted

jedna z osób, której wczoraj po 21:00 napisałam, że dzisiaj jest wizyta przedadopcyjna w sprawie Frisco i dopiero po niej będzie wiadomo, czy sunia nadal szuka domku, już o 14:00 pisze do mnie, czy sunia nadal jest do adopcji :help1: mi to śmierdzi "muszę mieć psa, teraz! natychmiast!"

Posted

Właśnie wróciłam z nowego domu Frisco. Państwo bardzo mili, zawsze jest ktoś w domu, zamieszkała w domku jednorodzinnym z daleka od niebezpiecznych dróg, mam nadzieję,że dogada się z 2letnią kotką.
Ciekawi mnie tylko skąd ona jak i Pinata/Molly wiedziały,że najlepszym celem w domu jest kanapa?

Posted

MaDi napisał(a):
Właśnie wróciłam z nowego domu Frisco. Państwo bardzo mili, zawsze jest ktoś w domu, zamieszkała w domku jednorodzinnym z daleka od niebezpiecznych dróg, mam nadzieję,że dogada się z 2letnią kotką.
Ciekawi mnie tylko skąd ona jak i Pinata/Molly wiedziały,że najlepszym celem w domu jest kanapa?

wspaniale :klacz::klacz::klacz: to się królewnie poszczęściło! własna chata ;) trzymam kciuki i za domek Frisco i Pinaty :)

Posted

Koszty:shake:
45zł pierwsze odrobaczanie
250zł karma
40zł kolejne odrobaczanie
220zł karma i gryzaki
400zł pobyt w klinice, stacjonarne leczenie Łosi i pierwsze szczepienie maluchów
Dodatkowo cała masa podkładów...:-(

Posted

plastelina napisał(a):
MaDi odwaliłaś kawał dobrej roboty!!

Nie tylko ja, gdyby nie pomoc osób zainteresowanych ich losem i profesjonalnej opieki weterynaryjnej nie było by tak różowo.
Problem jak zwykle i tak pozostał-fundusze, ale coś nad tym pomyślimy.

Posted

Lady, potrzebuje trochę odpocząć, dzisiaj po raz pierwszy od dłuższego czasu nie musiałam iść do kliniki( nie ukrywam,że mimo wszystko mi tego brakuje), ustaliłam z Marcinem,że będę tylko wpadać do kociaków od czasu do czasu. Bazarek z listkami miał być dla Bukieta, ale jeśli znajdzie się osoba chętna do poprowadzenia go to można zrobić jeden w końcu dług to dług nie ważne za jakiego psa, można ew. w bazarku zamieścić takie informacje.
Muszę założyć też wątek podrostkom mix ON z okolic Radomia, psiaki urodzone w maju i ani jeden nie znalazł domu.

Posted

MaDi napisał(a):
Lady, potrzebuje trochę odpocząć, dzisiaj po raz pierwszy od dłuższego czasu nie musiałam iść do kliniki( nie ukrywam,że mimo wszystko mi tego brakuje), ustaliłam z Marcinem,że będę tylko wpadać do kociaków od czasu do czasu. Bazarek z listkami miał być dla Bukieta, ale jeśli znajdzie się osoba chętna do poprowadzenia go to można zrobić jeden w końcu dług to dług nie ważne za jakiego psa, można ew. w bazarku zamieścić takie informacje.
Muszę założyć też wątek podrostkom mix ON z okolic Radomia, psiaki urodzone w maju i ani jeden nie znalazł domu.

Założ wątek, pomogę w prowadzeniu i ogłoszę, jesli są zdjęcia. Na wątku Bukieta trzeba więc napisać, że na wszystkie psiaki.