MaDi Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 muzzy napisał(a):No weź powiedz coś więcej, nie znęcaj się nad nami! :) Mój zaprzyjaźniony wet oświadczył mi dzisiaj rano jak u nich byłam,że ją zabiera:evil_lol: "mój wet" dziwnie brzmi może lepiej, lekarz moich zwierząt:diabloti: Bardzo mnie to cieszy będzie miała profesjonalna opiekę jeśli znowu wymyśli sobie jakąś chorobę. Później będą filmiki ze szkieletorkiem. Quote
LadyS Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 [quote name='MaDi']Mój zaprzyjaźniony wet oświadczył mi dzisiaj rano jak u nich byłam,że ją zabiera:evil_lol: "mój wet" dziwnie brzmi może lepiej, lekarz moich zwierząt:diabloti: Bardzo mnie to cieszy będzie miała profesjonalna opiekę jeśli znowu wymyśli sobie jakąś chorobę. Później będą filmiki ze szkieletorkiem. A tam, przyznaj się, że psom tabletki podjadasz ;p Łosia z Punią: http://pl.tinypic.com/m/dlmfjq/3 Quote
MaDi Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 [quote name='ladySwallow']A tam, przyznaj się, że psom tabletki podjadasz ;p Łosia z Punią: http://pl.tinypic.com/m/dlmfjq/3 Wstrętna jesteś myślałam,ze nikomu nie powiesz, mogłabyś chociaż nie zmyślać bo jak już to kotu:evil_lol: Quote
LadyS Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 [quote name='MaDi']Wstrętna jesteś myślałam,ze nikomu nie powiesz, mogłabyś chociaż nie zmyślać bo jak już to kotu:evil_lol: A widzisz, nie chciałaś mi dać, to już mi się wszystko miesza :evil_lol: Następny filmik: http://pl.tinypic.com/m/dlmgc0/3 Quote
LadyS Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 I ostatni (ostatni, prawda? :evil_lol:) http://pl.tinypic.com/m/dlmghw/3 Quote
Ati Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 Łoska superowa, moje pimpry tez w ciaglym ruchu, ale by im kumpela pasowala do wariacji:) Quote
MaDi Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 [quote name='ladySwallow']I ostatni (ostatni, prawda? :evil_lol:) http://pl.tinypic.com/m/dlmghw/3 Zrobiłam tylko trzy, nie chciałam Cię dobijać. Quote
MaDi Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Ati napisał(a):Łoska superowa, moje pimpry tez w ciaglym ruchu, ale by im kumpela pasowala do wariacji:) Teraz to i tak nie szaleje bardzo bo jest jeszcze osłabiona, w domu na pewno szybciej wróci do pełnego zdrowia. Quote
Polla Posted October 29, 2010 Posted October 29, 2010 a tutaj jakie dobre wieści! ale jeszcze tak na maksa się nie cieszę ;) na razie tylko na 1/3 - z domku Łosi ;) Quote
muzzy Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 MaDi napisał(a):Mój zaprzyjaźniony wet oświadczył mi dzisiaj rano jak u nich byłam,że ją zabiera:evil_lol: Bardzo mnie to cieszy będzie miała profesjonalna opiekę jeśli znowu wymyśli sobie jakąś chorobę. Super :) Bardzo się cieszę, że moja ulubiona Łosia tak dobrze trafiła :) MaDi - dzięki! A co do podjadania tabletek, to myślę, że lepiej tego nie robić, be jeszcze się wśród psów i kotów rozejdzie opinia, że 'człowieki są niedobre, bo nam lekarstwa podjadają' :) Quote
MaDi Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 muzzy napisał(a):Super :) Bardzo się cieszę, że moja ulubiona Łosia tak dobrze trafiła :) MaDi - dzięki! A co do podjadania tabletek, to myślę, że lepiej tego nie robić, be jeszcze się wśród psów i kotów rozejdzie opinia, że 'człowieki są niedobre, bo nam lekarstwa podjadają' :) Jeśli ta opinia ma być tylko z takich powodów to niech gadają ile wlezie:evil_lol: Quote
MaDi Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 Najważniejsza informacja dnia: Pinata grzeje pupkę we własnym domu:multi: Szukali psiaka, który zapełni pustkę po stracie 17letniej przyjaciółki. Nie wiem skąd to maleństwo wiedziało do czego służy kanapa, była ona pierwszym celem psiny w nowym domu. Została przechrzczona na Molly. Quote
muzzy Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Fajnie :) Wszystkiego dobrego w nowym domu, Molly :) Quote
MaDi Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Dzisiaj uratowałam czwórkę kociąt. Są bardzo chore zostały w klinice,dwa mają oczy w bardzo złym stanie.Na szczęście wspaniali lekarze pozwolili mi je zostawić, ale będę musiał znaleźć im domy i opłacić koszty leczenia Quote
LadyS Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 A jakie to kocięta? Wiek, maść, na co chore (podejrzewam, że koci katar, ale czy coś jeszcze?) Quote
MaDi Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 ladySwallow napisał(a):A jakie to kocięta? Wiek, maść, na co chore (podejrzewam, że koci katar, ale czy coś jeszcze?) Koci katar na 100%, wieczorem wstawię zdjęcia, maleństwa straszne, są różnej wielkości ale uważam,że to jeden miot. Kolor dymny pręgowany czy jakoś tak;), jeden prawie całkiem czarny. Quote
LadyS Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 MaDi napisał(a):Koci katar na 100%, wieczorem wstawię zdjęcia, maleństwa straszne, są różnej wielkości ale uważam,że to jeden miot. Kolor dymny pręgowany czy jakoś tak;), jeden prawie całkiem czarny. I do kiedy muszą być na leczeniu w szpitalu? Bo jak coś, to może ugadamy, żeby jednego wziąć - jeśli cała reszta jest dosyć podobna, to się zrobi ogłoszenie jemu, a potem na podstawie jego ogłoszenia wyda się resztę. Quote
MaDi Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Uzgodniłam szpitalne leczenie na jakieś dwa tygodnie, zastrzyki, przemywanie oczu itp. są stażyści wiec ma się nimi kto zajmować. Są tam gdzie była fretka. Musze załatwić im jakiś termofor lub coś w tym stylu na pewno się ucieszą jak dostaną dodatkowe źródło ciepła. Zaraz założę im wątek. We wtorek pojadę pewnie na wizytę dla Frisco, mam nadzieję,że domek będzie odpowiedni. Quote
LadyS Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 MaDi napisał(a):Uzgodniłam szpitalne leczenie na jakieś dwa tygodnie, zastrzyki, przemywanie oczu itp. są stażyści wiec ma się nimi kto zajmować. Są tam gdzie była fretka. Musze załatwić im jakiś termofor lub coś w tym stylu na pewno się ucieszą jak dostaną dodatkowe źródło ciepła. Zaraz założę im wątek. We wtorek pojadę pewnie na wizytę dla Frisco, mam nadzieję,że domek będzie odpowiedni. O Frisco wczoraj dzwoniła do mnie też jakaś inna Pani, nią zainteresowana. Poprosiłam o telefon we wtorek wieczorem, także daj znać, co i jak z wizytą :) Quote
MaDi Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Do mnie też dzwoniła jakaś Pani z Warszawy, ma dzwonić jeszcze raz we wtorek. Zapraszam do maluchów: http://www.dogomania.pl/threads/195620-Chore-male%C5%84stwa-potzrebuj%C4%85-pomocy!!!?p=15651014#post15651014 Quote
Daria_13 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Witam. Chciałam się zapytać, czy wszystkie szczeniaki znalazły już domki? jeśli nie to które zostały? bo mam chętną na szczeniorka Quote
MaDi Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 Została Frisco tzn. czeka na wizytę przedadopcyjną i jutro wszystko powinno być już jasne. Quote
LadyS Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Obecnie została jedynie Frisco, ale dla niej jest wizyta robiona we wtorek i wówczas bedzie wiadomo, czy nadal szuka domu. Quote
Polla Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 ladySwallow napisał(a):Obecnie została jedynie Frisco, ale dla niej jest wizyta robiona we wtorek i wówczas bedzie wiadomo, czy nadal szuka domu. przyszły 2 maile w sprawie Frisco, odpowiedziałam tak jak napisałaś ladySwallow Quote
Recommended Posts