Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

muzzy napisał(a):
No weź powiedz coś więcej, nie znęcaj się nad nami! :)

Mój zaprzyjaźniony wet oświadczył mi dzisiaj rano jak u nich byłam,że ją zabiera:evil_lol:
"mój wet" dziwnie brzmi może lepiej, lekarz moich zwierząt:diabloti:
Bardzo mnie to cieszy będzie miała profesjonalna opiekę jeśli znowu wymyśli sobie jakąś chorobę.
Później będą filmiki ze szkieletorkiem.

Posted

[quote name='MaDi']Mój zaprzyjaźniony wet oświadczył mi dzisiaj rano jak u nich byłam,że ją zabiera:evil_lol:
"mój wet" dziwnie brzmi może lepiej, lekarz moich zwierząt:diabloti:
Bardzo mnie to cieszy będzie miała profesjonalna opiekę jeśli znowu wymyśli sobie jakąś chorobę.
Później będą filmiki ze szkieletorkiem.

A tam, przyznaj się, że psom tabletki podjadasz ;p

Łosia z Punią: http://pl.tinypic.com/m/dlmfjq/3

Posted

Ati napisał(a):
Łoska superowa, moje pimpry tez w ciaglym ruchu, ale by im kumpela pasowala do wariacji:)

Teraz to i tak nie szaleje bardzo bo jest jeszcze osłabiona, w domu na pewno szybciej wróci do pełnego zdrowia.

Posted

MaDi napisał(a):
Mój zaprzyjaźniony wet oświadczył mi dzisiaj rano jak u nich byłam,że ją zabiera:evil_lol:

Super :) Bardzo się cieszę, że moja ulubiona Łosia tak dobrze trafiła :) MaDi - dzięki!
A co do podjadania tabletek, to myślę, że lepiej tego nie robić, be jeszcze się wśród psów i kotów rozejdzie opinia, że 'człowieki są niedobre, bo nam lekarstwa podjadają' :)

Posted

muzzy napisał(a):
Super :) Bardzo się cieszę, że moja ulubiona Łosia tak dobrze trafiła :) MaDi - dzięki!
A co do podjadania tabletek, to myślę, że lepiej tego nie robić, be jeszcze się wśród psów i kotów rozejdzie opinia, że 'człowieki są niedobre, bo nam lekarstwa podjadają' :)

Jeśli ta opinia ma być tylko z takich powodów to niech gadają ile wlezie:evil_lol:

Posted

Najważniejsza informacja dnia: Pinata grzeje pupkę we własnym domu:multi:
Szukali psiaka, który zapełni pustkę po stracie 17letniej przyjaciółki.
Nie wiem skąd to maleństwo wiedziało do czego służy kanapa, była ona pierwszym celem psiny w nowym domu.
Została przechrzczona na Molly.

Posted

Dzisiaj uratowałam czwórkę kociąt.
Są bardzo chore zostały w klinice,dwa mają oczy w bardzo złym stanie.Na szczęście wspaniali lekarze pozwolili mi je zostawić, ale będę musiał znaleźć im domy i opłacić koszty leczenia

Posted

ladySwallow napisał(a):
A jakie to kocięta? Wiek, maść, na co chore (podejrzewam, że koci katar, ale czy coś jeszcze?)

Koci katar na 100%, wieczorem wstawię zdjęcia, maleństwa straszne, są różnej wielkości ale uważam,że to jeden miot.
Kolor dymny pręgowany czy jakoś tak;), jeden prawie całkiem czarny.

Posted

MaDi napisał(a):
Koci katar na 100%, wieczorem wstawię zdjęcia, maleństwa straszne, są różnej wielkości ale uważam,że to jeden miot.
Kolor dymny pręgowany czy jakoś tak;), jeden prawie całkiem czarny.

I do kiedy muszą być na leczeniu w szpitalu? Bo jak coś, to może ugadamy, żeby jednego wziąć - jeśli cała reszta jest dosyć podobna, to się zrobi ogłoszenie jemu, a potem na podstawie jego ogłoszenia wyda się resztę.

Posted

Uzgodniłam szpitalne leczenie na jakieś dwa tygodnie, zastrzyki, przemywanie oczu itp. są stażyści wiec ma się nimi kto zajmować.
Są tam gdzie była fretka. Musze załatwić im jakiś termofor lub coś w tym stylu na pewno się ucieszą jak dostaną dodatkowe źródło ciepła.
Zaraz założę im wątek.
We wtorek pojadę pewnie na wizytę dla Frisco, mam nadzieję,że domek będzie odpowiedni.

Posted

MaDi napisał(a):
Uzgodniłam szpitalne leczenie na jakieś dwa tygodnie, zastrzyki, przemywanie oczu itp. są stażyści wiec ma się nimi kto zajmować.
Są tam gdzie była fretka. Musze załatwić im jakiś termofor lub coś w tym stylu na pewno się ucieszą jak dostaną dodatkowe źródło ciepła.
Zaraz założę im wątek.
We wtorek pojadę pewnie na wizytę dla Frisco, mam nadzieję,że domek będzie odpowiedni.

O Frisco wczoraj dzwoniła do mnie też jakaś inna Pani, nią zainteresowana. Poprosiłam o telefon we wtorek wieczorem, także daj znać, co i jak z wizytą :)

Posted

ladySwallow napisał(a):
Obecnie została jedynie Frisco, ale dla niej jest wizyta robiona we wtorek i wówczas bedzie wiadomo, czy nadal szuka domu.

przyszły 2 maile w sprawie Frisco, odpowiedziałam tak jak napisałaś ladySwallow