Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Właśnie wróciłam od Łosi,serce mi pęka...wyniki idealne, temperatura również, a psina gaśnie w oczach.
Biegunka opanowana, nie wymiotowała jak przy niej byłam, ale nie ma co kłamać jest bardzo źle:shake:

• Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

MaDi napisał(a):
Właśnie wróciłam od Łosi,serce mi pęka...wyniki idealne, temperatura również, a psina gaśnie w oczach.
Biegunka opanowana, nie wymiotowała jak przy niej byłam, ale nie ma co kłamać jest bardzo źle:shake:

Boże, co z nią się stało... Przecież było tak dobrze... Co mówi doktor M.?

Posted

ladySwallow napisał(a):
Boże, co z nią się stało... Przecież było tak dobrze... Co mówi doktor M.?

Doktor M. specjalnie do niej przyjechał, poza nim dogląda ją jeszcze dwóch lekarzy.
Nie wiadomo o co chodzi, wyniki idealne, temperatura też. Mam nadzieję,że jutro będę mogła napisać,że jest chociaż odrobinę lepiej.

Posted

Rozmawiałam z MaDi, Łosia ma się odrobinę lepiej, ale to może być jedynie kwestia kroplówek, które ciągle otrzymuje... Nadal nie jest dobrze, prosimy o jakieś wsparcie finansowe!

Dziewczyny, jeśli chcecie pomóc z ogłoszeniami, to bardzo proszę, ogłaszajcie długowłosą Frisco. Wczoraj była dla niej wizyta, wypadła ok, ale w nocy Państwo napisali, ze jednak rezygnują, więc piękna nadal szuka domu - dziwi mnie to, bo myślałam, ze pierwsza pójdzie do adopcji. Dla Pinaty krótkowłosej jest potencjalny domek, będzie sprawdzany, no a Łosia ma się źle, więc na razie szukamy domu dla Frisco.

Posted

Wpadam tylko na chwilę.
Nie można za bardzo powiedzieć,że jest lepiej, ale nie jest też gorzej.
Potrzebujemy na już kogoś kto sprawdzi dom w Wawie dla Frisco, okolice ul. Puławskiej.

Posted

MaDi napisał(a):
Wpadam tylko na chwilę.
Potrzebujemy na już kogoś kto sprawdzi dom w Wawie dla Frisco, okolice ul. Puławskiej.

Ja już wysłałam kilka PW, zaraz napiszę na paru wątkach.

Posted

ladySwallow napisał(a):
Ja już wysłałam kilka PW, zaraz napiszę na paru wątkach.

Jak będziesz coś wiedziała to daj znać na telefon, chcę to załatwić jak najszybciej.

Posted

[quote name='as_ko']Matko, ja tu chciałam dzisiaj chociaż kilka ogłoszeń zrobić, ale widzę że same smutne wiadomości o suni :(

as_ko
na jakich stronkach ogłaszasz psiaki? widziałam, że wcześniej zaproponowałaś ogłoszenia więc nie będę się wtryniać ;) ja ogłaszam na 36 stronkach, przeważnie psich. jeśli wśród moich są stronki, na których Ty ogłaszasz to je pominę i zrobię resztę...

Posted

[quote name='Polla']
as_ko
na jakich stronkach ogłaszasz psiaki? widziałam, że wcześniej zaproponowałaś ogłoszenia więc nie będę się wtryniać ;) ja ogłaszam na 36 stronkach, przeważnie psich. jeśli wśród moich są stronki, na których Ty ogłaszasz to je pominę i zrobię resztę...
Podejrzewam że na tych samych pewnie byśmy robiły, ja się na razie wstrzymałam z ogłoszeniami.

Posted

[quote name='MaDi']Wpadam tylko na chwilę.

w takim razie ja też wstrzymam się z ogłoszeniami do czasu przeprowadzenia wizyty

Posted

[quote name='MaDi']Wpadam tylko na chwilę.

czy znalazł się już ktoś kto przeprowadzi wizytę? jakby co to mam chętną osobę :) dajcie znać

Posted

Polla napisał(a):
czy znalazł się już ktoś kto przeprowadzi wizytę? jakby co to mam chętną osobę :) dajcie znać

Dziękujemy, już mamy sprawdzaczkę:evil_lol:
Łosia ma się lepiej, wazy 6,3 nawadnianie zrobiło swoje.
Oby to nie była chwilowa poprawa, cały czas dostaje leki.
Rano znów była rzadka kupa:shake:

Posted

[quote name='MaDi']Z miłych wieści:
http://www.youtube.com/watch?v=yDmpCDTkfpw
HAHA, super :) Co to te dwa małe? Z początku myślałem, że to gumowe :D A potem, że szczurki, ale ogonów nie mają. Więc zbaraniałem :) Swoją drogą już widzę jak Dropek by się z nimi bawił :) Pewnie też by z zębami się nie rzucał, ale jakby łapką tyćnął, to mogłoby być niefajnie :)

Posted

muzzy napisał(a):
HAHA, super :) Co to te dwa małe? Z początku myślałem, że to gumowe :D A potem, że szczurki, ale ogonów nie mają. Więc zbaraniałem :) Swoją drogą już widzę jak Dropek by się z nimi bawił :) Pewnie też by z zębami się nie rzucał, ale jakby łapką tyćnął, to mogłoby być niefajnie :)

No jak to co? Świnki morskie :evil_lol: Wersja łysa ;)