LadyS Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Rozmawiałam z Panią chętną na nią, uzgodniłyśmy, że wypełni ankietę i jeśli będzie ok, to będziemy robić wizytę. Wysłałam też ankietę przedadopcyjną komuś chętnemu na Pinatę. Odezwała się też Pani jeszcze z ogłoszeń o Joy, wysłałam jej szczeniaki i ankietę. Whiskey z każdym dniem robi się aktywniejsza. Nie jest już taka okrągła, więcej się rusza - wysmuklała i na pewno wyrosła w górę - bo wskakuje już sama na łóżko. Daje nam w nocy popalić, więc godzinę - dwie mamy nieprzespane, bo piesek się bawi :evil_lol: Zdrowotnie wszystko ok. Bardzo dużo się bawi, dużo gryzie, ale ma gryzaczki, kaczuchę, więc morduje co jej wpadnie pod nos. Oduczam ją gryzienia mocnego nas, bo my jeszcze jakoś to znosimy, ale jak ugryzie dziecko, to będzie płacz. Jutro prawdopodobnie zostanie sama na kilka godzin - ciekawe, czy da koncert.. Quote
LadyS Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 Pani chętna na Whisky znalazła porzuconego psiaka. Domek odpada, a szkoda, bo zapowiadał się na bardzo fajny... Quote
MaDi Posted October 12, 2010 Author Posted October 12, 2010 [quote name='ladySwallow']Pani chętna na Whisky znalazła porzuconego psiaka. Domek odpada, a szkoda, bo zapowiadał się na bardzo fajny...[/QUOTE] Z drugiej strony pomogła innej bidzie. Pamiętaj,że w niedzielę ponownie odrobaczamy maluchy więc nic sobie specjalnego nie planujcie:evil_lol: Mam nadzieję,że odezwie się jakiś super domek. Prześlij mi taką ankietę. Quote
MaDi Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Szczeniaki czekają na wspaniałe domy. Quote
LadyS Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Podnoszę. Ankietę prześlę na maila ;) W niedzielę przylezę z mendą ;) Quote
anita_happy Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 dostałam wiadomość na fb :) "............ Witam, byłabym zainteresowana zaopiekowaniem się na stałe jednym ze szczeniaków. Nie do końca jest dla mnie istotne, który to będzie, ważne jest tylko żeby był na tyle młody aby mógł bez większego problemu dostosować się do zgraji moich kotów :) Nie mogę także zaopiekować się chorym psem gdyż nie zawsze jestem w domu zważając na moją ciągle trwającą edukacje. Jeżeli któryś z tych psów jest jeszcze bez domu byłabym chętna zabraniem ich. Pani poakzywała fotkę http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs027.snc4/33693_107958409269090_100001647945860_64786_1965546_n.jpg poprosiałm o emila... Quote
LadyS Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 [quote name='anita_happy']dostałam wiadomość na fb :) "............ Witam, byłabym zainteresowana zaopiekowaniem się na stałe jednym ze szczeniaków. Nie do końca jest dla mnie istotne, który to będzie, ważne jest tylko żeby był na tyle młody aby mógł bez większego problemu dostosować się do zgraji moich kotów :) Nie mogę także zaopiekować się chorym psem gdyż nie zawsze jestem w domu zważając na moją ciągle trwającą edukacje. Jeżeli któryś z tych psów jest jeszcze bez domu byłabym chętna zabraniem ich. Pani poakzywała fotkę http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs027.snc4/33693_107958409269090_100001647945860_64786_1965546_n.jpg poprosiałm o emila... anita, super! Jeśli Pani da maila, to wyślę ankietę przedadopcyjną - a skąd Pani jest? Quote
anita_happy Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 zapytałam - odpisze to Ci przekleję na PW - nie wiem skąd jest :/ Quote
MaDi Posted October 13, 2010 Author Posted October 13, 2010 Czekamy na jakieś wieści. Ludzie bywają puści, przed chwilą miałam najgłupszą jak do tej pory rozmowę adopcyjną. Quote
LadyS Posted October 13, 2010 Posted October 13, 2010 Szukamy maluchom domków! Whisky czeka zdecydowanie za długo, przyzwyczaja się do nas już, a to też niedobrze. Aż dziw, że takie maluszki jeszcze nie mają domków! MaDi kochana, daj mi swojego maila ;) Na PW. Właśnie napisała Pani z Białej Podlaskiej, zainteresowana niedużym pieskiem. Wysłałam Whiskey i rodzeństwo, a także ankietę przedadopcyjną. Może akurat. Quote
LadyS Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Nikt nie zagląda do szczyli... Trochę nowych zdjęć małej... w nogach najlepiej ale o so chozi? Ucho mi stanęło :evil_lol: Quote
LadyS Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Jedzenie! Daj mi, daj mi! w trakcie: cesc :loveu: oddawaj! ćwiczymy "siad" Quote
LadyS Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 No dawaj mi tego chrupka! "siad" po raz drugi ;) No kochaj mnie... jestem taka słodka... :loveu: brzuchol Quote
evel Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Słodzizna :loveu: Ciekawe, jak duże one wyrosną :) Jakieś wieści od potencjalnych zainteresowanych? Quote
LadyS Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 [quote name='evl']Słodzizna :loveu: Ciekawe, jak duże one wyrosną :) Jakieś wieści od potencjalnych zainteresowanych?[/QUOTE] Zero... Niestety, dziwi mnie to ogromnie... Quote
MaDi Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Ja zaglądam, ona chyba naprawdę urosła:crazyeye: Quote
LadyS Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 MaDi napisał(a):Ja zaglądam, ona chyba naprawdę urosła:crazyeye: No mówię Ci, musisz nas odwiedzieć - cały dzień siedzimy w domu, więc zapraszam, jutro również ;) Quote
LadyS Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Bazar m.in. na szczeniaki - http://www.dogomania.pl/threads/194596 - kosmetyki Oriflame z nowego katalogu! Quote
MaDi Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 [quote name='ladySwallow']Bazar m.in. na szczeniaki - http://www.dogomania.pl/threads/194596 - kosmetyki Oriflame z nowego katalogu! Dzięki wielkie. Quote
MaDi Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 Mail od Pani Papper: [FONT=Arial]witam![/FONT] [FONT=Arial]Sunia ma się swietnie :)wszyscy ją pokochali,wychodzi na spacwerki i wszędzie ze mną jeździ,uczy sie sztuczek....:)przesyłam fotki i filmik-moja stara suka na poczatku powarkiwała groznie na mała ale teraz jest wszystko ok :)[/FONT] [FONT=Arial]pozdrawiam [/FONT] [FONT=Arial]oto filmik:[/FONT] [FONT=Arial]http://www.youtube.com/watch?v=WXO_WQI1E3k[/FONT] Quote
anita_happy Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 ukradłam fote!!!moge.... moja Tula jak była taka mala to była pewnei taka wlasnie!!!Tule zabrałam z ulicy...i nie mogłam jej podziwiac..jak byla takim beztroskim knypem... ale pewnie byla taaaka słodka! wrzucam na fb :) Quote
anita_happy Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 wrzuciłam na fb.... i Czy można prosić o więcej informacji na temat Suni? Chciałabym się dowiedzieć, jak przebiega ewentualna adopcja? Razem z moją suczką mieszkamy w Bydgoszczy i chętnie zaopiekujemy się Maleństwem :-) Pozdrawiam. jak dostane emila to wam podesle :) napisałam,,,ze toto to prawie jak cziłała.... Quote
MaDi Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Fajni ludzie z Puław są zainteresowani adopcją , zobaczymy czy się odezwą, uzupełnili ankietę i wyszła bardzo pozytywnie. Znacie kogoś od wyżłów? Pisałam do Tanitki ale na razie cisza. Quote
LadyS Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Anita, ja Ci wysłałam PW - czyli oni są zainteresowani małą, tak? Wyślę Pani maila z ankietą. Quote
anita_happy Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 ladySwallow napisał(a):Anita, ja Ci wysłałam PW - czyli oni są zainteresowani małą, tak? Wyślę Pani maila z ankietą. odpisałam...dostalas... to moze wykasujemy email z Twojego profilu :) Pani malą zaiteresowana..ma sunie już i szukała drobiazga... wysłaąłm Pani moją Tule dla porówania jak mała moze byc :) i sie Pani rozłożyła:/ teraz tylko aby przeszła weryfikację... pytała się..jak wygląda adopcja psa "u nas" pzdr Quote
Recommended Posts