Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rozmawiałam z Panią chętną na nią, uzgodniłyśmy, że wypełni ankietę i jeśli będzie ok, to będziemy robić wizytę. Wysłałam też ankietę przedadopcyjną komuś chętnemu na Pinatę. Odezwała się też Pani jeszcze z ogłoszeń o Joy, wysłałam jej szczeniaki i ankietę.

Whiskey z każdym dniem robi się aktywniejsza. Nie jest już taka okrągła, więcej się rusza - wysmuklała i na pewno wyrosła w górę - bo wskakuje już sama na łóżko. Daje nam w nocy popalić, więc godzinę - dwie mamy nieprzespane, bo piesek się bawi :evil_lol: Zdrowotnie wszystko ok. Bardzo dużo się bawi, dużo gryzie, ale ma gryzaczki, kaczuchę, więc morduje co jej wpadnie pod nos. Oduczam ją gryzienia mocnego nas, bo my jeszcze jakoś to znosimy, ale jak ugryzie dziecko, to będzie płacz. Jutro prawdopodobnie zostanie sama na kilka godzin - ciekawe, czy da koncert..

• Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ladySwallow']Pani chętna na Whisky znalazła porzuconego psiaka. Domek odpada, a szkoda, bo zapowiadał się na bardzo fajny...[/QUOTE]
Z drugiej strony pomogła innej bidzie.
Pamiętaj,że w niedzielę ponownie odrobaczamy maluchy więc nic sobie specjalnego nie planujcie:evil_lol:
Mam nadzieję,że odezwie się jakiś super domek.
Prześlij mi taką ankietę.

Posted

dostałam wiadomość na fb :)

"............

Witam, byłabym zainteresowana zaopiekowaniem się na stałe jednym ze szczeniaków. Nie do końca jest dla mnie istotne, który to będzie, ważne jest tylko żeby był na tyle młody aby mógł bez większego problemu dostosować się do zgraji moich kotów :) Nie mogę także zaopiekować się chorym psem gdyż nie zawsze jestem w domu zważając na moją ciągle trwającą edukacje.
Jeżeli któryś z tych psów jest jeszcze bez domu byłabym chętna zabraniem ich.

Pani poakzywała fotkę
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs027.snc4/33693_107958409269090_100001647945860_64786_1965546_n.jpg

poprosiałm o emila...

Posted

[quote name='anita_happy']dostałam wiadomość na fb :)

"............

Witam, byłabym zainteresowana zaopiekowaniem się na stałe jednym ze szczeniaków. Nie do końca jest dla mnie istotne, który to będzie, ważne jest tylko żeby był na tyle młody aby mógł bez większego problemu dostosować się do zgraji moich kotów :) Nie mogę także zaopiekować się chorym psem gdyż nie zawsze jestem w domu zważając na moją ciągle trwającą edukacje.
Jeżeli któryś z tych psów jest jeszcze bez domu byłabym chętna zabraniem ich.

Pani poakzywała fotkę
http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs027.snc4/33693_107958409269090_100001647945860_64786_1965546_n.jpg

poprosiałm o emila...

anita, super! Jeśli Pani da maila, to wyślę ankietę przedadopcyjną - a skąd Pani jest?

Posted

Szukamy maluchom domków! Whisky czeka zdecydowanie za długo, przyzwyczaja się do nas już, a to też niedobrze. Aż dziw, że takie maluszki jeszcze nie mają domków!

MaDi kochana, daj mi swojego maila ;) Na PW.

Właśnie napisała Pani z Białej Podlaskiej, zainteresowana niedużym pieskiem. Wysłałam Whiskey i rodzeństwo, a także ankietę przedadopcyjną. Może akurat.

Posted

[quote name='evl']Słodzizna :loveu: Ciekawe, jak duże one wyrosną :) Jakieś wieści od potencjalnych zainteresowanych?[/QUOTE]

Zero... Niestety, dziwi mnie to ogromnie...

Posted

MaDi napisał(a):
Ja zaglądam, ona chyba naprawdę urosła:crazyeye:

No mówię Ci, musisz nas odwiedzieć - cały dzień siedzimy w domu, więc zapraszam, jutro również ;)

Posted

Mail od Pani Papper:
[FONT=Arial]witam![/FONT]
[FONT=Arial]Sunia ma się swietnie :)wszyscy ją pokochali,wychodzi na spacwerki i wszędzie ze mną jeździ,uczy sie sztuczek....:)przesyłam fotki i filmik-moja stara suka na poczatku powarkiwała groznie na mała ale teraz jest wszystko ok :)[/FONT]
[FONT=Arial]pozdrawiam [/FONT]
[FONT=Arial]oto filmik:[/FONT]

[FONT=Arial]http://www.youtube.com/watch?v=WXO_WQI1E3k[/FONT]

Posted

ukradłam fote!!!moge....
moja Tula jak była taka mala to była pewnei taka wlasnie!!!Tule zabrałam z ulicy...i nie mogłam jej podziwiac..jak byla takim beztroskim knypem...
ale pewnie byla taaaka słodka!

wrzucam na fb :)

Posted

wrzuciłam na fb.... i

Czy można prosić o więcej informacji na temat Suni? Chciałabym się dowiedzieć, jak przebiega ewentualna adopcja? Razem z moją suczką mieszkamy w Bydgoszczy i chętnie zaopiekujemy się Maleństwem :-) Pozdrawiam.

jak dostane emila to wam podesle :)
napisałam,,,ze toto to prawie jak cziłała....

Posted

Fajni ludzie z Puław są zainteresowani adopcją , zobaczymy czy się odezwą, uzupełnili ankietę i wyszła bardzo pozytywnie.
Znacie kogoś od wyżłów? Pisałam do Tanitki ale na razie cisza.

Posted

ladySwallow napisał(a):
Anita, ja Ci wysłałam PW - czyli oni są zainteresowani małą, tak? Wyślę Pani maila z ankietą.

odpisałam...dostalas...
to moze wykasujemy email z Twojego profilu :)

Pani malą zaiteresowana..ma sunie już i szukała drobiazga...
wysłaąłm Pani moją Tule dla porówania jak mała moze byc :)
i sie Pani rozłożyła:/
teraz tylko aby przeszła weryfikację...
pytała się..jak wygląda adopcja psa "u nas"

pzdr