Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny mają nieco odwiedzin ;) Dziś Whiskey spała z nami na łózku, raz ze mną, raz z Michałem ;) Po 9 stwierdziła, że już się wyspaliśmy - i zaczęła po nas skakać :) Kupa dziś była już w porządku, widać, że była mała przekarmiona - pierwszego dnia jak ją wzięłam, to mimo, iż dostała tylko troszkę jedzenia, załatwiała się dużo razy. Prócz tego siku jest tylko na podkład ;) Mała biega, bawi się.

Posted

Ha, my też byłyśmy w odwiedzinach u Whiskey, zabrałam nawet Zu w ramach obopólnej socjalizacji :evil_lol: Początkowo moja suka traktowała małą jako coś okropnego :diabloti: , ale później sama nawet do niej podlazła i machała ogonem :cool3: Whiskey jest super, myślę, że spokojnie może iść do domu, gdzie jest już pies, bo nie narzuca się wcale, a gdy ten drugi pies warknie to od razu odchodzi. Fajna jest, przytulaśna taka :)

Posted

Sunia pojechała do zaufanego domu w Wawie, do towarzystwa ma starszą sunię, szczura i świnki morskie.
Jak widać "zwykły kundelek" też potrafi skraść serce.:multi:

Posted

[quote name='MaDi']Sunia pojechała do zaufanego domu w Wawie, do towarzystwa ma starszą sunię, szczura i świnki morskie.
Jak widać "zwykły kundelek" też potrafi skraść serce.:multi:[/QUOTE]

Świetnie :loveu: PEwnie trochę już tam spokojniej, nie?

Posted

[quote name='muzzy']Pewnie maluchy jeszcze śpią. A niektórzy muszą iść do pracy po trzech tygodniach urlopu... Ale nie narzekam, tylko podrzucam kluchy :)[/QUOTE]
Powodzenia, może jeszcze kiedyś dostaniesz wolne:evil_lol:
Nie łudź się,że śpią, pewnie jeszcze nie poszły spać po weekendowej imprezie.

Posted

[quote name='MaDi']Nie łudź się,że śpią, pewnie jeszcze nie poszły spać po weekendowej imprezie.[/QUOTE]
Oj, no to współczuję 'prezentów' poimprezowych ;)

Posted

Whiskey dziś w nocy dała nam trochę popalić, próbowała nas gryźć w nosy i uszy, więc ją spacyfikowałam kołdrą i zasnęła ;) Poza tym - lata i się cieszy. Ja oczywiście się pochorowałam, leżę w łóżku i umieram, a piesa... leży na mnie.