Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='MaDi']Kontakt telefoniczny do mnie 602228411.
I dane fundacji.
FUNDACJA
Lubelska Straż Ochrony Zwierząt
24-204 Wojciechów, Romanówka 22 KRS 0000343426
adres korespondencyjny:
20-015 Lublin, Wschodnia 2[FONT=arial]
BOŚ BANK S.A. O/Lublin: 02 1540 1144 2114 6406 6770 0001
[/FONT]

Kochana,to allegro ma być ceglaste,czy ogłoszeniowe?

• Replies 312
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='muzzy']Ale jak ktoś to lubi, to i przyjemne :)
Zapraszam do oglądania efektów dzisiejszej sesji :) Oprócz bohaterów tego wątku jest tam jeszcze suczka husky, która też się do zdjęć załapała :)
http://picasaweb.google.pl/107274905493768446998/5SzczeniaczkowISuczkaHusky7Pazdziernika2010R?authkey=Gv1sRgCNOChLez9qycXg#

...nie omieszkałam i jak nie masz nic przeciw, linka wstawię do allegro...żal by focie sie "zmarnowały"-wszystkich w allegro nie wepchnę,choć znając siebie i tak będę próbowała, a nigdy nie wiadomo jaka fotka za serce człeka złapie...:lol:

Posted

[quote name='matrioszka2']Jak siemprzysiegniesz, że nie urosną już nawet centymetrzyk - dawaj wsje.:eviltong:[/QUOTE]
I mój niecny plan poległ.
Laydy wzięła rudo-biła sunie do siebie na tymczas.
Pilnie szukamy czegoś chociaż dla czarnulki.

Posted

Krótki spis charakterów moim okiem:

Whiskey - znaczy się biała ruda. Najmniejsza, najsłabsza, najbardziej okrągła ;) Nie szczekająca, walcząca o swoje. Raczej poza stadem, chętniej przebywa z człowiekiem niż z innymi psami. Na początku nieufna, wycofana, z czasem się otwiera i oswaja. Bez problemu daje ze sobą robić wszystko.

Frisco - długowłosa tricolor. Żywotna, biegająca, walcząca o swoje. Bardzo zainteresowana zabawkami, chętnie biega ze stadem i dobrze się z nim komunikuje. Dobra do "dopsienia", nie zaczepia starszych psów, jest uległa. Lubi głaskanie. Szczeka, jak inny pies podwędza jej zabawki ;)

Pinata - suka trikolor krótka sierść. Bardzo uległa do innych psów, od razu pokazuje brzuch. Chętnie poddaje się głaskaniu, potrafi też zapiszczeć i zaszczekać. Pozytywnie reaguje na człowieka, przychodzi na gwizdanie. Niezdara, ale bardzo słodka.

Pepper - czarna. Doskonały pies dla kogoś, kto chce zwierzaka potrzbeującego ruchu - np. do agility, sztuczek, aportów. Świetnie współpracuje z człowiekiem, ma bardzo żywiolowy charakter. Szczeka na inne psy, chce mieć wszystkie zabawki na własność. Reaguje pozytywnie na jasne komendy, np. zakazy, kojarzy słowa z zachowaniem.

Tequilla - wyżłowata. Jeszcze nie wie, co zrobić ze swoimi łapami - taka mała łajza :) Dobrze dogaduje się z psami, jest uległa - skaczą po niej nawet maluchy. Baaaaardzo proludzka, zabawowa. Potrzebuje fajnego, świadomego potrzeb psa domku.

Posted

To się naprodukowałaś, Salt mi jakoś nie pasuje:eviltong:
Ale wiesz jaka wersja też nie:evil_lol: widzę,że jednak podłapałaś tematy alkoholowe.
Może tequila albo malibu?
A później już tylko odwyk....

Posted

[quote name='MaDi']To się naprodukowałaś, Salt mi jakoś nie pasuje:eviltong:
Ale wiesz jaka wersja też nie:evil_lol: widzę,że jednak podłapałaś tematy alkoholowe.
Może tequila albo malibu?
A później już tylko odwyk....[/QUOTE]

Tequilla jest ok :lol: Zmieniłam :) Alkohol dobry jest, Michał nazwał małą rudą, ot jakoś poszło ;)

Posted

[quote name='MaDi']Wybacz Muzzy,że Łosia nie przeszła, ale obiecuję,że jakieś stworzenie otrzyma to imię.[/QUOTE]
Ja tam dalej jestem za Łosią. Ale nie mnie tu decydować :)

Posted

Mnie jest obojętne po dzisiejszej nocy ;) Mała spała z przerwami do ok. 6,40, kiedy stwierdziła, że czas na zabawę :evil_lol: Kupa była, ładna, siku x 2. Pierwsze, skromne danie zjedzone (jak dobrze mieć psa, który je normalnie!), woda napić się nie raczyła.

Karmelowy potwór:

Posted

[quote name='MaDi']Dzisiaj maluchy były wyjątkowo grzeczne i nawet prezentami specjalnie mnie nie obdarowały.[/QUOTE]
Przedwczoraj tyle 'prezentów' naprodukowały, że pewnie teraz musiały trochę odpocząć ;)

Posted

[quote name='muzzy']Przedwczoraj tyle 'prezentów' naprodukowały, że pewnie teraz musiały trochę odpocząć ;)[/QUOTE]
Wczoraj też się nie obijały, ale to nie to samo co przedwczoraj...może brzuszki zaczynają normalnie pracować.

Posted

[quote name='MaDi']Wczoraj też się nie obijały, ale to nie to samo co przedwczoraj...może brzuszki zaczynają normalnie pracować.[/QUOTE]

U nas też kupa trzy razy już była, ostatni raz trochę luźnawa na końcu, ale myślę, że to kwestia zmiany karmy. Biegunki nie ma, a luźna kupa to jeszcze nie powód do zmartwień, więc obserwujemy na razie. Sunia mocno żywa.