zuzlikowa Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='MaDi']Kontakt telefoniczny do mnie 602228411. I dane fundacji. FUNDACJA Lubelska Straż Ochrony Zwierząt 24-204 Wojciechów, Romanówka 22 KRS 0000343426 adres korespondencyjny: 20-015 Lublin, Wschodnia 2[FONT=arial] BOŚ BANK S.A. O/Lublin: 02 1540 1144 2114 6406 6770 0001 [/FONT] Kochana,to allegro ma być ceglaste,czy ogłoszeniowe? Quote
zuzlikowa Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='muzzy']Ale jak ktoś to lubi, to i przyjemne :) Zapraszam do oglądania efektów dzisiejszej sesji :) Oprócz bohaterów tego wątku jest tam jeszcze suczka husky, która też się do zdjęć załapała :) http://picasaweb.google.pl/107274905493768446998/5SzczeniaczkowISuczkaHusky7Pazdziernika2010R?authkey=Gv1sRgCNOChLez9qycXg# ...nie omieszkałam i jak nie masz nic przeciw, linka wstawię do allegro...żal by focie sie "zmarnowały"-wszystkich w allegro nie wepchnę,choć znając siebie i tak będę próbowała, a nigdy nie wiadomo jaka fotka za serce człeka złapie...:lol: Quote
MaDi Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='zuzlikowa']Kochana,to allegro ma być ceglaste,czy ogłoszeniowe?[/QUOTE] Ogłoszeniowe. Quote
muzzy Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='zuzlikowa']jak nie masz nic przeciw, linka wstawię do allegro[/QUOTE] Jeśli o mnie chodzi, to jestem za, a nawet za :) Quote
matrioszka2 Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='MaDi']Znalazłaś się:multi: Podesłać Ci którąś?[/QUOTE] Jak siemprzysiegniesz, że nie urosną już nawet centymetrzyk - dawaj wsje.:eviltong: Quote
LadyS Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Mała ruda u mnie. Myślimy nad imieniem. Na razie mała śpi, za dużo wrażeń. Quote
MaDi Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 [quote name='matrioszka2']Jak siemprzysiegniesz, że nie urosną już nawet centymetrzyk - dawaj wsje.:eviltong:[/QUOTE] I mój niecny plan poległ. Laydy wzięła rudo-biła sunie do siebie na tymczas. Pilnie szukamy czegoś chociaż dla czarnulki. Quote
LadyS Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 Krótki spis charakterów moim okiem: Whiskey - znaczy się biała ruda. Najmniejsza, najsłabsza, najbardziej okrągła ;) Nie szczekająca, walcząca o swoje. Raczej poza stadem, chętniej przebywa z człowiekiem niż z innymi psami. Na początku nieufna, wycofana, z czasem się otwiera i oswaja. Bez problemu daje ze sobą robić wszystko. Frisco - długowłosa tricolor. Żywotna, biegająca, walcząca o swoje. Bardzo zainteresowana zabawkami, chętnie biega ze stadem i dobrze się z nim komunikuje. Dobra do "dopsienia", nie zaczepia starszych psów, jest uległa. Lubi głaskanie. Szczeka, jak inny pies podwędza jej zabawki ;) Pinata - suka trikolor krótka sierść. Bardzo uległa do innych psów, od razu pokazuje brzuch. Chętnie poddaje się głaskaniu, potrafi też zapiszczeć i zaszczekać. Pozytywnie reaguje na człowieka, przychodzi na gwizdanie. Niezdara, ale bardzo słodka. Pepper - czarna. Doskonały pies dla kogoś, kto chce zwierzaka potrzbeującego ruchu - np. do agility, sztuczek, aportów. Świetnie współpracuje z człowiekiem, ma bardzo żywiolowy charakter. Szczeka na inne psy, chce mieć wszystkie zabawki na własność. Reaguje pozytywnie na jasne komendy, np. zakazy, kojarzy słowa z zachowaniem. Tequilla - wyżłowata. Jeszcze nie wie, co zrobić ze swoimi łapami - taka mała łajza :) Dobrze dogaduje się z psami, jest uległa - skaczą po niej nawet maluchy. Baaaaardzo proludzka, zabawowa. Potrzebuje fajnego, świadomego potrzeb psa domku. Quote
MaDi Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 To się naprodukowałaś, Salt mi jakoś nie pasuje:eviltong: Ale wiesz jaka wersja też nie:evil_lol: widzę,że jednak podłapałaś tematy alkoholowe. Może tequila albo malibu? A później już tylko odwyk.... Quote
LadyS Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='MaDi']To się naprodukowałaś, Salt mi jakoś nie pasuje:eviltong: Ale wiesz jaka wersja też nie:evil_lol: widzę,że jednak podłapałaś tematy alkoholowe. Może tequila albo malibu? A później już tylko odwyk....[/QUOTE] Tequilla jest ok :lol: Zmieniłam :) Alkohol dobry jest, Michał nazwał małą rudą, ot jakoś poszło ;) Quote
MaDi Posted October 8, 2010 Author Posted October 8, 2010 Super mamy wreszcie całą bandę. Wybacz Muzzy,że Łosia nie przeszła, ale obiecuję,że jakieś stworzenie otrzyma to imię. Quote
muzzy Posted October 8, 2010 Posted October 8, 2010 [quote name='MaDi']Wybacz Muzzy,że Łosia nie przeszła, ale obiecuję,że jakieś stworzenie otrzyma to imię.[/QUOTE] Ja tam dalej jestem za Łosią. Ale nie mnie tu decydować :) Quote
MaDi Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 [quote name='muzzy']Ja tam dalej jestem za Łosią. Ale nie mnie tu decydować :)[/QUOTE] Zastanowimy się więc jeszcze. Quote
LadyS Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Mnie jest obojętne po dzisiejszej nocy ;) Mała spała z przerwami do ok. 6,40, kiedy stwierdziła, że czas na zabawę :evil_lol: Kupa była, ładna, siku x 2. Pierwsze, skromne danie zjedzone (jak dobrze mieć psa, który je normalnie!), woda napić się nie raczyła. Karmelowy potwór: Quote
LadyS Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Komenda "szukaj", "przynieś" i "daj" opanowana. :evil_lol: View My Video Quote
MaDi Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 [quote name='ladySwallow']Komenda "szukaj", "przynieś" i "daj" opanowana. :evil_lol: View My Video Oby tak dalej a za tydzień będzie mówić. Quote
muzzy Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='ladySwallow']Komenda "szukaj", "przynieś" i "daj" opanowana. :evil_lol: View My Video Super :) Się potworek nie nudzi :) Quote
halbina Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Wysłałam reklamowo maluszki chętnej pani, szuka długowłosej suczki. Quote
MaDi Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Jedna jest długowłosa, zobaczymy czy wpadnie Pani w oko. Quote
MaDi Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Dzisiaj maluchy były wyjątkowo grzeczne i nawet prezentami specjalnie mnie nie obdarowały. Quote
muzzy Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='MaDi']Dzisiaj maluchy były wyjątkowo grzeczne i nawet prezentami specjalnie mnie nie obdarowały.[/QUOTE] Przedwczoraj tyle 'prezentów' naprodukowały, że pewnie teraz musiały trochę odpocząć ;) Quote
MaDi Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 [quote name='muzzy']Przedwczoraj tyle 'prezentów' naprodukowały, że pewnie teraz musiały trochę odpocząć ;)[/QUOTE] Wczoraj też się nie obijały, ale to nie to samo co przedwczoraj...może brzuszki zaczynają normalnie pracować. Quote
LadyS Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='MaDi']Wczoraj też się nie obijały, ale to nie to samo co przedwczoraj...może brzuszki zaczynają normalnie pracować.[/QUOTE] U nas też kupa trzy razy już była, ostatni raz trochę luźnawa na końcu, ale myślę, że to kwestia zmiany karmy. Biegunki nie ma, a luźna kupa to jeszcze nie powód do zmartwień, więc obserwujemy na razie. Sunia mocno żywa. Quote
MaDi Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 Będzie dobrze, nie ma się co martwić. Quote
LadyS Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Whiskey: http://allegro.pl/bialo-karmelowa-slodka-mini-suczka-szuka-domu-i1267694251.html Pinata: http://allegro.pl/mini-suczka-piekna-trzykolorowa-szuka-domu-i1267694061.html Frisco: http://allegro.pl/niewielka-suczka-szczenie-trikolor-dlugowlosa-i1267670770.html Pepper: http://allegro.pl/szczenie-suczka-bardzo-aktywna-i-przyjacielska-i1267670695.html Łosia:lol: http://allegro.pl/szczenie-suczka-wyzel-szuka-dobrego-domu-i1267670629.html Quote
Recommended Posts