macsow1 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Chciałem się tylko pochwalić :evil_lol: MAGIC OF ELEGANCE Azurowa Amhara CAC, CACIB, Zwycięzca Europy, BOB :loveu: jest to pierwsze polskie lhasa apso z takim tytułem!!!!! wyniki i zdjęcia może jutro. Quote
Nasza Sfora Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Maciej wielkie wielkie gratulacje:loveu: Poszaleliście :Dog_run: Quote
Diablica Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Gratulacje! :):) Oby wiecej takich tytułów dla Polskich Lhasa:) Quote
EwikB Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='macsow1']Chciałem się tylko pochwalić :evil_lol: MAGIC OF ELEGANCE Azurowa Amhara CAC, CACIB, Zwycięzca Europy, BOB :loveu: jest to pierwsze polskie lhasa apso z takim tytułem!!!!! wyniki i zdjęcia może jutro. Maciek raz jeszcze wielkie gratulacje i podziekowania za wspaniałą opiekę i prezentacje Mufinki :-) I tym sposobem z mojej hodowli pochodzą pierwsze i jedyne ( jak na razie ) wyhodowane w polskiej hodowli lhasaczki z prestizowymi tytułami : Mufinka czyli Magic of Elegance Azurowa Amhara -Zwycięzca Europy 2010 + BOB i jej ciotka Hipi Czyli Wind of Hope Azurowa Amhara - Młodziezowa Zwyciężczyni Europy 2007 :-) Mam nadzieje że nie ostatnie :-) Quote
Diablica Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='EwikB']Maciek raz jeszcze wielkie gratulacje i podziekowania za wspaniałą opiekę i prezentacje Mufinki :-) I tym sposobem z mojej hodowli pochodzą pierwsze i jedyne ( jak na razie ) wyhodowane w polskiej hodowli lhasaczki z prestizowymi tytułami : Mufinka czyli Magic of Elegance Azurowa Amhara -Zwycięzca Europy 2010 + BOB i jej ciotka Hipi Czyli Wind of Hope Azurowa Amhara - Młodziezowa Zwyciężczyni Europy 2007 :-) Mam nadzieje że nie ostatnie :-) Gratuluje Ewa wyhodowania pięknych psów;) Quote
Baha Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Maćku, Ewuś - gratulacje. To WIELKI SUKCES!!!! Właściwy tytuł dla Magic of Elegance Azurowa Amhara - Mufinki;) BRAWOOO!!!! Quote
Recommended Posts