annawysocka70 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 mam 6-msc Sylky Teriera i duzy problem ,stosunkowo latwo poszlo nauczenie go zalatwiania potrzeb na podworku ,w dzien ! niestety jak tylko wstane w nocy on momentalnie wskakuje na moje lozko i siusia , dodam ze cala noc spi w swoim legowisku na lozko wskakuje tylko wtedy kiedy mu na to pozwole lub kiedy nie widze nie wiem czy to zlosliwosc z jego strony czy znaczenie terenu , prosz o pomoc i odpowiedz:shake: Quote
Pies Pustyni Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Moze to tylko okazywanie uleglosci. Jak pies wyglada w momencie kiedy pozwolisz mu wejsc na lozko, kiedy sie do Ciebie zbliza? Wskakuje i podchodzi pewnie czy moze powoli, na ugietych lapach, taki jakby przukucniety? P.S. Zlosliwosc to cecha wybitnie ludzka. Quote
karjo2 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Najprosciej jest wstajac wziasc psa pod pache i wyprowadzic od razu na dwor, by sie zalatwil. Zarazem uniemozliwia mu sie wchodzenie na lozko. Zreszta tematow jak ten jest sporo, chocby http://www.dogomania.pl/threads/138178-Sika-w-%C5%82%C3%B3%C5%BCku!!POMOCY! Quote
Recommended Posts