Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

woolfy napisał(a):
Podniose biedaka i odrazu mam pytanie gdzie on aktualnie sie znajduje?

Mógłbym prosić o aktualny adres?

psiaczek jest w domku tymczasowym pod Warszawą:) adres zna tylko Tanitka:)

Posted

No ślicznie już wygląda!
A jakie zalotne spojrzenie na drugim zdjęciu :loveu:
Tanitko, myślisz, że już go można zacząć ogłaszać?
Przydałoby się wtedy więcej informacji o jego charakterze.

Posted

Jest plan , zeby Strączka wykastrować, to moze się uspokoi troszkę z tym ADHD. Basia mówi, ze on jeszcze potrzebuje trochę czasu. Nie ma presji czasu, więc może poczekajmy jeszcze moment.

• 2 weeks later...
Posted

ladny ten straczek, tylko jak w ogloszeniach jest ze pies ma adhd , i ze najlepiej do sportow to jedna wielka d.... jest z zainteresowaniem
Tatiana jakies zdjecie z boczka bym potrzebowala , i ile ma w klebie, to go wkleje na zaprzegowe, ale nadzieji to nie robie:(

Posted

Ati napisał(a):
ladny ten straczek, tylko jak w ogloszeniach jest ze pies ma adhd , i ze najlepiej do sportow to jedna wielka d.... jest z zainteresowaniem
Tatiana jakies zdjecie z boczka bym potrzebowala , i ile ma w klebie, to go wkleje na zaprzegowe, ale nadzieji to nie robie:(

Tu poszukiwali psiaka do sportów, ale założycielka nie odzywa sie na wątku, więc nie wiem, czy aktualne.

http://www.dogomania.pl/threads/192928-Poszukiwana-suńka-do-sportów-pomorskie

Posted

Jakoś sie tu zabłąkałam, bo serfer ze mnie żaden.A może na ożywienie wątku jakąś historyjkę z życia Strączka...:oops:
A swoją drogą to na prawde miał straaaaszne szczęście,że na Was trafił. Stał na skraju śmierci....:shake:

Posted

przyszło 50 zł od mag.da - dziękujemy :)

Strączek to już nie Strączek, ale Pascal.:) Jest już po kastracji, ma się dobrze i zaczynamy go już ogłaszać. Czekam na tekst ogłoszeniowy od opiekunki i ładniejsze zdjęcia.

Posted

Póki co opisu i zdjęć nowych nie będzie, bo opiekunka wyjeżdza do USA i wraca po 19 grudnia, potem świeta itd. czyli realinie myślę, ze po Nowym Roku, chyba że jeszcze ja w grudniu się do nich wybiorę, ale zima musi trochę odpuścić. W każdym razie piesio ma się dobrze, rozrabia - ma zapędy niszczycielskie w domu niestety, z psami się dogaduje, bardzo lubi kontakt z człowiekiem i wtedy zalizałby każdego na śmierć.

Posted

No jeśli DT nie wygania jeszcze Pascala, to możemy poczekać ;)
Wiadomości dobre, poza tymi zapędami niszczycielskimi - one występują, jak zostaje sam, czy w obecności domowników też?

• 3 weeks later...