woolfy Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 Podniose biedaka i odrazu mam pytanie gdzie on aktualnie sie znajduje? Mógłbym prosić o aktualny adres? Quote
andzia69 Posted November 4, 2010 Posted November 4, 2010 woolfy napisał(a):Podniose biedaka i odrazu mam pytanie gdzie on aktualnie sie znajduje? Mógłbym prosić o aktualny adres? psiaczek jest w domku tymczasowym pod Warszawą:) adres zna tylko Tanitka:) Quote
tanitka Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 piesek przebywa w Prażmowie między Piasecznem a Grójcem woj. mazowieckie. Jakby ktos chcial go zobaczyć to podam adres oczywiście.:) Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mag.da Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 No ślicznie już wygląda! A jakie zalotne spojrzenie na drugim zdjęciu :loveu: Tanitko, myślisz, że już go można zacząć ogłaszać? Przydałoby się wtedy więcej informacji o jego charakterze. Quote
tanitka Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Jest plan , zeby Strączka wykastrować, to moze się uspokoi troszkę z tym ADHD. Basia mówi, ze on jeszcze potrzebuje trochę czasu. Nie ma presji czasu, więc może poczekajmy jeszcze moment. Quote
andzia69 Posted November 7, 2010 Posted November 7, 2010 Taniu - z aukcji uzbierało się 100 zł :):)- podaj mi na pw dane do wpłaty - samo konto nie wystarczy, bo mi nie przyjmie:( Quote
andzia69 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 co taka cisza u chudzinki???nikt go nie odwiedza:( Quote
Ati Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 ladny ten straczek, tylko jak w ogloszeniach jest ze pies ma adhd , i ze najlepiej do sportow to jedna wielka d.... jest z zainteresowaniem Tatiana jakies zdjecie z boczka bym potrzebowala , i ile ma w klebie, to go wkleje na zaprzegowe, ale nadzieji to nie robie:( Quote
erka Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Ati napisał(a):ladny ten straczek, tylko jak w ogloszeniach jest ze pies ma adhd , i ze najlepiej do sportow to jedna wielka d.... jest z zainteresowaniem Tatiana jakies zdjecie z boczka bym potrzebowala , i ile ma w klebie, to go wkleje na zaprzegowe, ale nadzieji to nie robie:( Tu poszukiwali psiaka do sportów, ale założycielka nie odzywa sie na wątku, więc nie wiem, czy aktualne. http://www.dogomania.pl/threads/192928-Poszukiwana-suńka-do-sportów-pomorskie Quote
tanitka Posted November 17, 2010 Posted November 17, 2010 Ati, on jest za mały na zaprzegowe, to taki piesek 40 cm. Quote
tanitka Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 100 zł od Andzia69 dotarło, dzięki :) Quote
mag.da Posted November 18, 2010 Author Posted November 18, 2010 Wiadomo już kiedy Strączek będzie kastrowany? Wpłacę parę groszy na ten cel. Quote
savahna Posted November 21, 2010 Posted November 21, 2010 Jakoś sie tu zabłąkałam, bo serfer ze mnie żaden.A może na ożywienie wątku jakąś historyjkę z życia Strączka...:oops: A swoją drogą to na prawde miał straaaaszne szczęście,że na Was trafił. Stał na skraju śmierci....:shake: Quote
mag.da Posted November 21, 2010 Author Posted November 21, 2010 Savahna, witamy na wątku :) A Strączka podnosimy, może ktoś jeszcze dorzuci się do kastracji? Quote
tanitka Posted November 23, 2010 Posted November 23, 2010 przyszło 50 zł od mag.da - dziękujemy :) Strączek to już nie Strączek, ale Pascal.:) Jest już po kastracji, ma się dobrze i zaczynamy go już ogłaszać. Czekam na tekst ogłoszeniowy od opiekunki i ładniejsze zdjęcia. Quote
mag.da Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 To i ja podrzucę w oczekiwaniu na opis i zdjęcia ;) Quote
tanitka Posted December 5, 2010 Posted December 5, 2010 Póki co opisu i zdjęć nowych nie będzie, bo opiekunka wyjeżdza do USA i wraca po 19 grudnia, potem świeta itd. czyli realinie myślę, ze po Nowym Roku, chyba że jeszcze ja w grudniu się do nich wybiorę, ale zima musi trochę odpuścić. W każdym razie piesio ma się dobrze, rozrabia - ma zapędy niszczycielskie w domu niestety, z psami się dogaduje, bardzo lubi kontakt z człowiekiem i wtedy zalizałby każdego na śmierć. Quote
andzia69 Posted December 6, 2010 Posted December 6, 2010 ojej...to nie bedzie tekstu do ogłoszeń? i zdjęć?:cool3: Quote
mag.da Posted December 6, 2010 Author Posted December 6, 2010 No jeśli DT nie wygania jeszcze Pascala, to możemy poczekać ;) Wiadomości dobre, poza tymi zapędami niszczycielskimi - one występują, jak zostaje sam, czy w obecności domowników też? Quote
tanitka Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 już po Świętach odwiedzą Pascala i zbiorę wszystkie o nim aktualne informacje i zrobię sesję foto.:) Quote
tanitka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 na razie cicho-sza, ale cos tak wygląda, ze ogłoszeń dla Pascala nie trzeba będzie robić ;) Quote
Recommended Posts