Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Poker']I Rota/Yaris/przypuszczalnie Figa pojechała :multi::-(
Przyjechała dorosła, zamężna córka z tatą.Przesympatyczni ludzie, wycałowali sunię , a ona ich.Ona od wczoraj zrobiła się taka przytulasta, zaczęła się otwierać na całego.
podpisali umowę , opowiedziałam im co i jak, poszliśmy na spacer do parku i ja wróciłam sama do domu.
Państwo dali 100 zł na pomoc, więc będzie zwrot za wykup jej ze schroniska i na paliwo, ewentualnie na co uznacie.
Przed chwilą dzwoniłam.Suńka grzeczna , siedzi z pańcią z tyłu i ogląda świat.
Mają zadzwonić po przyjeździe. Będą mejle i fotki.
Tak się cieszę ,że kolejna bida ma suuuuuuper domek.
Pan powiedział ,że trafili na Rotę przez innego psa, w sprawie którego dzwonili ,ale poszedł do DS, więc dostali telefon w sprawie naszej suni.
Przyznać się tu zaraz kto się przysłużył do znalezienia jej domku?
Wielkie dzięki.
Wieczorem wkleję ostatnie zdjęcia.Teraz jestem zestresowana, bo czekam na łysego potwora.:roll:[/QUOTE]
...a my tak sie cieszymy:)
chociaz zawsze kiedy czytam ze szczescie spotyka nastepnego psa ...porycze sobie:(*
a czekaj Pokerku
bo zaraz przyjedzie i sie zdziwisz bo malutka i chuda jak kotek wyglada a łebek jak zyrafka...masz racje

• Replies 251
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poker']I Rota/Yaris/przypuszczalnie Figa pojechała :multi::-(
Przyjechała dorosła, zamężna córka z tatą.Przesympatyczni ludzie, wycałowali sunię , a ona ich.Ona od wczoraj zrobiła się taka przytulasta, zaczęła się otwierać na całego.
podpisali umowę , opowiedziałam im co i jak, poszliśmy na spacer do parku i ja wróciłam sama do domu.
Państwo dali 100 zł na pomoc, więc będzie zwrot za wykup jej ze schroniska i na paliwo, ewentualnie na co uznacie.
Przed chwilą dzwoniłam.Suńka grzeczna , siedzi z pańcią z tyłu i ogląda świat.
Mają zadzwonić po przyjeździe. Będą mejle i fotki.
Tak się cieszę ,że kolejna bida ma suuuuuuper domek.
Pan powiedział ,że trafili na Rotę przez innego psa, w sprawie którego dzwonili ,ale poszedł do DS, więc dostali telefon w sprawie naszej suni.
Przyznać się tu zaraz kto się przysłużył do znalezienia jej domku?
Wielkie dzięki.
Wieczorem wkleję ostatnie zdjęcia.Teraz jestem zestresowana, bo czekam na łysego potwora.:roll:

eh...łzy sie kreca w oku!
Jeszcze pare dni temu ryczalysmy nad nia na wroclawskim rynku a dzis ryczymy ze szczescia!!!
Jestem przeszczesliwa!!!!
Dziekuje Poker!!!

Posted

Badz szczesliwa Rotko/Yarisko/Figuniu w swoim nowym domku :loveu:
Poker :lol: Najszczersze gratulacje :multi: Nie martw sie, na pewno bedzie dobrze, a pustke po suni wypelni Ci ..........no wlasnie, ktora sierota w kolece po szczescie ? ;):lol:

Posted

[quote name='Basia1244']Czytam, cieszę się ogromnie! Pokerku! Czy możesz położyć wirtualną dłoń na "moim" szarym i szorstkim Ciapku? Nikt go nie kocha, a on taki uśmiechnięty, spokojny, zrównoważony szorściak jest, tylko....stary :( http://www.dogomania.pl/threads/193649-Wroc%C5%82awski-Ciapek , ale może jak nadnim ręką pomachasz.... to też domek znajdzie?
Basiu ja lukne bo mam tez starego Bobika i nie tylko:(

Posted

Dzwoniła młodsza pańcia Figi.Droga przebiegła bardzo dobrze. po przyjeździe panienka obszczekała psa rezydenta, kota zlekceważyła, starszą pańcię przywitała z radością i wrąbała ogromną porcję.
Teraz czekam na jej zdjęcia z DS.

Posted

A to mejl jaki dostałam od pańci Yaris/Figi.

Witam,przesyłam pierwsze zdjęcia Figi w nowym domku :) kolejne spotkania z Hakerem przebiegły juz dużo spokojniej, przestała na niego szczekać. Z kotkiem wogle nie ma problemu, Milusia jeszcze podchodzi do niej z rezerwą ale nie ucieka. Figa upatrzyła sobie miejsce do leżenia koło stołu w jadalni, na razie nie chce kłaść sie w swoim legowisku. Na zdjęciu śpi właśnie w tym miejscu. Jest wesoła i macha ciągle ogonkiem, nie pozwala mi pisać bo chce żebym ją głaskała. Zdarzyło jej sie nasiusiać mimo iż czesto z nią wychodzimy ale to pewno z tych emocji dzisiejszego dnia. Stawia uszka jak ją coś zainteresuje ale do zdjęcia kładzie je z powrotem.
Pozdrawiam

Posted

Idealnie pasuje domek do umaszczenia :diabloti:
Jest wesoła i macha ciągle ogonkiem, nie pozwala mi pisać bo chce żebym ją głaskała. ta czesc cieszy najbardziej :eviltong:

Co do siooo, to mam nadzieje, ze chwilowa niedyspozycja Figi - jutro oswoi sie i emocje opadna, bedzie dobrze!
Dzieki Poker za relacje!

Posted

Dziś przyszedł kolejny mejl
Witam, pierwsza noc przebiegła bardzo spokojnie. Figa przespała spała całą, nic nie nasiusiała, czekała do rana. Ale na razie na dole bo nie chce wychodzic po schodach. Apetyt jej dopisuje i ciągle macha ogonkiem.
Pozdrawiam