Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chociaż jestem pieskiem , to po jedeniu serka wyglądam jak przysłowiowy prosiaczek

pojadłam , to teraz mogę odpocząć na dywanie obok pańci

• Replies 251
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzwoniła przyszła pańcia suni, bo się martwi ,że się od wczoraj nie odezwałam.Uspokoiłam ją ,że nie zapomniałam i działania są w toku.
Poinformowałam również o tym ,że ma od wczoraj leczenie,ale pani nie zmartwiła się. Mówi ,że włąśnie robią spis imion , żeby wybrać jak ją zobaczą.Chcą przyjechać po sunię w przyszłym tygodniu.

Posted

[quote name='Poker']Już nikt nas nie odwiedza :-(
Co oznaczają te złote gwiazdki przy wątku ?[/QUOTE]

Odwiedzają:oops:tylko znowu na pudlach się dzieje:shake:

Pokerku gwiazdki w takiej ilości oznaczają ocenę - doskonały wątek:lol:

Mam nadzieję, że Yaris lepiej się czuje?

Posted

[quote name='Poker']Tak sobie myślę,że może ona nie miała depresji schroniskowej tylko po prostu źle się czuła.A może obie rzeczy jednocześnie.[/QUOTE]

tez tak mysle....
i zagladam ale czekam na wizyte przed...i nic nie pisze:)

Posted

[quote name='Poker']Już nikt nas nie odwiedza :-(
Co oznaczają te złote gwiazdki przy wątku ?

Duchem i sercem jestesmy obecni i miziamy slicznote :loveu::lol::multi:

Sluchajcie, w Bielsku B. jest pani Kasia Przystal, ktora prowadzi hotelik. Moze ona zechcialaby odwiedzic domek Yaris ? Kontakt do niej ma na pewno mikoada, ja niestety nie.

Domek musi byc wspanialy, o czym swiadczy troska przyszlej Pani :lol: Takiej okazji nie mozna przepuscic.

Przy okazji: Reksio kudlacz z tego watku http://www.dogomania.pl/threads/193796-Reksio-rozczochrany-Mazur-.-Niezbędny-transport-do-Poznania-deklaracje-na-DT-!

wyrusza w ten poniedzialek do Warszawy a nastepnie do Poznania na DT.

Szukamy noclegu dla Reksia - w stolicy od godz 22. poniedzialek do srody, kiedy to TZ Ajuli zabierze Reksia do Poznania :multi:

Moze wiecie, kto moglby nam pomoc?

Poker :lol: Reksio chyba w Twoim typie, cudowny przemily pies pilnujacy do niedawna kartofliska :mad:

Posted

Widziałam Reksia, zgadza się , jak najbardziej w moim typie.
Mam już namiar na dziewczynę z Suchej Beskidzkiej ,zaraz piszę do niej.
A sunia je jak smok, ba jak 3 smoki. Bardzo sie z tego cieszymy.Czasem warczy na nasze zwierza , gdy próbują się plątać w jej pobliżu podczas jedzenia.
Zipie ciut mniej i pierwszy raz przed chwilą wolniej oddychała, bo dotychczas oddychała nawet we śnie bardzo szybko i płytko.
Była wnusia i suńka polizała ją w rączkę.
Miło mi ,że zaglądacie.
Ja myślę ,że ten domek jest właściwy.

Posted

[quote name='Poker']
Mam już namiar na dziewczynę z Suchej Beskidzkiej ,zaraz piszę do niej.
.[/QUOTE]

Gdyby się nie udało , to tak jak pisałam we wtorek powinnam wiedzieć kiedy odzyskam auto i dam znać, jeśli to nie będzie za późno . Trzymam kciuki .

Posted

Rudzia-Bianca , dzięki ,że weszłaś na wątek. Napisałam prośbę do Pumy 1984 z Suchej Beskidzkiej o wizytę, jak nie będzie mogła, to poproszę Ciebie.

Posted

[quote name='Poker']Rudzia-Bianca , dzięki ,że weszłaś na wątek. Napisałam prośbę do Pumy 1984 z Suchej Beskidzkiej o wizytę, jak nie będzie mogła, to poproszę Ciebie.[/QUOTE]

Nie ma sprawy, ale jak pisałam wszystko zależy od tego jak długo będą mi naprawiali auto :(

Śliczna ta suńka :)

Posted

Czytam sobie wątek "pa tichutku" (to wyrażenie z anegdoty, autentycznej - pracowałam kiedyś w duuużej firmie, był tam nasz kierowca-przyjaciel, Pan Włodzio, emerytowany policjant, który chwalił się wszystkim, że potrafi mówić biegle w j. rosyjskim :evil_lol: no i pech dla niego chciał, że nawiedził nas klient - Rosjanin, a jakże ! Wszyscy mordy w kubeł i patrzyliśmy na Włodzia jak to on się z nim dogada, no i dogadał się temi słowemi :evil_lol:: "sziefa tieraz nie ma, siditie pa tichutku na krzesjełku w koritarzu i poczekajtie" - spadłam z fotela i się poszczałam po prostu, klient oczywiście niczego nie zromiał :p)

i i nie mogę się doczekać na tą wizytę p/a.

A Yariska śliczna :loveu: ewidentnie z zapaleniem płuc to był ostatni dzwonek, żeby ją zabrać ze schroniska. Poker, życie jej uratowałaś w ostatnim momencie ofiarując DT pewnie sama o tym nie wiedząc. Wszyscy myśleliśmy, że to depresja ...

Posted

E-S , Ty normalnie mnie śledzisz :evil_lol:
A to wyrażenie pa tichutku to pewnie miało być pa tichońku :evil_lol:
Ja prawie jestem pewna, że to jest dobry domek dla Yaris.wizyta pewnie będzie tylko formalnością.

Posted

Też tak sądzę, skoro państwo 3 lata dializowali psa - to o nich świadczy najlepiej, ale formalnościom musi się stać zadość a tu ... pat.
Nie śledzę Cię Poker, :D (ale może chcesz ? :evil_lol:) od początku byłam na wątku, tylko mało aktywna.

Posted

Przyznam się bez bicia ,że nasze tymczasiki szły do DS w większości nie sprawdzanych.właściwie nie miałam jeszcze zwrotu.Tfu, tfu.........

Posted

Sytuacja jakby klarowna, bynajmniej :evil_lol: To "bynajmniej" biega na wszystkich mozliwych forumach, haha np. na Wizaz, gdzie mowa o tipsach, kokardkach i ponczoszkach ;) Jakas panna z min IQ zajarzyla i wkleila w podpis : "bynajmniej nie rowna sie przynajmniej" :evil_lol: Niestety, bez rezultatu.............

Wracajac do meritum - Fotka z jedzonkiem :multi: - nie ulega watpliwosci, ze slipenka juz radosne :lol: To nie jest ta sama laleczka z fot na 1 stronie. Jeszcze raz zdroweczka dla laluni :loveu:

Posted

Powiem szczerze że jesli ktoś pasuje mi w rozmowie , to ufam mojej intuicji i też wydawałam psy i koty bez wizyty .Zwłaszcza że po Yaris chcą przyjechać ludzie osobiście więc będzie jeszcze`okazja do rozmowy face to face ;)
Nie uzależniam wydania psa od przeprowadzenia wizyty , zwłaszcza że sama dostałam psa bez żadnej wizyty ;)

Posted

Choroba, pod podanym przez przyszły DS numerem telefonu słyszę komunikat ,że nia ma takiego nr telefonu.Dobrze,że oprosiłam o adres mejlowy i już napisałam.

Posted

[quote name='Poker']Zgłosiła się Puma 1984 chętna do wykonania wizyty :multi:, podałam jej namiary.Czekam.[/QUOTE]

Będę czekać :D