Energy Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Śliczniutka jest, ale przestraszona:shake:może nigdy nie widziała psiego łóżeczka:roll: Quote
dusje Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Bogini ty nasza :loveu: cuuudenko kochane :multi: Juz widac ten pierwszy blysk mlodszego spojrzenia ;) Masz racje, Fiorsteinbock :lol: Usmialam sie do lez z tego podpisu: to ja , psa nie widziałaś? :klacz::klacz::klacz::klacz: Poker, naprawde doskonaly :evil_lol: Quote
brzośka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 śliczna jest!!! już sobie wyobrażam, jaka mięciutka w dotyku :loveu: Quote
Poker Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Sierść ma średniawo miękką, po kąpieli jest lepiej. Ja tez zauważyłam ogromną różnicę w wyrazie jej oczek, o wiele więcej w nich życia. Jak się dziewczyna wyśpi, naje i podpieści, to będzie jeszcze lepiej. Quote
Energy Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Ale tak na prawdę to na tym zdjęciu chyba patrzy z niedowierzaniem na pełną miskę i z obawą w oczach czy ktoś tego nie zabierze:roll: Jeszcze nie wie, ale na pewno niedługo się dowie, że można mieć pełny brzuszek i być szczęśliwym psiakiem:lol: Quote
Poker Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Ta miska już nie jest pełna , bo trochę podjadła, a tez nie chcę dawać jej bardzo dużo,żeby nie było rewolucji z brzuchem. Quote
haliza Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Taka troszkę terierkowata (może coś koło walijskiego);) Quote
fiorsteinbock Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 [quote name='Poker']Sierść ma średniawo miękką, po kąpieli jest lepiej. Ja tez zauważyłam ogromną różnicę w wyrazie jej oczek, o wiele więcej w nich życia. Jak się dziewczyna wyśpi, naje i podpieści, to będzie jeszcze lepiej.[/QUOTE] Bedzie lepiej :) brakowalo jej domu, ludzi, opieki i cieplego uczucia. A czy maz juz widzial laleczke? Quote
Poker Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 mąż widział sunię, już ja wycałował , mimo że był pół godziny by się spakować do wyjazdu. Ma wrażenie ,że ona ma poobcinane włosy na mordce, czy to prawda? A teraz napiszę imiona , które bierzemy pod uwagę . Wybraliśmy jedno.Ciekawe czy zgadniecie, ( dziewczyny przywożące sunię cicho sza) Alwa,Arba, Bryza, Dalia, Gala,Jaris, Mazda, Tajga. No i które?? Suńka chyba nie jest zdrowa, ma ciepły i suchy nos, ziaje, wymacałam ,że bolą ją paluszki w tej łapce. Na szczęście ma apetyt, na króciutkim spacerze zrobiła co trzeba. Quote
moni12 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Poker nie trzymaj nas tu w niepewności:evil_lol:.Mi jakoś leży z tej listy Dalia albo Tajga.;) Quote
dusje Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Stawiam na: Bryza, Dalia, Tajga i z lekka niesmialoscia na Mazda Jesli trafilysmy na chocby jedno z w/wym. imion, to proponuje Poker napisac, czy juz w przez nas wymienionych, znajduje sie to wlasciwe. Moze ta droga dojdziemy predzej do celu ;) Edit: po glebszym namysle wycofuje Mazda Quote
Poker Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='moni12']Poker nie trzymaj nas tu w niepewności:evil_lol:.Mi jakoś leży z tej listy Dalia albo Tajga.;)[/QUOTE] 1. z nich podobało się mężowi, a 2. mnie ,a w końcu wybraliśmy TRZECIE :evil_lol: Zgadujcie dalej Quote
Poker Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='dusje']Bryza :eviltong:[/QUOTE] nieeeeeeeeeeee:eviltong: Quote
dusje Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Do trzech razy sztuka :multi: Dalia :cool3: Quote
fochu Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 ja stawiam na Tajgę :) kruszynko jak dobrze że jesteś u Poker :) Quote
Energy Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Poker gdzie się podziałaś:cool3:jakie to imię w końcu???:razz: Quote
brzośka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Alwa - mam taki login w pracy :evil_lol: Podoba mi się Dalia i trochę Bryza, ale oczywiście jestem za Alwą :eviltong: :p Quote
Poker Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 wcześniej mąż był za Tajgą, a ja za Dalią. I z tych 2.imion wyszła nam Yaris :evil_lol: Quote
Energy Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Poker']wcześniej mąż był za Tajgą, a ja za Dalią. I z tych 2.imion wyszła nam Yaris :evil_lol:[/QUOTE] Ciekawe jak Wam to wyszło:evil_lol:czy suńka lubi samochody?:cool3: Quote
Poker Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Jeszcze nie wiemy czy lubi samochody, okaże się. Zrobiła wszsytko na spacerku, pojadła, ale cały czas zieje,nie wiem czy z emocji,ale obawiam się ,że jednak ma podwyższoną temperaturę. Quote
dusje Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Poker']wcześniej mąż był za Tajgą, a ja za Dalią. I z tych 2.imion wyszła nam Yaris :evil_lol:[/QUOTE] Tez slicznie. Najwazniejsze zeby byla zdrowa. Jutro musza byc dobre wiesci o zdroweczku slicznoty. Moze to tylko chwilowa niedyspozycja. Quote
Recommended Posts