Energy Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Poker napisał(a):Staramy się nie nadawać psom ludzkich imion. Przez szacunek dla psów :eviltong: Ale Kuma to nie jest ludzkie imię:eviltong:dwa pozostałe to tylko ludzie sobie zawłaszczyli:evil_lol: Quote
Poker Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 zobaczymy jaki ona ma charakter. Już się nie mogę doczekać.Dawanie DT to normalnie narkotyk, przez 1.dzień nie weźmiesz i czegoś ci brakuje. :evil_lol: Quote
Basia1244 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Ja już się zapiszę na ten watek, żeby później Poker nie krzyczała, że nikt nie kibicuje i nie zagląda :) A z imion: Kada, Kama, Kala:) Quote
Energy Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Poker napisał(a):zobaczymy jaki ona ma charakter. Już się nie mogę doczekać.Dawanie DT to normalnie narkotyk, przez 1.dzień nie weźmiesz i czegoś ci brakuje. :evil_lol: Oj, gdyby tylko sunia wiedziała, co ją jutro wspaniałego czeka:lol: Quote
Poker Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Energy']Oj, gdyby tylko sunia wiedziała, co ją jutro wspaniałego czeka:lol:[/QUOTE] Nie wiem czy będzie taka zachwycona jak się weźmiemy do kąpieli i czesania, a może i przycięcia kudełków. Quote
giselle4 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 [quote name='Poker']Nie wiem czy będzie taka zachwycona jak się weźmiemy do kąpieli i czesania, a może i przycięcia kudełków.[/QUOTE] Poker ,bedzie kapalam ja w sobote i czesałam kudelki i nawet jednego kroczka nie zrobiła swiadek Edytka:) Ty ja bedziesz kochac ,to bedzie jeszcze grzeczniejsza i szczesliwsza ja tak od siebie bardzo Ci dziekuje juz kolejny raz:) Quote
Poker Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 to może nie będzie trzeba jej od razu kąpać. Będzie na pewno kochana przez nas. trzeba robić jej ogłoszenia, jak najwięcej. Quote
leni356 Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Dodałam biedactwo na facebooka i psydoadopcji Quote
fiorsteinbock Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Poker, ona bedzie zachwycona wszystkim - byleby byl przy niej czlowiek :) Planujemy wyjechac kolo 13, zadzwonie i uprzedze. Tak bardzo sie ciesze! Quote
dusje Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Coraz blizej do domku :multi: Radosc mocno koliduje z niecierpliwoscia :lol: Wpadne jutro powitac Rotke :loveu: Quote
Energy Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='dusje']Coraz blizej do domku :multi: Radosc mocno koliduje z niecierpliwoscia :lol: Wpadne jutro powitac Rotke :loveu:[/QUOTE] To już niedługo:lol: Quote
giselle4 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='Poker']fajnie, im więcej ogłoszeń tym lepiej[/QUOTE] sorry ale trzeba ja wykapac dzisiaj zabierałysmy z Edytka o 12 i juz pysio brudny.... wiec kapiel i dopiero pozniej spacerek i poznanie z kawalerami....::) Quote
Poker Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Dziewczynka juz u nas od prawie 2 godzin.Na wstępie burknęła na biednego Dolarka, ale juz jest OK.Widać ,że jest zazdrośnica. Tak jak przypuszczała jest podobna właśnie do Dolarka, jest ciut od niego wyższa ,ale za to chudziutka.Co prawda nie to co Tami czy Dusia, ale ma figurę modelki.Podtuczymy. Na wstępie wykąpałyśmy panienkę, obcięła,m długaśne pazury i wycisnęłam pełniutkie gruczoły okołoodbytowe, potem wyczyszczę jej uszy i będzie gotowa do spania w łóżeczku jak zechce. Była bardzo grzeczna. Dziewczyny były tak miłe,że zostały i na wszelki wypadek pomogły przy kąpieli, bo przez 2 dni jestem sama. Smaczki je z przyjemnością. Teraz musimy zmasować akcję ogłoszeniową.Jak uda mi się cyknąć ładne zdjęcie , zrobię ogłoszenie w Wyborczej. Quote
dusje Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Witaj Rotko :multi::loveu: Od dzisiaj zaczynasz nowe zycie w jednym z najlepszych tymczasikow na kuli ziemskiej :multi: Juz nie bedziesz smutna i przygnebiona samotnoscia. Wszystkiego dobrego dzielna psino :loveu: Czekamy na foteczki slicznej panieneczki :lol: Quote
brzośka Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 [quote name='dusje']Witaj Rotko :multi::loveu:[/QUOTE] Jeśli jeszcze "Rotko", to już chyba nie długo :D Są już jakieś propozycje imienia?? Ps. Strrrasznie się cieszę, że psince jest już dobrze :) :) :) Quote
Poker Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 No i mam następną zazdrośnicę o michę.Dawałam jej w pasztetowej tabletkę, bo zapomniałam napisać,że sunia co chwilę skacze na 3.łapkach.Boli ją tylna lewa, podszedł Pokerek ,a ona rzuciła się na niego.Na szczęście niegroźnie i pogoniłam ją. Widzę ,że jest wygłodzona, może nie jadła z depresji albo inne psy ją odganiały od michy, bo gdy dałam jej gotowane jedzonko, to mało z miską nie połknęła., tak łapczywie jadła. Ogólnie jest łagodna, z kotem się nie zauważyli. Muszę poobserwować łapkę.W razie czego podejdę z nią do ortopedy. Męża jeszcze nie ma , więc poczekam z propozycjami imienia, chociaż mam już kilka do wyboru, a nawet swojego faworyta. Quote
haliza Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 No to witam bezimienną dziewczynkę :eviltong::loveu: Quote
dusje Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Bidula, cieszy sie ta swoja micha, w koncu ma wreszcie cos dla siebie i tylko dla siebie :lol: Ciekawa jestem tego faworyta.........Poker, zdradzisz nam......... ? ;) Quote
moni12 Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Super wiadomości. Teraz czekamy na zdjęcia no i oczywiście na imię dla suni. Quote
Energy Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Super, że mała już u Ciebie Poker:loveu: Nie wiem dlaczego cały czas mi po głowie chodzi imię Tarunia, słowo daję, że nie wiem a odkąd ją zobaczyłam na zdjęciach to jakoś ją tak kojarzę:roll: Pewnie, że zdanie męża jest tu bardzo istotne, zwłaszcza, że pomaga:lol: Quote
fiorsteinbock Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Glodniutka byla, a przed wyjsciem dostawali jedzenie w schronie :( Mysle sobie, ze moze nie byla dopuszczana do miski stad taka chudziutka. Jesli byly zatargi to byc moze łapka jest pogryziona, na runku w niedziele nie kulala. Oj Malutka, masz super DT. Zabiegi przeprowadzone profesjonalnie jak w najlepszym SPA! Jestesmy pod ogromnym wrazeniem i dziekujemy Poker :) Quote
Poker Posted October 7, 2010 Posted October 7, 2010 Dziewczynka po kąpieli to ja , psa nie widziałaś? W końcu dali coś do jedzenia Prawda ,żejestem ładna? Sunia nie chce się położyć w psim łóżeczku chociaż zasypiała na stojąco.Teraz śpi po prostu na podłodze. Quote
fiorsteinbock Posted October 7, 2010 Author Posted October 7, 2010 Jest urocza i nie przypomina "naszej" Roty :) Czy tylko mnei sie wydaje, ze spojrzenie jest mlodsze? Quote
Recommended Posts