Poker Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 ciekawe jak Rotka się dziś czuje ( Nie mylić z Rottweilerem) , może coś zjadła dziewczynka. Quote
fiorsteinbock Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 [quote name='Poker']allegro już ma , nie wiem kto płacił ,ale dziewczyny przy tylu psach na pewno nie mają kasy. Allegro ma zwykle, bez bajerów - poniewaz nie bylo kasy :) ale chetnie przyjmiemy pomoc i wyroznimy dziewczynke. Rota sie ucieszyla na moj widok, naprawde a widok jej pyszcza otulil mnie miekkim aksamitem. Rotka ma w kłebie okolo 38cm Pisze na PW do Poker - zalatwiamy formalnosci :) Quote
Poker Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Allegro ma zwykle, bez bajerów - poniewaz nie bylo kasy :) ale chetnie przyjmiemy pomoc i wyroznimy dziewczynke. Rota sie ucieszyla na moj widok, naprawde a widok jej pyszcza otulil mnie miekkim aksamitem. Rotka ma w kłebie okolo 38cm Pisze na PW do Poker - zalatwiamy formalnosci :) co za poezja :evil_lol: OK, sunia może przyjechać do nas w czwartek. Najlepiej między 12 a 15. Przepraszam ,że podaję termin ,ale muszę planować pracę. Spanko, miski , jedzonko się znajdzie, smyczki też, czy jej wystarczy obróżka czy potrzebne są szelki ? Obróżki mam. Quote
fiorsteinbock Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Poker napisał(a):co za poezja :evil_lol: OK, sunia może przyjechać do nas w czwartek. Najlepiej między 12 a 15. Przepraszam ,że podaję termin ,ale muszę planować pracę. Spanko, miski , jedzonko się znajdzie, smyczki też, czy jej wystarczy obróżka czy potrzebne są szelki ? Obróżki mam. Na smyczy szla bardzo ładnie, przy nodze - mysle, ze szelki nie sa potrzebne. Transport juz prawie mamy ustalony, wiec w czwartek Rotka jedzie do Poker a my trzaskamy ogloszenia, az do znudzenia! :) Quote
kora78 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Na smyczy szla bardzo ładnie, przy nodze - mysle, ze szelki nie sa potrzebne. Transport juz prawie mamy ustalony, wiec w czwartek Rotka jedzie do Poker a my trzaskamy ogloszenia, az do znudzenia! :) tytulik zmiencie i 1 post wiec :) szybka akcja, brawo fiorko :) Quote
fiorsteinbock Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Transport mamy zalatwiony, Ola Wrobelek kieruje ja sie Rotą zajmuje :) I nawet czlowiek sie nie zoorientuje, jak mu sie zrymuje! Kora, na brawa zasluguje caly łancuszek dobrych ludzi, dogomaniakow - sama bym mogla w bucie pogrzebac :) A bez Poker nic by sie nie udalo. Zmieniam dane :) Quote
kamilawa Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Tak cichutko sobie myślałam, że Pokerek pomoże :) Pomogę w ogłoszeniach :) Ale później, bo teraz spadam :) Quote
dusje Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Cudowna nowina :multi: Czwartek tuz tuz i Rota zamieni schroniskowy kojec na miekkie i wygodne lozeczko, a nawet na panciowe legowisko pod kolderka :evil_lol::lol::multi: Trzymam kciuki za panienke, za udany transporcik i za pokochanie tymczasiku. Ile kosztuje Allegro wyroznione, kto moze podac nr swojego rachunku z IBAN i Swift do przelewow zagranicznych ? Czekam z niecierpliwoscia na nadejscie wielkopomnej chwili :evil_lol::lol::loveu::multi: Quote
fochu Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Allegro ma zwykle, bez bajerów - poniewaz nie bylo kasy :) ale chetnie przyjmiemy pomoc i wyroznimy dziewczynke. Rota sie ucieszyla na moj widok, naprawde a widok jej pyszcza otulil mnie miekkim aksamitem. Rotka ma w kłebie okolo 38cm Pisze na PW do Poker - zalatwiamy formalnosci :) moja głowa jednak nie spadnie :D warto było ją zastawić ;) Quote
Energy Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Przygnało mnie tu strasznie przygnębiające zdjęcie wstawione przez Dusje na wątek Reksia http://img571.imageshack.us/img571/4199/allegro4.jpg Strasznie się cieszę, że suńka jedzie do Poker:lol: Poker jesteś wielka:loveu::loveu::loveu: Quote
Poker Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Energy napisał(a): Poker jesteś wielka:loveu::loveu::loveu: iiiiiiiiiiii tam tylko metr 60 w kapeluszu :eviltong: Quote
Energy Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Poker napisał(a):iiiiiiiiiiii tam tylko metr 60 w kapeluszu :eviltong: Też tak mam:evil_lol: Ale w Tobie jest wielkie serce:loveu:Rota odżyje u Ciebie szybko:lol: Tylko pliska zmieńcie to imię:cool3: Quote
Poker Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Energy napisał(a):Też tak mam:evil_lol: Ale w Tobie jest wielkie serce:loveu:Rota odżyje u Ciebie szybko:lol: Tylko pliska zmieńcie to imię:cool3: taki mamy zamiar, bo nam też nie pasuje Quote
fiorsteinbock Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Czy juz sa propozycje imienia? No i ja sie zaliczam do metrowcow w kapeluszu :) Quote
Andzike Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Hehehe, to na dogo same kurduple? ;) ja mam metr sześćdziesiąt w kapeluszu i na obcasach ;) I większa już nie urosnę ;) Quote
fochu Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 oj tam oj tam nie wzrost się liczy tylko serce i chęć pomocy ! :D Quote
fiorsteinbock Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Jaki dobrze wsrod Was, dziewczynki :) Quote
fochu Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 nadal baner katuję http://www.dogomania.pl/threads/193926-Kud%C5%82ata-ROTA-pilny-DT-DS-apatia-i-przygn%C4%99bienie-j%C4%85-zabij%C4%85!-Musi-opu%C5%9Bci%C4%87-schronisk"" rel="external nofollow noopener"> Quote
dusje Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 To ja tez krasnalek 158 cm, ale za to w papierach 164 :evil_lol: Jak szalec to szalec ;) No to juz dzisiaj sroda i coraz blizej do domu :multi: Nieustajace kciuki za sliczna sunie :loveu: Quote
haliza Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 O, Poker znowu kątek i serduszko dla nowej pięknej bidulinki :loveu: Quote
Poker Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Mam wrażenie ,że ROTA będzie bliźniaczo podobna do Dolarka. Imienia jeszcze nie mamy, musimy zobaczyć sunię. Mój mąż lubi wymyslać albo chociaż wybierać i akceptować.Muszę mu tę przyjemność dać , bo zasługuje, pomaga przy psiakach bardzo dużo. Ale rzucajcie pomysły na imię. Zawsze co kilka głów , to nie dwie. Quote
Energy Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Ja proponuję te z mojego banerka pudlowego;) Quote
Poker Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 Staramy się nie nadawać psom ludzkich imion. Przez szacunek dla psów :eviltong: Quote
Recommended Posts