yoko100 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 zapisze sobie Rotke co bym mogla sledzic watek Quote
Poker Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Poker napisał(a):ponawiam pytanie, w niektórych ogłoszeniach jest podane ,że ma 1,5 roku ,a w niektórych ,że 3 lata.A ludzie lubią czytać ogłoszenia i mogą mieć wrażenie ,że się podaje nieprawdę. To jak się już tak wymądrzyłam , to teraz dawajcie ją do nas. przeca napisałam , pożyczyć okulary ?:eviltong: Musimy zapełnić pustkę w domu po wydaniu wczoraj Lady do DS. Mam nadzieję,że Rota jest mniejsza od " maleńkiej ":mad: Neris. Quote
fiorsteinbock Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Bardzo mi sie muli dogomania... Wiek w aukcji allegro poprawiony :) Quote
mshume Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Szybka, konkretna akcja. Brawo, Poker!:multi::loveu: Quote
dusje Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Trafilam na watek malej poprzez watek BDT, gdzie zamiescilam fotki Reksia z kartofliska i powiem Wam, ze az mi serce zawylo na widok tej nieszczesliwej psiny. Ona potrzebuje domu na CITO. Jesli moge w jakis sposob pomoc - chetnie to zrobie, bo DT nie moge zaoferowac :-( Jesli pozwolicie, zostane na watku i bede sledzic los tej cudnej suni. Edit: wlasnie przeczytalam, ze mala moze jechac do Poker :multi: No to juz teraz droga uslana rozami :lol: Quote
Poker Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 IIIIiiiii tam ,florsteinbock nie czyta postów Quote
fiorsteinbock Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 A czyli Lady poszla do adopcji! ciesze sie! Juz nie pamietam jak duza byla Neris, mysle jednak, ze Rota jest podobnego wzrostu. Sprawdze jutro w Azylu i napisze jak najszybciej. Quote
Andzike Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 mshume napisał(a):Szybka, konkretna akcja. Brawo, Poker!:multi::loveu: Poker, cudna akcja :))) Będę polecać Rotę do domków chętnych na Sziszę, która dziś pojechała do domu ... Quote
Poker Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Neris była kawał baby i to grom słodkiej baby. Sunia nie powinna być większa niż 40 cm w kłębie. Neris i Lady były duże większe od Dolara i on naprawdę ponosi szkody psychiczne,gdy pies jest większy od niego. Nie możemy mu tego robić. Jeżeli jest takiej wielkości jak trzeba , to szykujcie transport , o centymetr nie będę się bić. Quote
kora78 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 ale sie ruszyly adopcje kudlaczy prawda? co chwile czytam,ze juz ds, ze ds... ciesze sie,ze Lady juz w ds Quote
dusje Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Poker napisał(a):IIIIiiiii tam ,florsteinbock nie czyta postów Dogo dziwnie muli :evil_lol: ale to najlepsza wiadomosc dzisiejszego dnia :multi: Mala dostanie skrzydel w Pokerowym domku :loveu: Jak bardzo sie ciesze :multi::multi::multi: Quote
fiorsteinbock Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Pokerku, mam problemy z dogomania i otwieraniem watkow :) Patrze teraz na Neris i wydaje mi jednak, ze Rota jest mniejsza. Jednak, zeby nie wprowadzac zamętu jutro pojade do Azyla i wymierzymy dziewczyne. Transport bedzie pędzil na sygnale - jak zwykle! Dla przypomnienia tymczasowiczka Poker, Neris: Quote
brzośka Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Nieee noo, taka szybka akcja!!! Życie bywa jednak piękne!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
fiorsteinbock Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Noc spedzam na modlitwach, aby Rotka miala max 40cm :cool3: Quote
dusje Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Noc spedzam na modlitwach, aby Rotka miala max 40cm :cool3: To ja sie tez podlacze :evil_lol: Quote
adkaaaaa5 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Noc spedzam na modlitwach, aby Rotka miala max 40cm :cool3: Ja też!!! Rota mam nadzieje, ze zmiescisz się w granicy 40 cm. 3mam kciuki :) Dobranoc ciocie, dobranoc Rociu Quote
fochu Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 dusje napisał(a):To ja sie tez podlacze :evil_lol: i ja ,ale dam sobie głowę ściąć że więcej nie ma dziewczynka Quote
dusje Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Wg "mojej obmiarki" miesci sie absolutnie w pozadanym rozmiarze ;):lol: a na pewno na lezaco, o czym nie nalezy wspominac Poker :evil_lol: Quote
Poker Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 fochu masz 1.główkę nie ryzykuj A tak naprawdę o ten centymetr nie będę się bić.Pomijam wzrost Neris , to ona ogólnie była wielka, jak zawsze pisałam grom baba w budowie fizycznej i w zachowaniu też. Wyśpijcie się dziewczyny , jutro pełno roboty Was czeka. Dusje, witaj i bierz się za szukanie DS dla dziewczynki. W razie czego , mam nadzieję,że sunia nie reaguje jeszcze na Rotę, jak zwykle, z wyjątkiem Duśki, raczej zmienimy imię. Quote
fiorsteinbock Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Wstawilam Rotke na watek 25 domkow, do Molly i Muszki a na watek kudlaczy wkleila ja juz inna cioteczka, za co dziekuje. Cioteczki, do jutra - trzymajcie kciuki! Dziekuje wszystkim za odwiedziny. Quote
moni12 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Witam wszystkich. w zasadzie weszłam na wątek przypadkowo z forum dogomanii. Na pierwszej stronie serce mi się ścisnęło, pomyślałam ,ze kolejna nie przespana noc z powodu psiej bidy.Czytam dalej i co ?! Poker jesteś kochana . Oby więcej takich ludzików jak Ty. Zapisuję wątek . Miłej nocki dla małej . dla Poker i wszystkich tu obecnych . Quote
dusje Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Milej nocy dla wszystkich i przede wszystkim slodkich snow dla Roty. Moze juz nawet sni o domowych pieleszach, zawsze pelnej misce i czulych rekach dobrego czlowieka :lol: Poker :lol: jasne, rozejrze sie za domkiem, gotowa jestem pokryc koszty allegro, jesli tylko jakas dobra dusza zechce wyczarowac dla malutkiej. Quote
Poker Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 allegro już ma , nie wiem kto płacił ,ale dziewczyny przy tylu psach na pewno nie mają kasy. Quote
brzośka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Dzień dobry Rotko :) na pewno poniżej 40 cm :evil_lol: Cioteczki kochane! Skoro dla Rotki rysuje się już różowa przyszłość, z czego baaardzo się cieszę, to proszę Was, wstapcie na wątek Mieszka http://www.dogomania.pl/threads/193892-CO-STOI-NA-ŚRODKU-ULICY-10-ran-4-w-uchu-41st.gorączki-apatia-sierść-jak-skorupa.. Przepraszam za spama, ale ten psiaczek to jedna chodząca rana :( :( :( Nawet jak nie możecie pomóc, to chociaż go odwiedźcie, proszę... Quote
giselle4 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Poker napisał(a):adkaaa mnie tu przygoniła, a ja i tak zaglądam do Rotuni. Ile ona ma latek i ile w kłębie ? witam dzisiaj napiszemy Quote
Recommended Posts