Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 251
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Poker']allegro już ma , nie wiem kto płacił ,ale dziewczyny przy tylu psach na pewno nie mają kasy.
Allegro ma zwykle, bez bajerów - poniewaz nie bylo kasy :) ale chetnie przyjmiemy pomoc i wyroznimy dziewczynke.
Rota sie ucieszyla na moj widok, naprawde a widok jej pyszcza otulil mnie miekkim aksamitem.

Rotka ma w kłebie okolo 38cm

Pisze na PW do Poker - zalatwiamy formalnosci :)

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Allegro ma zwykle, bez bajerów - poniewaz nie bylo kasy :) ale chetnie przyjmiemy pomoc i wyroznimy dziewczynke.
Rota sie ucieszyla na moj widok, naprawde a widok jej pyszcza otulil mnie miekkim aksamitem.

co za poezja :evil_lol:
OK, sunia może przyjechać do nas w czwartek. Najlepiej między 12 a 15. Przepraszam ,że podaję termin ,ale muszę planować pracę.
Spanko, miski , jedzonko się znajdzie, smyczki też, czy jej wystarczy obróżka czy potrzebne są szelki ? Obróżki mam.

Posted

Poker napisał(a):
co za poezja :evil_lol:
OK, sunia może przyjechać do nas w czwartek. Najlepiej między 12 a 15. Przepraszam ,że podaję termin ,ale muszę planować pracę.
Spanko, miski , jedzonko się znajdzie, smyczki też, czy jej wystarczy obróżka czy potrzebne są szelki ? Obróżki mam.

Na smyczy szla bardzo ładnie, przy nodze - mysle, ze szelki nie sa potrzebne.
Transport juz prawie mamy ustalony, wiec w czwartek Rotka jedzie do Poker a my trzaskamy ogloszenia, az do znudzenia! :)

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Na smyczy szla bardzo ładnie, przy nodze - mysle, ze szelki nie sa potrzebne.
Transport juz prawie mamy ustalony, wiec w czwartek Rotka jedzie do Poker a my trzaskamy ogloszenia, az do znudzenia! :)

tytulik zmiencie i 1 post wiec :)
szybka akcja, brawo fiorko :)

Posted

Transport mamy zalatwiony, Ola Wrobelek kieruje ja sie Rotą zajmuje :)
I nawet czlowiek sie nie zoorientuje, jak mu sie zrymuje!
Kora, na brawa zasluguje caly łancuszek dobrych ludzi, dogomaniakow - sama bym mogla w bucie pogrzebac :)
A bez Poker nic by sie nie udalo.
Zmieniam dane :)

Posted

Cudowna nowina :multi: Czwartek tuz tuz i Rota zamieni schroniskowy kojec na miekkie i wygodne lozeczko, a nawet na panciowe legowisko pod kolderka :evil_lol::lol::multi:
Trzymam kciuki za panienke, za udany transporcik i za pokochanie tymczasiku.
Ile kosztuje Allegro wyroznione, kto moze podac nr swojego rachunku z IBAN i Swift do przelewow zagranicznych ?
Czekam z niecierpliwoscia na nadejscie wielkopomnej chwili :evil_lol::lol::loveu::multi:

Posted

[quote name='fiorsteinbock']Allegro ma zwykle, bez bajerów - poniewaz nie bylo kasy :) ale chetnie przyjmiemy pomoc i wyroznimy dziewczynke.

moja głowa jednak nie spadnie :D
warto było ją zastawić ;)

Posted

Poker napisał(a):
iiiiiiiiiiii tam tylko metr 60 w kapeluszu :eviltong:

Też tak mam:evil_lol:

Ale w Tobie jest wielkie serce:loveu:Rota odżyje u Ciebie szybko:lol:
Tylko pliska zmieńcie to imię:cool3:

Posted

Energy napisał(a):
Też tak mam:evil_lol:

Ale w Tobie jest wielkie serce:loveu:Rota odżyje u Ciebie szybko:lol:
Tylko pliska zmieńcie to imię:cool3:

taki mamy zamiar, bo nam też nie pasuje

Posted

To ja tez krasnalek 158 cm, ale za to w papierach 164 :evil_lol: Jak szalec to szalec ;)

No to juz dzisiaj sroda i coraz blizej do domu :multi: Nieustajace kciuki za sliczna sunie :loveu:

Posted

Mam wrażenie ,że ROTA będzie bliźniaczo podobna do Dolarka. Imienia jeszcze nie mamy, musimy zobaczyć sunię. Mój mąż lubi wymyslać albo chociaż wybierać i akceptować.Muszę mu tę przyjemność dać , bo zasługuje, pomaga przy psiakach bardzo dużo.
Ale rzucajcie pomysły na imię. Zawsze co kilka głów , to nie dwie.