Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 213
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

h ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

Nowy Bazar!!! http://www.dogomania.pl/threads/196782-Fajne-ubrania-na-moje-piesy-do-29.11.-Start!

Edytuj Post Odpowiedz Odpowiedź z Cytatem Opublikuj na blogu

11-10-2010 06:27 #55
Agata69

ZarejestrowanyMar 2007Postów5,673

Posted

Rozliczenie bazarku
http://www.dogomania.pl/threads/193887-Ubrania-r%C3%B3zne-na-Bono-po%C5%82ama%C5%84ca-ze-wsi.-Rozliczony.?p=15482442#post15482442:

Wpłynęło 85 zł. W całości pokryła ta suma część kosztów leczenia złamanej łapy: (2 zdjęcia rtg, 2 razy zmieniany opatrunek, 2 kuracje antybiotykowe, odrobaczenie i odpchlenie).
wszystkim uczestnikom bardzo dziękuję za pomoc. Bono nadal u mnie , ale Ds juz na niego czeka.

Posted

Witam. Dzisiaj został zaszczepiony takze Pepe. pepe zmienia miejsce zamieszkania, uprosiłam Anię , która ma juz około 20 psów, zeby zabrała Pepe, bo dotychczasowy dt już przebierał nogami ze zniecierpliwienia. Pepe dostanie kojec i budę. Mysle, ze on jest przyzwyczajony, teraz tez cały dzień siedział na dworze.
czekamy na dogodna sytuację, zeby zawieść go do nowego dt. Bono przeprowadza się za tydzień. Na szczęście państwo po niego przyjadą, więc odpadnie mi koszt transportu.

Posted

[quote name='tanitka']jak tam chłopaki? Bono kiedy jedzie? Pepe ma jakieś zainteresowanie?[/QUOTE]

Bono jedzie prawdopodobnie w weekend. Pogoda niestety przedłuza ten remont.
Pepe jedzie na dniach do nowego dt. Tam jest około 20 psów , ale dziewczyna ma serce jak stodoła. Poproszę was o wsparcie ja karmą dla Pepe, bo ja mam juz w worku na dnie, a muszę wytrztmać do 15 stego.

Zero zainteresowania.

Posted

[quote name='tanitka']podaj mi prosze na prw ile na karmę potrzeba i nr konta[/QUOTE]

Tanitka, no co ja ci będę kwoty podawać. Mnie jest wstyd, że muszę prosić. Pepe do tej pory jadł Purinę Dog Chow, ale przyjmiemy cokolwiek.

Posted

[quote name='tanitka']to podaj mi nr konta :)[/QUOTE]

Poproszę Ankę (kaja69), żeby przesłąła ci nr konta już bezpośrednio do siebie. Bardzo ci dziękuję za pomoc.

Posted

Bono dzisiaj jedzie do domu. W końcu. Kocham go, ale czas już najwższ. Dzisiaj w noc zjadł mi najlepsz cckonosz. Kurcze , nie mam igreka i piszę jak połamana.
Pepe zmiemił lokum, mieszka u Ani.

Posted

[quote name='Ati']Agata , a jaki masz rozmiar, moze sie jakis nowke super znajdzie:)
No kurcze takiej straty to jeszcze nie mialam:)[/QUOTE]

Kochana, ja mam takie beznadziejne cycki, że tylko jeden model z konkrenej firm mi leży.
A ten prosiak odgryzł jedna miskę od drugiej, wyjął fiszbiny i obgryzł je jak ciaseczka.

Pani dzwoniła zdrogi, spóźni sie ale jedzie.

Posted

No i cycki luz-pas teraz:)
Pepik jest narazie super,wybiegany i najedzony śpi na swoim posłanku,w jedynym wolnym kąciku w domu,zrobie mu zdjęcia tylko aparat podładuję.Nie rozumiem psiak jest cudny a zero zainteresowania,ludzie nie wiedzą co tracą:)

Posted

Było streaptesu nie robić i nie rozrzucać fantazyjnie bielizny po mieszkaniu :evil_lol:. Widać zrobił porządek ;).

Tak naprawdę to łączę się w bólu, bo moja Pyza także dostarcza mi codziennie takich emocji :roll:.

Posted

A Bono już w domu! Będzie dobrze. Ludzie świetni, myślący, Bono cudny. Co ma się nie udać...

Jezeli pepe jest taki jak Bono, a pewnie jest, to jestem spokojna o dom, trzeba tylko poczekać. Aniu, dojdę do jako takiej równowagi i zabiore go do siebie, żeb ciebie nie dociążać. A jeszcze dzisiaj usiadę na tłku i poogłaszam całe towarztswo.

Posted

cieszę się,że Bono w nowym domku,brawo!!!A Pepikiem sie nie przejmuj,u mnie ma mozliwość wybiegania sie do bólu,narazie jest dobrze...i oby tak dalej,zreszta może i do niego usmiechnie się los i ześle mu super domek:)