Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rudy wczoraj wyszalał się w stajni. Wyhasał się wspaniale, bieganie, tarzanie, radośc w oczach i uśmiechnięte fafelki.
Mania szczekania na konia nie przeszła...nawet karny jeżyk w postaci ubrania g w kubrak nic nie dała...chwilę spkoju nam zafundował, a potem od nowa :D Koń absolutnie nie przejęty i nad wyraz cierpliwy....mi po 40 min koncertu Sashy uszy zaczęły puchnąc...a zwierz kopytny nie zwracał uwagi... szczerze zazdrszczę :)

mimo zmęczenia - musiał poleciec zbaczyc, co ten wielki stwór robi - czemu leży na ziemi i się tarza

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cielak się zrobił...ja nie wiem, czy one lubią takich przy kości.... ;) same trzymają linię...

zaraz jałpka w tosię pakuję i stajnia...ale dziś boks. nie wiem czy dwa na dzisiaj przeznaczone na trening bydlaczki (jeden pd siodłem, drugi z ziemi) wytrzymają jego krzyki :)

Posted

mhm. potrenowane. kupa roboty mi wyskoczyła! wrrr! jutro oglądam mieszkania, ale może się uda pojeździc :D nie ma wyjścia, musi się udac...

czemu Sasha ma tyle skóry na szyi? wygląda jakby miał ciasną obrożę, a mi tam włażą 4 palce (prostopadle do jego szyi...)
i jeszcze naciągnęłam sobie ścięgienko w łapie koło bicepsa... ;/

Posted

Wybywamy. Zgorzelec i Goerlitz. Pies miał zostac w domu z przyjacielem rodziny. Ale jedzie :D Nie wiem co na to moja babcia, ale pies musi jechac i nie ma wyjścia :D

Zmiana mieszkania tuż tuż... 2 pokoje, 54 m 2 :)

Posted

emhokr napisał(a):
Wybywamy. Zgorzelec i Goerlitz. Pies miał zostac w domu z przyjacielem rodziny. Ale jedzie :D Nie wiem co na to moja babcia, ale pies musi jechac i nie ma wyjścia :D

też Marki?:razz:

Posted

emhokr napisał(a):

Na stałe czy chwilowo?

Posted

Na stałe zmiana mieszkania :)

Wróciliśmy z Dolnego Śląska, sprawy spadkowe... wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej... choc mieszkaliśmy u Babci, to jednak co u siebie, to u siebie :)

Posted

obawiam się, że Sasheńka dziś do siebie dochodzi po wojażach.... biegunka straszna, wymioty.... a było ok...nie wiem, o co chodzi... :( ale damy radę... dziś ma dzień głodówki, jak ma ochotę na jedzonko - zapraszam do michy z Puriną ;/ jak do wieczora nie przejdzie (a widac, że sie uspokaja - poranek był straszny, teraz się lepiej czuje, nie latamy co chwilę, ale i jest bardziej radosny) to idę do weta. nic nie polizał, jedzonko było sprawdzone... może go za mocno wymęczyła ta jazda autkiem?

biorę się za robotę, posprzątam mieszkanko, poobserwuję psa w gotowości do wyjścia jakby co...jak T wróci - treningi...

Posted

Emhokr mój Mondziołek jak ostatnio zmieniałam mieszkanie - znalazłam "rzadki prezencik" na środku kuchni...:roll: i ze trzy dni był taki rozregulowany...
A teraz?
Nowa kanapa i balkon to najlepsi przyjaciele:evil_lol:
I nawet szybko się nauczył przeciągać na panelach i płytkach tak, żeby się łapy nie rozjeżdżały na wszystkie strony:megagrin:

Posted

w razie czego kup na domowy uzytek Smectę i Taninal ( nie można podawać z węglem leczniczym ) działa przeciwzapalnie na żołądeczek i to ziołowy lek , u nas się sprawdzało w takich sytuacjach

Posted

juz w porządku całkowicie...najadłam sie strachu, nie lubię takich akcji, bo wiem, że zwierzak się męczy :(
dziś dostanie lekkie jedzonko, kurkę z ryżem, marchewkę dziś odpuszczę...

jadę do stajni, ubiorę w kubrak i go zabiorę...przy okazji wypróbuję szelki samochodowe :D jak mi się nie chce zakładac obroży to nosi szelki...siłę uciągu ma masakrczną :D obroża ma ten plus, że kubrak może wdziewac i chodzic... mam aparat to może coś zrobię fajnego? pogoda ładna... :)

Posted

przystojny... :)

niestety, został dziś niecnie przywiązany do drzewa, bo aparat na wyczerpaniu baterii rozmazywał w ruchu foty :(
ale te, co wyszły - całkiem sympatyczne :)