Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='andegawenka']...pomysła dobra Aluniu, tylko warunków nie ma...praca,praca i szkoła:shake:[/QUOTE]

Drugi może nie tak wygodny, ale czeka na lokatora.

Posted

Co ja to przeczytałam :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Tofik pojedzie do DS????
Po raz pierwszy chyba nie skaczę z radości (wiem że powinnam)
TPańciostwo tak się tu zaprezentowało że aż żal że Tofik nie zostanie u Was:placz::placz::placz:,
Tak sobie po cichutku marzyłam.
TPańciostwo, ja sobie kategorycznie nie życzę, żeby nie było już na dogo waszych relacji. Będę zbierać podpisy na petycji jakby co :placz::placz::placz::placz:

Posted

[quote name='_Goldenek2']Ależ dziś dzień dobrych wiadomości.... U boksiów na wątkach jest cudnie. Uwielbiam u Was bywać, cioteczki :)[/QUOTE]
Ja też Goldenku. U nich jakaś dobra energia działa. Dlatego ja za nimi się tak plączę jak piąte koło u wozu :lol::lol:

Posted

[quote name='_Goldenek2']Ja też się plączę, bo mnie ciągle nagabują ;). Upierdliwe są strasznie .... zwłaszcza Kapselkowa :):):).[/QUOTE]
No są :razz::razz::razz:
Ale nie mów tego głośno bo nas ze swoich wątków wyrzucą i gdzie ja będę wpadać na poprawę nastroju :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='_Goldenek2']Ja też się plączę, bo mnie ciągle nagabują ;). Upierdliwe są strasznie .... zwłaszcza Kapselkowa :):):).[/QUOTE]

Ja upierdliwa jestem? :eek2: :motz:wypraszam sobie, ja tylko ładnie zapraszam cioteczki, które baaaaaaaardzo lubię :eviltong:
[quote name='_Goldenek2']Ja już Im gorsze rzeczy mówiłam ;). Niby to się poobrażały, ale za chwilę znowu na jakiś wątek zapraszają.... One tak mają :):):)[/QUOTE]

Cioteczki boksiowe się nie obrażają, tylko są bardzo gościnne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Kapsel']Ja upierdliwa jestem? :eek2: :motz:wypraszam sobie, ja tylko ładnie zapraszam cioteczki, które baaaaaaaardzo lubię :eviltong:

Cioteczki boksiowe się nie obrażają, tylko są bardzo gościnne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

Alusia Molestowniczka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i to bardzo skuteczna:p. Ile czasu upłynęło od pobytu Tofika w Lublinie do wyjazdu w okolice Warszawy co?!?!? :eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='andegawenka']Alusia Molestowniczka:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i to bardzo skuteczna:p. Ile czasu upłynęło od pobytu Tofika w Lublinie do wyjazdu w okolice Warszawy co?!?!? :eviltong::eviltong:[/QUOTE]
No właśnie . I jeszcze się przekręt jeden wypiera w żywe oczy :razz::razz::razz:
Ale jej wybaczamy :loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Mysza2']No właśnie . I jeszcze się przekręt jeden wypiera w żywe oczy :razz::razz::razz:
Ale jej wybaczamy :loveu::loveu::loveu::loveu:[/QUOTE]:lol::lol::lol::lol:

... ma kobietka urok, nie ma rady:shake:;)

Posted

[quote name='Kapsel']Możecie sobie gadać na mnie co chcecie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale mnie gnębi ten oto facecik
:roll::roll::roll: i tak sobie myślałam :oops::oops::oops: , że jakby zostały pieniążki po Toficzku, to można byłoby go wyciągnąć? http://www.sosbokserom.com.pl/index.php/component/psy/?task=pokaz&pies_id=585 :roll::roll::roll: zimno na dworze, a on mnie tak męczy, tak męczy...:-(

Alu jaki region:shake::-(

Posted

Cioteczki Moje Najdroższe :loveu::loveu::loveu:

Rozmawiałam przed chwilą z Germaine, żeby dowiedzieć się z jakiego rejonu jest boksio, w którym schronie przebywa.... i co się okazało??? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Dziś biedak przyjeżdża do Warszawy :multi::multi::multi:Będzie umieszczony na dwa dni w klinice, w celu przebadania, bo jest w kiepskim stanie :shake:
Problem jest tylko jeden. Nie ma gdzie go zabrać z tej kilniki :-( Hotel w jego przypadku odpada, bo boksio jest tak zrezygnowany, że on zostać bez człowieka nie może :shake: Człowiek to dla niego w tej chwili jedyny ratunek :-(
Szukamy dla niego Domku Tymczasowego.
Cioteczki Kochane, czy zgadzacie się aby pieniązki z Toficzka, te które zostaną, a myślę że tak mogły być przeznaczone dla tej bidy? :roll:

Posted

[quote name='Kapsel']
Cioteczki Kochane, czy zgadzacie się aby pieniązki z Toficzka, te które zostaną, a myślę że tak mogły być przeznaczone dla tej bidy? :roll:[/QUOTE]
Kapselku kochany :loveu::loveu::loveu: Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem :lol::lol:

Posted

A właśnie chciałam Kapselka zaskoczyć że piesek już bezpieczny a ona już wszystko wie;) Mój bazarek też mogę zmienić na Astora skoro Toffik zaraz będzie w ds. A Astor przyjechał z Krotoszyna.

Posted

Alinko,niech i tak będzie.Moje pieniążki popłynęły do Szczylka,od Szczylka do Toffika,a teraz do Astorka.No i niech dalej tak płyną.Może Astorek tak szybko też znajdzie domek stały,że pieniążki znów popłyną dalej.Oby.Super wieści,gdzie bym nie weszła.Bardzo się cieszymy.

Posted

Mysiu i Tatankas bardzo dziękuję Kochane Ciotuleczki :buzi::buzi::buzi::loveu::loveu::loveu:

Zimeczki Kochane, jak wrócicie z pracy odezwijcie się, czy po Waszym powrocie zwierzaki ubytku w wąsach przypadkiem nie mają :roll:

Posted

Kochane Nasze Sekundantki!!!
Jeszcze się nie pakujemy bo nic nie wiemy. Korzystamy jak możemy i Tofiorka całujemy. I drapiemy, i głaszczemy. No i uszy smarujemy, i prochami "szpikujemy". Żeby żabka z czarnym pyskiem miała piękny sierściuch z błyskiem. Żeby brzuszek był już zdrowy, aby sen był kolorowy i by wszystkie panny boksie miały przezeń mętlik w torsie. By serduszka boksiuleczek biły szybko i namiętnie, gdy Tofiorek dumnie przemknie.
Pęknie słodko całujemy i pewnie się odezwiemy, jak już neta zabijemy bo nam się ciągle wiesza::angryy::angryy::angryy::