Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Saszka wieczny dzieciak :lol!: i tak juz do końca zostanie.
wyżej dlaczego pańciostwo mu uszy zakrywają? :cool3::nonono2::cool3: chcą innego psa z niego zrobić?

Posted

jak mu się uszka zasłoni to oczka się robą bardziej skosne ;D
bazarek odwiedzilam..legowisko dla psiaka boskie (haha - napisałam "boksie", potem zmieniłam na boskie..male zboczenie) - ale raz, że dalego, dwa - brak miejsca... a mały byłby przeszczęsliwy...

materacyk to jego kumpel, można się z czystym sumieniem rozwalic... od czasu do czasu ma święto i może sie powylegiwac :)

edit: mąż mnie namówił na legowisko dla Rudego :loveu: a to, co ma będzie łózkiem polowym - turystycznym :razz:

Posted

emhokr napisał(a):
jak mu się uszka zasłoni to oczka się robą bardziej skosne ;D
bazarek odwiedzilam..legowisko dla psiaka boskie (haha - napisałam "boksie", potem zmieniłam na boskie..male zboczenie) - ale raz, że dalego, dwa - brak miejsca... a mały byłby przeszczęsliwy...

materacyk to jego kumpel, można się z czystym sumieniem rozwalic... od czasu do czasu ma święto i może sie powylegiwac :)

edit: mąż mnie namówił na legowisko dla Rudego :loveu: a to, co ma będzie łózkiem polowym - turystycznym :razz:

Buziaczki dla męża :loveu::loveu::loveu::loveu:
Moja tez ma 2 łóżka a sypia i tak na kanapie:lol::lol::lol:

Posted

chwilka z końmi :))
niewyraźny Okręt na padoku - juz może wychodzic... no, może nie do końca może, ale wychodzi i ma to zbawienny wplyw na nóżkę :)

próba otworzenia boksu :D

Posted

taak..ogon Siwego jest imponujący... w ogóle ma barokowe kształty... Emhyrek jest inny, ale i tak elegancki :) strasznie zgrabny zwierzak z niego, proporcjonalny.

Posted

i to nawet więcej niż jednym koniem :)
chyba zmieniamy jednak stajnię...mamy okazję...co prawda sami musimy karmic, ścielic, wywalac obornik, ale...sa padoki i prawie na swoim:D ok, no kawałek drogi będzie...15km... a konie same zostawac nie będą... mały krok do własnej stajni... a teraz załatwiamy chałupkę sobie...nie duża, ale ogródek miałby Rudy do biegania...i byłyby 2 km do nowej stajni :)

Posted

andegawenka napisał(a):
Właśnie skończyłam rozmowę z koleżanką, a tematem była głupota naszego narodu...to jakieś późne macierzyństwo?:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:

Emhokr nie podsyłaj nam takich rzeczy, nóż się w kieszeni otwiera po prostu, a bezsilność dobija.:angryy::angryy::angryy::angryy:
Albo my jesteśmy mądre inaczej albo oni......
Ninuś , tu wiek ani macierzyństwo nie ma nic do rzeczy, z tępoty i bezduszności ani się nie wyrasta ani z wiekiem nie przychodzi.

Posted

Mysza2 napisał(a):
Emhokr nie podsyłaj nam takich rzeczy, nóż się w kieszeni otwiera po prostu, a bezsilność dobija.:angryy::angryy::angryy::angryy:
Albo my jesteśmy mądre inaczej albo oni......
Ninuś , tu wiek ani macierzyństwo nie ma nic do rzeczy, z tępoty i bezduszności ani się nie wyrasta ani z wiekiem nie przychodzi.

Elu po czterdziestce dostają głupawki.....widziałam na własne oczy. ....