emhokr Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 nie mogę spac...gorąco, wściekli sie z tym grzaniem... do tego koncert w domu ;/ ja już nie wiem,kto chce kogo przelicytowac swoim chrapaniem ;) jak Sasha cichnie, to Tomek zaczyna...i odwrotnie...i nie mogą w jednym rytmie, tylko jak jeden wciąga powietrze, to drugi wydycha ... męża moge spróbowac poduszką uciszyc, ale psa mi szkoda ;p Quote
andegawenka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 emhokr napisał(a):nie mogę spac...gorąco, wściekli sie z tym grzaniem... do tego koncert w domu ;/ ja już nie wiem,kto chce kogo przelicytowac swoim chrapaniem ;) jak Sasha cichnie, to Tomek zaczyna...i odwrotnie...i nie mogą w jednym rytmie, tylko jak jeden wciąga powietrze, to drugi wydycha ... męża moge spróbowac poduszką uciszyc, ale psa mi szkoda ;p :shiny::roflt: i tego szkoda i tego, obaj przydatni:evil_lol::evil_lol: Quote
Kapsel Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 andegawenka napisał(a)::shiny::roflt: i tego szkoda i tego, obaj przydatni:evil_lol::evil_lol: Jasne, ze obaj przydatni, jeden do kochania, a drugi do jego wyprowadzania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
emhokr Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 czasem nie wiem, z którego jest większy pożytek ;p ale są niesamowicie podobni ;) chrapią tak samo, T jest z Dęblina, a Sashkę znaleziono koło Lublina, tak samo kruszą przy jedzeniu, pierwsze, co robią po powrocie do domu to - T do lodówki, Sasha do michy... są wybredni, jedzą pod wieczór niesamowicie, obaj lubią jeździc samochodem, gdziekolwiek idę w mieszkaniu wodzą za mną oczami...tylko Tomka łatwiej z łózka zepchnąc...z Sashą przegrywam, to on mnie spycha.... ;) Sasha to ideał...ja nie przepadam za dziamgoczącymi psami...on szczeka tylko na dworzu, jak jest zły i ma chęc zjeśc psa... no, chyba, że jest w ubranku... wtedy jest zamknięty w sobie i mocno skrzywdzony ;p Quote
Mysza2 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 emhokr napisał(a):czasem nie wiem, z którego jest większy pożytek ;p ale są niesamowicie podobni ;) chrapią tak samo, T jest z Dęblina, a Sashkę znaleziono koło Lublina, tak samo kruszą przy jedzeniu, pierwsze, co robią po powrocie do domu to - T do lodówki, Sasha do michy... są wybredni, jedzą pod wieczór niesamowicie, obaj lubią jeździc samochodem, gdziekolwiek idę w mieszkaniu wodzą za mną oczami...tylko Tomka łatwiej z łózka zepchnąc...z Sashą przegrywam, to on mnie spycha.... ;) :megagrin::megagrin::megagrin::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
andegawenka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Mysza2 napisał(a)::megagrin::megagrin::megagrin::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ...jeszcze dołożę:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Quote
emhokr Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/197530-Pomocy!!-Podkarpaci*****-gin%C4%85-w-quot-smalcowni-quot-ca%C5%82a-wie%C5%9B-kupuje-smalec-psi!!!! wejdźcie, Cioteczki!!! Quote
andegawenka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='emhokr']http://www.dogomania.pl/threads/197530-Pomocy!!-Podkarpaci*****-gin%C4%85-w-quot-smalcowni-quot-ca%C5%82a-wie%C5%9B-kupuje-smalec-psi!!!! wejdźcie, Cioteczki!!! Człowiek nie świnka, wszystko zje:shake: Quote
emhokr Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Ciemnogród... ja tylko wciąż nie wiem, czym się różni psi smalec od wieprzowego... ale ja też za madra nie jestem... karac, pod pręgierz i na rynek z takimi! Quote
emhokr Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Andegawenko, wydatki zwierzęce mnie zjadają, ale w ciągu tyg postaram się za ubranko przesłac pieniążki! przepraszam za zwłokę, wstyd mi... :( Quote
andegawenka Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Krawcowa odsyła połowę tej kwoty. Nakrzyczała na mnie okropnie. Że używany, a ja jej tu takie miliony wysłałam. Przed chwilą skończyłyśmy rozmowę na ten temat.Wyjdzie nam po 17,50 ...nie martw się. Quote
Mysza2 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 zapraszam na bazarek dla boksia Pabla http://www.dogomania.pl/threads/198334-czterlistne-koniczynki-kartki-r%C4%99cznie-wykonane-do-18.12.-godz-20-00 Quote
emhokr Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Sasha wieczone spacery odbywa...bez smyczy! a jak sie nas trzyma! :) odejdziemy od niego 5 kroków i już leci :) małe, szalone stworzenie...a jakiej głupawki dostaje, aż miło popatrzec! wczoraj w ferworze radości wpadł w zaspę i nastapiła ogromna konsternacja..."ale o co chodzi"? a mnie nawala kolano po ostatnich walkach z koniem ;/ Quote
andegawenka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 emhokr napisał(a):Sasha wieczone spacery odbywa...bez smyczy! a jak sie nas trzyma! :) odejdziemy od niego 5 kroków i już leci :) małe, szalone stworzenie...a jakiej głupawki dostaje, aż miło popatrzec! wczoraj w ferworze radości wpadł w zaspę i nastapiła ogromna konsternacja..."ale o co chodzi"? a mnie nawala kolano po ostatnich walkach z koniem ;/ ...a gdzie mu bedzie lepiej...:loveu::loveu::loveu: Quote
andegawenka Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Patrz, zły interes ubiłyśmy, tu taniej i wybrać można http://www.dogomania.pl/threads/126514-CiEP%C5%81E-ZIMOWE-KUBRAKI-DLA-PS%C3%93W-BEZDOMNYCH-KTO%C5%9A-JESZCZE-CH%C4%98TNY Quote
emhokr Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 ee, bez przesady :) w pon wysyłam w końcu kasę :) Quote
emhokr Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 jestesmy, zyjemy, ale tak zabiegani, że szkoda gadac!!! jak tam gorączka przedświąteczna? ;> Quote
Kapsel Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 emhokr napisał(a):jestesmy, zyjemy, ale tak zabiegani, że szkoda gadac!!! jak tam gorączka przedświąteczna? ;> Jak Cie to pocieszy, to my też. Że ja dzisiaj bigosu nie przypaliłam to cud. Załatwialiśmy trzy adopcje boksiów dzisiaj :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Mysza2 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Kapsel napisał(a):Jak Cie to pocieszy, to my też. Że ja dzisiaj bigosu nie przypaliłam to cud. Załatwialiśmy trzy adopcje boksiów dzisiaj :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: A czemu ja tylko o jednej wiem :mad::mad::mad: ja też chcę się nacieszyć :placz::placz::placz::placz: Quote
emhokr Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 fajny prezent na Święta taka wiadomośc :) ja będę z bigosem debiutowac...nie mam ostatnio smaku jakoś... na wigilię stajeną tak doprawiłam barszczyk, że męża ocet by zabił...ale wcześnij opiłam się soku pomarańczowego... jak na tyle czasu - prawie pół roku gotowania (zawsze miałam dwie lewe łapki do kuchennych...rewolucji...ale musialam się nauczyc ;p )- pierwsza wpadka, więc nie ma tragedii ;) Quote
andegawenka Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 :knuje::gent:Taaa, też nie miałam smaku:cool3: Quote
emhokr Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Andegawenko...i Ty przeciwko mnie? ;p no wszyscy mają jedną teorię... ;p chociaż...wcale byśmy się nie obrazili ;) Biszkopt raczej też nie, bo uwielbia dzieciaki...t krótki tylko czasem ma problem z majtaniem ogonem, krótki ten kikut i psinka majta całym sobą :D Quote
emhokr Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/197214-Pilnie-potrzebny-DS-dla-2-kr%C3%B3w-i-DT-dla-wielu-ps%C3%B3w! zapraszamy... o ile slow "zapraszamy" nei jest zbyt radosne... Quote
jostel5 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 [quote name='emhokr']Andegawenko...i Ty przeciwko mnie? ;p no wszyscy mają jedną teorię... ;p chociaż...wcale byśmy się nie obrazili ;) Biszkopt raczej też nie, bo uwielbia dzieciaki...t krótki tylko czasem ma problem z majtaniem ogonem, krótki ten kikut i psinka majta całym sobą :D Też optuję za takim wyjaśnieniem sytuacji!;) I cieszę się bardzo,bardzo...!Wiesz co....,to naprawdę łatwe skojarzenie,hmmmm!:) Quote
emhokr Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 jeszcze troche ;) wolałabym poczekac...za niedługo sie wyjaśni...ale nie czuję, że to to ;p ja muszę się najpierw napracowac, zeby kupic gospodarstwo, miec na swoim podwórku moje koniska i...kwitnący w głowie...kameralny, domowy hotelik...bez kojców, bez klatek... Quote
Recommended Posts