Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nie mogę spac...gorąco, wściekli sie z tym grzaniem...
do tego koncert w domu ;/ ja już nie wiem,kto chce kogo przelicytowac swoim chrapaniem ;) jak Sasha cichnie, to Tomek zaczyna...i odwrotnie...i nie mogą w jednym rytmie, tylko jak jeden wciąga powietrze, to drugi wydycha ... męża moge spróbowac poduszką uciszyc, ale psa mi szkoda ;p

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

emhokr napisał(a):
nie mogę spac...gorąco, wściekli sie z tym grzaniem...
do tego koncert w domu ;/ ja już nie wiem,kto chce kogo przelicytowac swoim chrapaniem ;) jak Sasha cichnie, to Tomek zaczyna...i odwrotnie...i nie mogą w jednym rytmie, tylko jak jeden wciąga powietrze, to drugi wydycha ... męża moge spróbowac poduszką uciszyc, ale psa mi szkoda ;p

:shiny::roflt: i tego szkoda i tego, obaj przydatni:evil_lol::evil_lol:

Posted

andegawenka napisał(a):
:shiny::roflt: i tego szkoda i tego, obaj przydatni:evil_lol::evil_lol:

Jasne, ze obaj przydatni, jeden do kochania, a drugi do jego wyprowadzania :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

czasem nie wiem, z którego jest większy pożytek ;p ale są niesamowicie podobni ;) chrapią tak samo, T jest z Dęblina, a Sashkę znaleziono koło Lublina, tak samo kruszą przy jedzeniu, pierwsze, co robią po powrocie do domu to - T do lodówki, Sasha do michy... są wybredni, jedzą pod wieczór niesamowicie, obaj lubią jeździc samochodem, gdziekolwiek idę w mieszkaniu wodzą za mną oczami...tylko Tomka łatwiej z łózka zepchnąc...z Sashą przegrywam, to on mnie spycha.... ;)

Sasha to ideał...ja nie przepadam za dziamgoczącymi psami...on szczeka tylko na dworzu, jak jest zły i ma chęc zjeśc psa... no, chyba, że jest w ubranku... wtedy jest zamknięty w sobie i mocno skrzywdzony ;p

Posted

emhokr napisał(a):
czasem nie wiem, z którego jest większy pożytek ;p ale są niesamowicie podobni ;) chrapią tak samo, T jest z Dęblina, a Sashkę znaleziono koło Lublina, tak samo kruszą przy jedzeniu, pierwsze, co robią po powrocie do domu to - T do lodówki, Sasha do michy... są wybredni, jedzą pod wieczór niesamowicie, obaj lubią jeździc samochodem, gdziekolwiek idę w mieszkaniu wodzą za mną oczami...tylko Tomka łatwiej z łózka zepchnąc...z Sashą przegrywam, to on mnie spycha.... ;)

:megagrin::megagrin::megagrin::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Ciemnogród... ja tylko wciąż nie wiem, czym się różni psi smalec od wieprzowego... ale ja też za madra nie jestem...
karac, pod pręgierz i na rynek z takimi!

Posted

Krawcowa odsyła połowę tej kwoty. Nakrzyczała na mnie okropnie. Że używany, a ja jej tu takie miliony wysłałam. Przed chwilą skończyłyśmy rozmowę na ten temat.Wyjdzie nam po 17,50 ...nie martw się.

Posted

Sasha wieczone spacery odbywa...bez smyczy! a jak sie nas trzyma! :) odejdziemy od niego 5 kroków i już leci :) małe, szalone stworzenie...a jakiej głupawki dostaje, aż miło popatrzec! wczoraj w ferworze radości wpadł w zaspę i nastapiła ogromna konsternacja..."ale o co chodzi"?

a mnie nawala kolano po ostatnich walkach z koniem ;/

Posted

emhokr napisał(a):
Sasha wieczone spacery odbywa...bez smyczy! a jak sie nas trzyma! :) odejdziemy od niego 5 kroków i już leci :) małe, szalone stworzenie...a jakiej głupawki dostaje, aż miło popatrzec! wczoraj w ferworze radości wpadł w zaspę i nastapiła ogromna konsternacja..."ale o co chodzi"?

a mnie nawala kolano po ostatnich walkach z koniem ;/

...a gdzie mu bedzie lepiej...:loveu::loveu::loveu:

Posted

emhokr napisał(a):
jestesmy, zyjemy, ale tak zabiegani, że szkoda gadac!!!
jak tam gorączka przedświąteczna? ;>

Jak Cie to pocieszy, to my też. Że ja dzisiaj bigosu nie przypaliłam to cud. Załatwialiśmy trzy adopcje boksiów dzisiaj :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

Kapsel napisał(a):
Jak Cie to pocieszy, to my też. Że ja dzisiaj bigosu nie przypaliłam to cud. Załatwialiśmy trzy adopcje boksiów dzisiaj :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

A czemu ja tylko o jednej wiem :mad::mad::mad:
ja też chcę się nacieszyć :placz::placz::placz::placz:

Posted

fajny prezent na Święta taka wiadomośc :)
ja będę z bigosem debiutowac...nie mam ostatnio smaku jakoś... na wigilię stajeną tak doprawiłam barszczyk, że męża ocet by zabił...ale wcześnij opiłam się soku pomarańczowego... jak na tyle czasu - prawie pół roku gotowania (zawsze miałam dwie lewe łapki do kuchennych...rewolucji...ale musialam się nauczyc ;p )- pierwsza wpadka, więc nie ma tragedii ;)

Posted

Andegawenko...i Ty przeciwko mnie? ;p no wszyscy mają jedną teorię... ;p chociaż...wcale byśmy się nie obrazili ;) Biszkopt raczej też nie, bo uwielbia dzieciaki...t krótki tylko czasem ma problem z majtaniem ogonem, krótki ten kikut i psinka majta całym sobą :D

Posted

[quote name='emhokr']Andegawenko...i Ty przeciwko mnie? ;p no wszyscy mają jedną teorię... ;p chociaż...wcale byśmy się nie obrazili ;) Biszkopt raczej też nie, bo uwielbia dzieciaki...t krótki tylko czasem ma problem z majtaniem ogonem, krótki ten kikut i psinka majta całym sobą :D

Też optuję za takim wyjaśnieniem sytuacji!;) I cieszę się bardzo,bardzo...!Wiesz co....,to naprawdę łatwe skojarzenie,hmmmm!:)

Posted

jeszcze troche ;) wolałabym poczekac...za niedługo sie wyjaśni...ale nie czuję, że to to ;p
ja muszę się najpierw napracowac, zeby kupic gospodarstwo, miec na swoim podwórku moje koniska i...kwitnący w głowie...kameralny, domowy hotelik...bez kojców, bez klatek...