emhokr Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [url]http://evilek.web-album.org/album/12740,4-12-2010-emhyr-i-okret[/url] koniki śnieżne ;) muszę wyjśc z Sashą, ale on się zrobił piecuch :D robi nam łaskę, że wyjdzie :) lepiej poleżec w ciepełku, a jak jeszcze się uwali któreś z nas obok niego i jest miziańsko, to ma w nosie wszystko inne... i mordeńka otwarta się szczerzy z zadowolenia ... za to samochód dalej omija...normalnie podchodził do niego i niiuchał, teraz chrzani :D Quote
Mysza2 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='emhokr'][URL]http://evilek.web-album.org/album/12740,4-12-2010-emhyr-i-okret[/URL] koniki śnieżne ;) muszę wyjśc z Sashą, ale on się zrobił piecuch :D robi nam łaskę, że wyjdzie :) lepiej poleżec w ciepełku, a jak jeszcze się uwali któreś z nas obok niego i jest miziańsko, to ma w nosie wszystko inne... i mordeńka otwarta się szczerzy z zadowolenia ... za to samochód dalej omija...normalnie podchodził do niego i niiuchał, teraz chrzani :D[/QUOTE] Do weta pozostanie wam na piechotę chodzić żeby się złych skojarzeń pozbył :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
andegawenka Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='emhokr'][URL]http://evilek.web-album.org/album/12740,4-12-2010-emhyr-i-okret[/URL] koniki śnieżne ;) muszę wyjśc z Sashą, ale on się zrobił piecuch :D robi nam łaskę, że wyjdzie :) lepiej poleżec w ciepełku, a jak jeszcze się uwali któreś z nas obok niego i jest miziańsko, to ma w nosie wszystko inne... i mordeńka otwarta się szczerzy z zadowolenia ... za to samochód dalej omija...normalnie podchodził do niego i niiuchał, teraz chrzani :D[/QUOTE] Ignorant pyta:oops::loveu:: ile masz wzrostu i ile ważysz, czemu ciete grzywy i zapleciony ogon? kto fotografował:oops::oops:.Okret jest z tyłu pomarańczowy bo:oops::oops:? A foty uczta dla moich oczu i serca... dzieki Quote
marta0731 Posted December 7, 2010 Posted December 7, 2010 [quote name='emhokr'] zachowanie - skandaliczne... teraz mi chyba przebaczył, acz w samochodzie obraza majestatu była niezwykła... [/QUOTE] No nie, no kto tu rządzi?:stupid::stupid::stupid: Głupie pytanie...... boksioł oczywiście, jak wszędzie:evil_lol: Sashka zdrowy masz być!!!:loveu: Quote
emhokr Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='andegawenka']Ignorant pyta:oops::loveu:: ile masz wzrostu i ile ważysz, czemu ciete grzywy i zapleciony ogon? kto fotografował:oops::oops:.Okret jest z tyłu pomarańczowy bo:oops::oops:? A foty uczta dla moich oczu i serca... dzieki[/QUOTE] mam 170cm, ważę 57 (jeszcze ze 2 za dużo) , grzywy tnę, bo lubię krótkie (wygodniej się jeździ, jak się nie plączą w palce), ogon zapleciony dla zabawy - mamy czasem takie głupie pomysły stajenne ;) Fotografowała moja kumpelka ze stajni..a Siwy jest pomoarańczowy bo brudny :) nalezy do koni brudasów - gdyby miał boks 15m na 15m i zrobił jedna kupę to i tak by się połozył akurat w niej :) a w jego sierśc ładnie wchodzi i nie chce syf zejśc... jedyna metoda - kąpiel... ale poczekamy do lata jednak :) Quote
andegawenka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 To dobrze czytam ,że masz wzrost modelki, a konik umaziany ale to nic i tak go już kocham, tego z serducham też...ale ja je wszystkie kocham. Siwy nie Okręt ?Dzięki za info ( to były pytania ciekawej baby i już;)) Quote
Kapsel Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Zapraszamy po cudowne pierniki [URL="http://www.dogomania.pl/threads/197857-Bazarek-pierniczkowy-na-boksia-Fifka-Pabla-oraz-innych-podopiecznych-SOS-Bokserom%21%21%21?p=15889408#post15889408"]http://www.dogomania.pl/threads/197857-Bazarek-pierniczkowy-na-boksia-Fifka-Pabla-oraz-innych-podopiecznych-SOS-Bokserom!!!?p=15889408#post15889408 :smile::smile::smile: [/URL] Quote
emhokr Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Siwy = Okręt Gniady lub Dziadek = Emhyr var Emreis Quote
andegawenka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='emhokr']Siwy = Okręt Gniady lub Dziadek = Emhyr var Emreis[/QUOTE] ...czytać Emir? Quote
emhokr Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 czytac Emir, jak najbardziej :) ubranko świetne, pasuje, tylko Sasha czuje sie przytłoczony :D Quote
andegawenka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='emhokr']czytac Emir, jak najbardziej :) ubranko świetne, pasuje, tylko Sasha czuje sie przytłoczony :D[/QUOTE] To na ile wyceniamy?. Kara nigdy tego nie zaakceptowała, tylko nie miała nic do powiedzenia ...musiała chodzić Quote
emhokr Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 szczerze - nie wiem na ile... ja pierwszy raz takie coś mam w łapkach :) dostosuję się po prostu :) bo na serio nie mam pojęcia (a chyba cena dla yorka...np sukieneczki...nie jest adekwatna :D ) Quote
andegawenka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Zapytałam Martę, Ona Montiego ubrała...tyle ze ten używany. Bardzo widać? Quote
andegawenka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Cały czas jestem na gg w kontakcie ze szwaczką ale pary nie puści na temat ceny Quote
Kapsel Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Dziewczyny, o czym Wy tak gadacie???? Nic nie rozumiem, jakieś tajemnice na forum? czy ja juz nie kontaktuję? :shake::roll::roll::roll: Quote
andegawenka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Kapsel']Dziewczyny, o czym Wy tak gadacie???? Nic nie rozumiem, jakieś tajemnice na forum? czy ja juz nie kontaktuję? :shake::roll::roll::roll:[/QUOTE] ...Kapsiu wiesz ile kosztuje futerał na boksia? Quote
Kapsel Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='andegawenka']...Kapsiu wiesz ile kosztuje futerał na boksia?[/QUOTE] Nie wiem :shake: ale tez się nad tym zastanawiałam ostatnio :roll: Quote
Alicja Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Kapselku , podeślij mi proszę na PW nr konta na boxie , z bazarku wyszło po 43 zł , dziś udało mi się wreszcie wysłać ...od piątku do dziś makabra był ...dopiero o 10 podłaczyli na poczcie system ...XXI wiek :roll: Quote
marta0731 Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Dla Montka dostałam od taty, też nie mam pojęcia ile to może kosztować, ale zobaczcie linka [url]http://allegro.pl/kubrak-dla-psa-ubranko-ocieplane-regulowane-50-cm-i1358850082.html[/url] też mam taki ortalion nieprzemakalny z wierzchu, a od spodu ocieplany polarkiem Wszędzie na allegro tylko te ubranka dla yorków.................... masakra Quote
Kapsel Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Ja tak myślę, że 50, 60 zł. Ale jest tutaj bazarek z kubrakami dla dużych psów ....zaraz poszukam Quote
Kapsel Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Alicja']Kapselku , podeślij mi proszę na PW nr konta na boxie , z bazarku wyszło po 43 zł , dziś udało mi się wreszcie wysłać ...od piątku do dziś makabra był ...dopiero o 10 podłaczyli na poczcie system ...XXI wiek :roll:[/QUOTE] Aluś Kochana, bardzo dziękujemy :Rose::Rose::Rose: Quote
Kapsel Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Mam bazarek z kubrakami [url]http://www.dogomania.pl/threads/197800-Rewelacyjne-KURTKI-dla-du%C5%BCych-psow!-Jedyne-na-dogo!-Do-14.XII-godz.20.00?p=15881645#post15881645[/url] Quote
Agnezia Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Mi w tych wszystkich kubrakach brakuje zakrycia na brzuszek. A przecież to on jest całkiem goły i ciągle marznie :( Fajne by były takie kombinezony dla suczek bokserów jak sa dla małych piesków. Quote
andegawenka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Tylko pienioązki za kubraczek dla saszki ida na boksie....żeby było śmieszniej. Juz nie pamiętam ale cena materiału to 40 czy 45 zł. została nam podana. Dzieki dziewczyny, chyba nam pomogłyście. Ja u veta zapłaciłam za ortalionowy 70 zł ze 4 lata temu... Quote
andegawenka Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Kapsel']Mam bazarek z kubrakami [url]http://www.dogomania.pl/threads/197800-Rewelacyjne-KURTKI-dla-du%C5%BCych-psow!-Jedyne-na-dogo!-Do-14.XII-godz.20.00?p=15881645#post15881645[/url][/QUOTE] ...już za późno....ale zanim się skończy to po zimie bedzie może i dobrze się stało...Dzięki Alu.... Quote
Recommended Posts