Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Mysza2']Może Kapselek już zapomniał :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong:

[quote name='Kapsel']A żebyś wiedziała, że już daaaaaaawno zapomniał:eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Jesteście cudowne....:p;)

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ekhm...nie tylko żołądek...ale ta dalsza częśc "przekonywania" o niezwykłej potrzebie, a wręcz konieczności posiadania aparatu zalezy od stopnia zmęczenia drogiego T... acz wierzę w niego ;p

Posted

jak czasem mają kupę zamówień to od 5 do 22 - jest zmęczony ;p ale się stara ;)
chyba z aparatem poczekamy i kupimy moje marzenie - lustrzankę Nicona... mrrau :)

a tak pięknie wyglądają Marki :) w drodze ze sklepu do nas :)

nasza łączka do spacerów...

chłopaki na hali - ogier z wałachem...ogier - killer, nota bene..a z Dziadziusiem nie wygrał ;p lubię patrzec na nich, jak chodzą razem :) socjalizacja Okręta trwa :)

i Sasha - niestety, nie widac namiętnego merdania ogonem...cieszył się z mojego syropu

trzeba iśc z pieskiem na spacer...bo piesek dopiero raczył się obudzic :D

Posted

za 1000zł to może i bym dostała aparat na Święta...ale chyba wolę troszkę poczekac i kupic właśnie Nicona...dobry obiektyw... jak ja się wtedy wyżyję :)
Kapselku, droga ruchliwa, bo prowadzi z Marek do Legionowa i Nieporętu... na szczęście tamtędy nie chodzimy, odbijamy w las lub na łączkę :) a dłuższy spacer wymaga przejścia od nas bokami do sporej połaci zadrzewionej - tylko, że Biszkopt woli chadzac tam, gdzie więcej zapachów, niż napełniac płuca leśnym aromatem...

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja to nazywam "szlakiem sikanym";) mój też woli takie....

Alu w pobliżu Warszawy każda miejscowość ma drogę ruchliwą, wszyscy starają się omijać korki na głównych trasach dojazdowych...:shake: masakra:shake:

Posted

ona w godzinach szczytu jest ruchliwa, ale i tak to jeden z najlepszych dojazdów do Warszawy, bo nie pchaja się tak bardzo ludzie tam...bo jest dłuższa o 10 czy 15 km...ale się nie stoi, więc czasowo wychodzi się lepiej... jak nam trasę remontowali białostocką (W-wa - Białystok, dojazdowa do Radzymina, Wyszkowa, główna w Markach) to korki były masakryczne - 2-3 godz do Warszawy... ale tylko jeden pas był uruchomiony...

z godz temu szłam do sklepu i droga pusta...normalka... ok 15-17 się strasznei zapycha w str białostockiej, bo światła są źle ustawione...

Posted

...najgorsze są wyloty na wschód i zachód, Marki to droga na pólnoc , albo jeszcze nie obczaili tego dojazdu...Znasz skrzyżowanie w Kołbieli?:shake: tam to polka z przytupem. ksiązkę można przeczytać:angryy:

Posted

Andegawenko, my jestesmy drogą na wschód właśnie :) albo inaczej - 400m o nas jest trasa na Białystok, a my mieszkamy przy drodze na Legionowo - w takim przypadku faktycznie na północ. zaś Marki - jednak due east ;)

babeczki mnie nurtują..porwalam już dwie, a mialam ograniczyc słodycze... Sasha węszy jak szalony... chyba go rozpiesciłam... ode mnie z ręki dostaje coś często, tak na sam smak...z jakim on namaszczeniem je te okruszki! nie chcę ludzkiego żarcia mu dawac, bo mogą byc tylko problemy...z Biszkopta robi się szowinista - jest zachwycony jak idę do kuchni :] taak, tam moje... I JEGO...miejsce :D

Posted

no to ładnie...zawalił się dach nad stajnią..częśc naszej stajni gdzie stoją konie kaskaderskie... nic im się nie stało, bo były na padoku...stoja na hali....właśnie wyszło lenistwo i głupota ;/ czeka mnie zmiana stajni zatem...żałuję, że do tej wstawilam konie... chociaż tam poznałam męża i to jest jedyny plus! i prawdopodobnie wzbogacę się z Tomkiem o jeszcze jednego konia... jak w mojej ex stajni zwolnia się miejsca...

Posted

z rana mamy wizytę weterynaryjną
Sasha dziś zachowywał się normalnie, nagle się zachwiał, przewrócił, szybko oddychał, zero kontaktu, po chwili wstał i było w porządku...
po konsultacji - możliwośc padaczki...
jutro wszystko będziemy wiedziec...

trzymajcie za nas kciuki...

konie w 100% wyzdrowiały, wszystko jakoś się układa...to teraz pies... ech, Sasha, mam nadzieję, że będzie z Tobą w porzadku, bo ja się zapłaczę... ma apetyt, wszystko jest w porządku, wyniki sie przecież poprawiły... ech... ale pies z padaczką, jak człowiek, może życ, więc, nawet jeśli byłoby to najgorsze, to damy radę...farmakologia i dzialamy...znam psy z padaczką zyjące i funkcjonujące normalnie, więc będzie w porządku... ale na razie wierzę, ze to nie to!

Posted

A może to serce? :(
Nasz pierwszy bokser Cezary tak miał, zdrowy chłopak, żywiołowy, a tu nagle na spacerze- fik............. :( i już nie wstał:placz:
Ale był starszy, 7lat

Sashka nie rób nam tego, młodziutki jesteś, zdrowy masz być!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='emhokr']z rana mamy wizytę weterynaryjną
Sasha dziś zachowywał się normalnie, nagle się zachwiał, przewrócił, szybko oddychał, zero kontaktu, po chwili wstał i było w porządku...
po konsultacji - możliwośc padaczki...
jutro wszystko będziemy wiedziec...

trzymajcie za nas kciuki...

konie w 100% wyzdrowiały, wszystko jakoś się układa...to teraz pies... ech, Sasha, mam nadzieję, że będzie z Tobą w porzadku, bo ja się zapłaczę... ma apetyt, wszystko jest w porządku, wyniki sie przecież poprawiły... ech... ale pies z padaczką, jak człowiek, może życ, więc, nawet jeśli byłoby to najgorsze, to damy radę...farmakologia i dzialamy...znam psy z padaczką zyjące i funkcjonujące normalnie, więc będzie w porządku... ale na razie wierzę, ze to nie to![/QUOTE]

Jak był u mnie na dt Egon to też nam kilka razy tak zrobił, dodatkowo jeszcze sikał. Pierwsze co to tez podejrzenie padaczki, ale nie było drgawek ani ślinotoku. Po konsultacji okazało się, że to serce.
[URL]http://sosbokserom.com.pl/index.php/component/psy/?task=pokaz&pies_id=340[/URL]

Posted

to się zdażyło pierwszy raz... poza tym odjazdem - nie sikał, nie działo się nic
jutro będziemy już działac w lecznicy
teraz pies normalny, miziamy się, bawimy, leży w pozycji sashowej - jajka do góry, na pokrętło... rozłożyłam mu duży materac, żeby miał mięciutko i dużo miejsca...