andegawenka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Kapsel napisał(a):W tych wspaniałych ludziach, jest tez wspaniała Cioteczka Andegawenka, :loveu::loveu: :loveu: która również ma w tym swój udział. 160 zł leci od Szczylka dla Tofika i pieniążki z bazarku Szczylkowego w kwocie 181 zł, również lecą na Tofika. Zdrowiej nam syneczku Kochany :loveu: A to od Szczylka :grins::grins::grins: Oj to Tofik jest na bogato:multi::multi: Quote
marta0731 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 andegawenka napisał(a):Ja się chyba w końcu poryczę, bo jechałam na emocjach. Tak strasznie bałam się że zostaniemy sami. Gupek ze mnie:splat::flaming: :Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose: Ano gupek:eviltong: Nie zostaniecie sami, nigdy, choćbyście chcieli...:eviltong: Ja już lecę do 1 postu wysłać choć 30zł dla ... B/S/Tofika:cool3: Quote
andegawenka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 marta0731 napisał(a):Ano gupek:eviltong: Nie zostaniecie sami, nigdy, choćbyście chcieli...:eviltong: Ja już lecę do 1 postu wysłać choć 30zł dla ... B/S/Tofika:cool3: I się poryczałam ale z radości. Martuniu miałaś tyle wydatków na Montiego...SOS zrozumie:smile: Quote
_Goldenek2 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 andegawenka napisał(a):I się poryczałam ale z radości. Martuniu miałaś tyle wydatków na Montiego...SOS zrozumie:smile: Będzie dobrze dziewczyny. Musi być :lol: Quote
marta0731 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 andegawenka napisał(a):I się poryczałam ale z radości. Martuniu miałaś tyle wydatków na Montiego...SOS zrozumie:smile: E tam... ;) Widziałaś zdjęcie zadowolonego Montka, który zawładnął moją kanapą ;) Teraz kolej na następne, by miały równie różowo :) Quote
Maruda666 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 A z niedożywienia nie może mieć takich wyników? On jest dobrze wychudzony :(. Może nie trzeba od razu mysleć o guzie śledziony. Mój Cezar miał ogromnego guza, a morfologię miał rewelacyjną. Pędzę do Szczyla, bo chyba czegoś nie wiem ;) Quote
andegawenka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 gazzy napisał(a):No super, super ;) Oby tak dalej ;) Prosimy o fotki z kotem (jeżeli oczywiście da radę) ;) Myszka dostała super foty, będą, będą. Myszko daj wszystkie potffffory... Quote
Zimek Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Hej Kobietki Kochane! Mogę Wam powiedzieć, że właśnie się najadłem… I do tego wszystkiego nie mam zamiaru się poddawać niczemu bo jak już wcześniej pisałem jestem piękny i powabny, i cudowne mam ci ja wary i spojrzenie cudniejsze niż Hrabia Monte Christo. Zrobię wszystko, żeby żyć i być szczęśliwym! Nawet już zacząłem, tj.: wiem, za którymi drzwiami jest gryzoń, który apetycznie pachnie, zacząłem się dogadywać z kotem, który już nawet na mnie nie prycha (a nie mówiłem, że mam w sobie jakiś czar? Nawet koty na mnie lecą /tylko czemu facet???/:diabloti:). Czy wspominałem, że nie zalewam wszystkiego co popadnie swoją śliną (ale jak kto woli to mogę to zmienić;)). Teraz sobie oglądam z chłopakami „Gwiezdne wojny” i nos mam cały czas mokry i zimny, i wcale nie dlatego, że jest zimno, bo akurat jest strasznie ciepło, aż wylazłem spod kocyka! Muszę przyznać, że dzień nie był najlżejszy ale dałem sobie radę i wróciłem cały i mam nadzieję zdrowy. Wszystkie Was „gibiąco” pozdrawiam i strasznie boksiuńsko całuję oraz dziękuję za to, że we mnie wierzycie i dajecie mi szanse na szczęśliwe życie:loveu:. Bo ja jestem pies idealny, a kto się na mnie nie poznał ten „gryzoń”.:razz: P.S. Dla wszystkich zainteresowanych – moje kapiszony są ładne i nie czerwone. I nie wymiotuję. Quote
andegawenka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Dzięki Agnieszko, jest mi trochę lepiej.....może nie będzie tak źle z Tofikiem:shake:. Foty piekne...... Pręgusek jest cudny:lol:. Widać że to mądry kocio:smile: Quote
Kapsel Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Oj wystraszyłeś nas dzisiaj, oj wystraszyłeś. Więcej tego już nie rób :mad::mad::mad: Dlaczego nie dałeś sobie zrobić USG???? No dlaczego???? Łobuziaku jeden! Ale wybaczamy. ;););) Jeśli jakiś guzioł się przyplątał, to my go ciachniemy i już! Żaden problem :evil_lol: Ładnie wcinaj, żeby anemia zniknęła, żeby Cioteczki paluchów przez Ciebie nie zjadły :cool3::cool3::cool3: Tofiku, teraz piszę do Twojego Pańciostwa. Czarodziejka mi napisała, że foty możesz wstawiać jak najbardziej, chyba masz jakiś lokalny problem techniczny, na który ona nic nie poradzi. Może spróbuj jeszcze raz?:razz: Quote
Zimek Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Panciostwo bardzo dziękuje i metodą prób i błędów będzie kombinować, a jak by co to zawsze mogą liczyć na Andegawenkę:calus::calus::calus: Quote
Zimek Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Ta czarna morda mówi o mnie "gryzoń", a ja tak naprawdę jestem Klusek. W tym miejscu udowadniam, że jeszcze żyję, choć co to za życie, ciągle się króliku oglądaj za siebie bo albo kot, albo suk albo czarna morda...pozdrawiam i tak na marginesie, to ta czarna morda jest całkiem fajna i nawet za bardzo mnie nie obśliniła...więc może pamiętajcie o nim??? naprawdę warto...:razz: (postaram się nie dać złapać). Quote
Kapsel Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Udało się :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Kluseczko nie daj się tej czarnej mordce :-D Quote
andegawenka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Zimek napisał(a):Panciostwo bardzo dziękuje i metodą prób i błędów będzie kombinować, a jak by co to zawsze mogą liczyć na Andegawenkę:calus::calus::calus: Już nie jestem potrzebna:smile:, a fotek wchodzi nawet 4 do postu, nie wiem dokładnie, ale kiedyś piąta nie otworzyła się. Quote
Zimek Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 :crazyeye:Jak nie jesteś potrzebna? Przecież sama podpowiadasz, że piątej się nie udało więc chociaż żeby tą piątą od razu władować to jesteś koniecznie potrzebna...No my cztery, a Ty piątą...:cool1: Quote
andegawenka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 To daj te cztery.....co robi nasz bohater? Quote
Zimek Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Toffik teraz słodko chrapuńcia wtulony noskiem w kocyk :loveu:, a my niestety nie mamy żadnych fotek, których być nie miała...może jutro coś pstrykniemy:cool3:. Quote
Jagoda1 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Za co cię zamknęli, biedaku? http://i55.tinypic.com/2u787xu.jpg Quote
Zimek Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='Jagoda1']Za co cię zamknęli, biedaku? http://i55.tinypic.com/2u787xu.jpg Za chęć do życia:cool3: zazwyczaj "latam" luzem, a sypiam na ławie:p. Quote
Alicja Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 cudnie http://i55.tinypic.com/2u787xu.jpg mój boxio Harley miał przyjaciela króliczka Maxa Quote
Recommended Posts