Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

andegawenka napisał(a):
Jedno mam pragnienie, wysłać fotkę szczęśliwego Saszy byłym "właścicielom" z "pozdrowieniami" lub życzeniami świątecznymi.

Na zawał pójdą, niby szkoda ;):D

Posted

poluję na boksera... dostałam cynk, że w okolicy stajni błąka się chudzinka... podobny do Rudego, ale Sasha poza podwórko się nie wypuszcza, a tamten jest 3 km dalej... teraz jeżdżę jak terrorysta przez tamtą wieś z prędkością 15km/h... muszę go wyhaczyc i sie dowiedziec czy jest czyjś, czy bezpański... zamierzam go capnąc...

Sasha właśnie zajada kolacyjkę... juz głód zajrzał w pieska, bo najadł się rano, wybiegał, a ja wywaliłam jego jadło, bo....przypaliłam... dostał dziś kupione, niestety...

Posted

Rudy uszkodził pazurek...prawy kciuk :( pękł, niestety... liże go, ale biega i szaleje normalnie...doktor jak do niego zadzwoniłam, wyśmiał mnie, ale mnie boli sece, jak widzę, że czasem sobie go naruszy i wylizuje :( nawet nie wiem jak to zrobił...

nauczył się nowej rzeczy - zagania kozy i owcę do ich domku, jak wyjdą :lol: tarza się, biega, je, pierdzi, śpi na słonku (dom omija szerokim łukiem :eviltong: wie, że jak już okręca się językiem, to go w domku zamykam i -poza przyjściem na michę i sprawdzeniem, gdzie kto jest i co robi - wychodzi, kładąc się w miejscu strategicznym do prowadzenia obserwacji) jak wyjeżdżam na koniu, czy to z klientem, czy to sama z koniem do popracowania, czeka na mnie... Tomek, jak wczoraj wrócił, uśmiał się z wyskoków Sashy... swoboda swobodą, ale wg Rydza wszyscy powinni byc w jednym miejscu!

znalazlam pierwszego kleszcza na nim...szukał skunks dopiero miejsca, nie wbił się...i już nie zdążył nic zrobic...spaliłam dziada ;/ znajomej sunia ostatnio przeszła babeszjozę, więc litości dla kleszczy nie mam, tym bardziej, że mój Tata dwa razy miał ostrą boreliozę...

Posted

ale to boli, jak on sobie ogląda łapeczkę i liże... :(

ze swoim kolegą - kijaszkiem :razz:

a kawałki drewna i kora też są atrakcyjne

cudowny smutasek :eviltong:

na potwierdzenie, ze u nas już wiosna...

pewne szalone małżeństwo ;)

Posted

znam się z moimi końmi jak...łyse konie ;p ufam im...acz Gniady Siwego chciał zjeśc, więc się ruszał (opcję mordu po minie widac... ;p )
Tomek umie jeździc, jest kaskaderem, więc temat ogarnia :smile:

Posted

tu Tomasz coś kombinował, ale mu siodełko na grubiutkim Okręciku się zaczęło zsuwac :)

i Ewelinka miała głupawkę :)

tylko, że to się w galopie powinno robic..ja nei na tym etapie ;)

Posted

Smieją się ze mnie w pracy że każdą fotę dokładnie ogladam, no ale przecież muszą sprawdzić np teraz, czy aby na pewno te koniki nie są wypchane:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Okrecik gruby?:obrazic:

Posted

faktycznie, buziol podobny do Rydza :(
biedak... kupię jakieś cegiełki, ale kasę wyślę dopiero we wtorek :(
szlag trafia jak sie patrzy na takie rzeczy....to ja się przejmuję kleszczem, pazurkiem, tym, że Sashka śpi na podłodze, a nie na baranicy, dywanie czy w legowisku (mimo, że to jego wybór), a przecież takich, które są męczone i śpią byle gdzie jest więcej...dużo za dużo... :(

Posted

KOCHANI :)
Wraz z Tomkiem, Sashą i moimi dzielnymi kopytkami życzymy Wam i Waszym podopiecznym spokojnych, rodzinnych, wesołych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego, mokrego "Dyngusa" i odpoczynku od codziennej bieganiny :)