emhokr Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Rudy zeszłotygodniowy... teraz nie szalałam z aparatem, bo mnie wywiewało :) jak się powtarzają, to wybaczcie ;) Quote
andegawenka Posted April 10, 2011 Posted April 10, 2011 Jedno mam pragnienie, wysłać fotkę szczęśliwego Saszy byłym "właścicielom" z "pozdrowieniami" lub życzeniami świątecznymi. Quote
marta0731 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 andegawenka napisał(a):Jedno mam pragnienie, wysłać fotkę szczęśliwego Saszy byłym "właścicielom" z "pozdrowieniami" lub życzeniami świątecznymi. Na zawał pójdą, niby szkoda ;):D Quote
emhokr Posted April 13, 2011 Posted April 13, 2011 poluję na boksera... dostałam cynk, że w okolicy stajni błąka się chudzinka... podobny do Rudego, ale Sasha poza podwórko się nie wypuszcza, a tamten jest 3 km dalej... teraz jeżdżę jak terrorysta przez tamtą wieś z prędkością 15km/h... muszę go wyhaczyc i sie dowiedziec czy jest czyjś, czy bezpański... zamierzam go capnąc... Sasha właśnie zajada kolacyjkę... juz głód zajrzał w pieska, bo najadł się rano, wybiegał, a ja wywaliłam jego jadło, bo....przypaliłam... dostał dziś kupione, niestety... Quote
_Goldenek2 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/1908...pomocy...-NERO Proszę pomóżmy Asi utrzymać tego pięknego psa. Quote
emhokr Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 oo...a czy to nie jest nowe wyrko? :D ojj...intymne... ;) Quote
emhokr Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Rudy uszkodził pazurek...prawy kciuk :( pękł, niestety... liże go, ale biega i szaleje normalnie...doktor jak do niego zadzwoniłam, wyśmiał mnie, ale mnie boli sece, jak widzę, że czasem sobie go naruszy i wylizuje :( nawet nie wiem jak to zrobił... nauczył się nowej rzeczy - zagania kozy i owcę do ich domku, jak wyjdą :lol: tarza się, biega, je, pierdzi, śpi na słonku (dom omija szerokim łukiem :eviltong: wie, że jak już okręca się językiem, to go w domku zamykam i -poza przyjściem na michę i sprawdzeniem, gdzie kto jest i co robi - wychodzi, kładąc się w miejscu strategicznym do prowadzenia obserwacji) jak wyjeżdżam na koniu, czy to z klientem, czy to sama z koniem do popracowania, czeka na mnie... Tomek, jak wczoraj wrócił, uśmiał się z wyskoków Sashy... swoboda swobodą, ale wg Rydza wszyscy powinni byc w jednym miejscu! znalazlam pierwszego kleszcza na nim...szukał skunks dopiero miejsca, nie wbił się...i już nie zdążył nic zrobic...spaliłam dziada ;/ znajomej sunia ostatnio przeszła babeszjozę, więc litości dla kleszczy nie mam, tym bardziej, że mój Tata dwa razy miał ostrą boreliozę... Quote
andegawenka Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Normalnie, chłopakowi zazdroszczę:loveu::loveu::loveu: Nadopiekuńcza mamusiu, nie unikniesz połamanych pazurów ani kleszczy....to chłop, pod kloszem nie zamkniesz:loveu::loveu::loveu: Quote
emhokr Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 ale to boli, jak on sobie ogląda łapeczkę i liże... :( ze swoim kolegą - kijaszkiem :razz: a kawałki drewna i kora też są atrakcyjne cudowny smutasek :eviltong: na potwierdzenie, ze u nas już wiosna... pewne szalone małżeństwo ;) Quote
andegawenka Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 Szalone to prawda......i to zaufanie?:loveu::loveu: Quote
emhokr Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 znam się z moimi końmi jak...łyse konie ;p ufam im...acz Gniady Siwego chciał zjeśc, więc się ruszał (opcję mordu po minie widac... ;p ) Tomek umie jeździc, jest kaskaderem, więc temat ogarnia :smile: Quote
emhokr Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 "koza! koza na MOIM kawałku podłogi! ja oszaleję! porządek musi byc! chociaż ją oszczekam!!!" * * do ochrypnięcia, zaplucia się i wymęczenia ;p Quote
emhokr Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 tu Tomasz coś kombinował, ale mu siodełko na grubiutkim Okręciku się zaczęło zsuwac :) i Ewelinka miała głupawkę :) tylko, że to się w galopie powinno robic..ja nei na tym etapie ;) Quote
andegawenka Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Smieją się ze mnie w pracy że każdą fotę dokładnie ogladam, no ale przecież muszą sprawdzić np teraz, czy aby na pewno te koniki nie są wypchane:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Okrecik gruby?:obrazic: Quote
marta0731 Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Emhokr... Fagot wygląda PRAWIE jak Twój Sasza... Skośnooki bokser ;):D Tylko sporo kg mniej:( Nie mogę znaleźć wątku, tylko allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=1571192060 Quote
Alicja Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 o dżisys ...jaki chudzieńki :( szalona dziewczyna ;) http://img263.imageshack.us/img263/6431/dsc00652po.jpg Quote
emhokr Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 faktycznie, buziol podobny do Rydza :( biedak... kupię jakieś cegiełki, ale kasę wyślę dopiero we wtorek :( szlag trafia jak sie patrzy na takie rzeczy....to ja się przejmuję kleszczem, pazurkiem, tym, że Sashka śpi na podłodze, a nie na baranicy, dywanie czy w legowisku (mimo, że to jego wybór), a przecież takich, które są męczone i śpią byle gdzie jest więcej...dużo za dużo... :( Quote
emhokr Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 KOCHANI :) Wraz z Tomkiem, Sashą i moimi dzielnymi kopytkami życzymy Wam i Waszym podopiecznym spokojnych, rodzinnych, wesołych Świąt Zmartwychwstania Pańskiego, mokrego "Dyngusa" i odpoczynku od codziennej bieganiny :) Quote
Alicja Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 To ja ładnie dziękuję :) za życzonka Szukam domków dla boxiów http://www.dogomania.pl/threads/15076-Teraz-OZZY-.........i-nie-tylko-%29?p=16756824&viewfull=1#post16756824 Quote
Recommended Posts