rita60 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Na tych dwóch fotach,to tylko cień psa:evil_lol:ale na trzeciej to Tobiś- Narcyz:razz: Quote
olgaj Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 no i dokaładnie taki był komentarz do zdjecia podpisany przez Pana " nie moze sie na siebie napatrzec w lusterku" :) strasznie sie chyba sobie podoba bez tego "gała patrzała" Quote
rita60 Posted December 23, 2010 Posted December 23, 2010 Tobiś jesteś szybszy od przeciągu:evil_lol:powodzenia w domku....... Quote
olgaj Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 Generalnie wiesci sa takie: Tobis uwielbia chusteczki higieniczne, pan daje mu je do zabawy, bo strasznie lubi patrzec jak Tobis sie nad nimi pastwi, to chyba niewychowawcze, ale co tam :) skoro tak lubia:) Jak Tobis spi z Panią w łózku, Panu nie wolno sie położyc. Razem spi, razem pracuja tzn: Pan pracuje a Tobis w tym czasie spi czujnie zeby nie bylo, że nic nie robi cały dzien, tylko na kanapie leży leń. :) Quote
olgaj Posted December 27, 2010 Author Posted December 27, 2010 kolejny dramat pomózcie http://www.dogomania.pl/threads/198985-Dramat-skowronka-FPR-ZWP?p=15997469#post15997469 Quote
agata51 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 [quote name='olgaj']Generalnie wiesci sa takie: Tobis uwielbia chusteczki higieniczne, pan daje mu je do zabawy, bo strasznie lubi patrzec jak Tobis sie nad nimi pastwi, to chyba niewychowawcze, ale co tam :) skoro tak lubia:) Jak Tobis spi z Panią w łózku, Panu nie wolno sie położyc. Razem spi, razem pracuja tzn: Pan pracuje a Tobis w tym czasie spi czujnie zeby nie bylo, że nic nie robi cały dzien, tylko na kanapie leży leń. :) [quote name='rita60']Uwielbiam takie wiesci:multi: Nie ma większej radochy!!! Boki zrywać! Zbieranie strzępów rozniesionych w pył chusteczek to moje ulubione zajęcie. Najlepsze są takie w pudełku. Był tak jeden - nie wiem, czemu zawdzięczam, że nie jestem rozwódką. Piesek, widać, wyjątkowo, bardziej niż ja, urokliwy był. Cieszę się, Tobisiu i w śnupę całuję. Ale ci się Pan trafił! A co z Panią? Quote
olgaj Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Agatko bo Pani to jeszcze nie jest oficjalnie " Pani " :) Quote
Recommended Posts