BarbeSale Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 ok pewnie nie bylo zadnego :/ ;] gratulacje cavisia :) musimy pogadac na pw. Quote
jostra Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='dorotal']A tak poza tym to Leos - CWC, NPwR, Zw. Rasy, BOG II :lol: :lol: Aria - Zw. Mł. , Eliza - Zw. Ml., Zw. rasy i olbrzymi minus :angryy: :mad: za katalog. Zglosilam 5 psow. Potwierdzenia przyszly za 4 psy, brakowalo kinga w klasie championow, w planie sedziowania nie bylo, king zostal w domu, na wystawie w katalogu w ..... maltanczykach byl moj king. W kingach byl cavalier, w chinach doszlo z 4 dodatkowe. W spisie wystawcow moje nazwisko bylo dwa razy ale bez numerow tego maltanczyka :evil_lol: . Dorotal na tej focie na 2 lok. to jesteś TY??? hmm, to siedziałysmy koło siebie na trybunach :cool3: Gratuluję sukcesów :) Fakt, burdel mieli niesamowity - u mnie w czarnych mini rasę wziął pies, którego wogóle nie było w katalogu :angryy: Quote
Cavisia Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Fakt - za katalog dostają ocenę negatywną (dyskwalifikacja po prostu). Tyle błędów to rzadko się zdarza. Ja nie wiem co oni robili ani jak. Ale ja zgłaszałam formularzem - wpisałam tam datę urodzenia. Po czym na wystawie - data błędna oczywiście. Czy oni to potem ręcznie wpisują? Może stąd te błędy? A co do namiotu - to myśmy też schroniły się tam przed wejściem na ring i chwała temu kto go rozłożył:lol: Inaczej ozdóbki by wcale ozdobnie nie wyglądały. Barbesale - odezwij się do mnie na gg. A Dorocie serdecznie dziękuję za śliczne fotki :) I cenne rady również. Quote
Musiałek Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Czy ktoś mógłby podac wyniki BOG 1 I BIS Juniorów ???? Quote
dorotal Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Wyników nie znam, ale na BIS junior I lokata - nowofunland, II lokata - jamnik szorstkowłosy, III lokata - dog niemiecki. Na BOG I grupy - I lokata owczarek niemiecki, a na II jeżeli dobrze pamietam owczarek podhalański, III lokata chyba groenendaler. Quote
jo-jo Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 dorotal napisał(a):Na Best juniorze dog byl na 3 miejscu:lol: . U sedziego co sam je hoduje :evil_lol: :evil_lol: A kto sędziował i co to za dożek?? Czyżby Pan Szutkiewicz?? Quote
Nugatika Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 my tez bylismy, lało jak z cebra :/ ja mam fotki ale tylko bernenczykow na ringu, bo potem sie zwinelismy od razu, zmarzlam straszelnie na tym deszczu :/ az sie dziwie ze dzisiaj mi nic nie jest :P A co to za whippet jest na fotkach? Quote
dachenoceras Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 jo-jo napisał(a):A kto sędziował i co to za dożek?? Czyżby Pan Szutkiewicz?? Plus jeszcze dla odmiany V grupę. Quote
dorotal Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='jo-jo']A kto sędziował i co to za dożek?? Czyżby Pan Szutkiewicz?? Tak, szef naszego oddzialu:lol: . ten dog mial u mnie podpadke po przed wejsciem na ring glowny prawie rozdeptal moja buldozke :diabloti: :mad: . Nie wiem jak sie nazywa ale mam jego zdjecie :evil_lol: Quote
Cavisia Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 dorotal napisał(a)::diabloti: :mad: . Nie wiem jak sie nazywa ale mam jego zdjecie :evil_lol: Winowajca znany z widzenia ;) Trzeba list gończy wystosować :evil_lol: Quote
Justuss Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 OGROMNE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH...:klacz: :klacz: :klacz: Ja równiez chciałam się pochwalić, gdyż nasze staffiki na tejże wystawie spisały się znakomicie:mdrmed: :thumbs: Zołzi- QEENTESENCYA NEFRETETTE STAFF-KA FCI-BIS PUPPY czyli Najpiękniejsze Szczenie Wystawy Fafik- TORPEDUS SANDARRI STAFF-KA FCI - BEST OF GROUP Huares- UMPUMAKI VALI HUARES STAFF-KA FCI- kolejne CWC I chciałam serdecznie podziękować mojej kochanej i niezastąpionej siostrze za wspaniałą prezentacje moich psiaków- dzięki Kasia...:popcorn: Pozdrawiam ;) Quote
jo-jo Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 [quote name='dorotal']Tak, szef naszego oddzialu:lol: . ten dog mial u mnie podpadke po przed wejsciem na ring glowny prawie rozdeptal moja buldozke :diabloti: :mad: . Nie wiem jak sie nazywa ale mam jego zdjecie :evil_lol: Dzięki Dorotal :loveu: To Yuriy Moloseum, a Pan Szutkiewicz to świetny sędzia :razz: Jeszcze nie udało mi się do niego dojechać, ale napewno kiedyś sięu niego pokażemy:multi: Ostatnio jak rozmawiałam z nim w Warszawie to mówił że nigdzie narazie sędziowac ni będzie :shake: Quote
Nugatika Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 mialam okazje głaskac tego dozia, swietne są, na kazdej wystawie sie nimi zachwycamy z tata :) a tego pana juz pare razy widzialam na rzeszowskiej wystawie Quote
Zabajka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Witam To ja i moja JAWA CZY SEN Viva Zabajka FCI "zgarnęłyśmy" BISa Juniora. Ukończyłysmy tym samym Championat Młodzieży na trzech kolejnych wystawach (Lublin, Szczecin i Krosno). W Szczecinie zmykałyśmy do domku zaraz po ocenie w ringu (ponad 800 km) ale startując w BISie w Lublinie zajęłyśmy II miejsce i teraz w Krośnie nr I :multi: Cieszymy się baaaardzo ! Dwa starty i dwa razy na pudle !!! Albo mamy ogromnego fuksa, albo udało mi się wyhodować wschodzącą gwiazdę ringów :lol: . Gdyby ktoś przypadkiem miał jakieś nasze fotki z Krosna, to oczywiście ślicznie prosimy:loveu: . Pozdrowienia Ela i Jawusia + reszta stada Quote
Cavisia Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Nie wiem, czy to wasza suczka? W każdym razie mi się bardzo podobała :) Quote
Zabajka Posted July 18, 2006 Posted July 18, 2006 Witam To nie moja Jawa..... To suczka z otwartej, Zwyciężczyni Rasy- Channel Spod Gródkowej Skały.... Quote
warg2003warg Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 :klacz: Zabajka dawno Cię nie widzialam , gratulacje dla młodej gwiazdy.Pozdrowienia od szeltusia Jantarka. Quote
Zabajka Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Witam, witam i o zdrowie pytam !!!! Mam nadzieję, że już w przyszłym roku uda mi się wyrwać na jakieś zagraniczne wojaże...:roll: Erusia jest na zasłużonej emeryturze, a Jawusia dopiero po 11 listopada "wejdzie" do klasy pośredniej... ela Quote
sylrwia Posted July 19, 2006 Posted July 19, 2006 Czy ktos posiadający katalog mógłby mi na pw przesłać dane wyżła węgierskiego, który był na wystawie. Potrzebuje dane jego i jego właściciela (nazwisko, adres) może uda nam sie go ściągnąć na zlot wyżłów węgierskich, który organizujemy. Quote
arima Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 Gratulacje dla wszystkich:multi: :multi: A leonki jakieś były??? Napisałby mi ktoś stawke?:modla: Quote
karenina Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 sylrwia napisał(a):Czy ktos posiadający katalog mógłby mi na pw przesłać dane wyżła węgierskiego, który był na wystawie. Potrzebuje dane jego i jego właściciela (nazwisko, adres) może uda nam sie go ściągnąć na zlot wyżłów węgierskich, który organizujemy. BYSTRA Z Tałchejów ( LUMP Bohemia Sibenik - BARDA Z Panskych Lesu) , hod Agnieszka Spisak, wł . Dariusz Spisak, Skalna 54, 38-200 Jasło Quote
karenina Posted July 20, 2006 Posted July 20, 2006 arima napisał(a):Gratulacje dla wszystkich:multi: :multi: A leonki jakieś były??? Napisałby mi ktoś stawke?:modla: Pies posrednia: BOHUN Suki kl mł KASANDRA Oaza Wschodu KLARA Oaza Wschodu suka otwarta AFRA Semiramida Quote
Recommended Posts