Ewelinaa Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 A moja Pudel miniaturowy apr.srebr Mł.Ch.Pl CASSANDRA Karmazynowy Błękit "CASI" - CWC, Naj.Suka w Rasie i Zwycięstwo Rasy :) a w finałach znalazła się w ścisłej czolówce gr.IX Quote
karenina Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='Ewelinaa']A moja Pudel miniaturowy apr.srebr Mł.Ch.Pl CASSANDRA Karmazynowy Błękit "CASI" - CWC, Naj.Suka w Rasie i Zwycięstwo Rasy :) a w finałach znalazła się w ścisłej czolówce gr.IX Ewelina, brawa dla Casi i dla Ciebie, ze mimo takiej pogody utrzymałaś jej fryzure do samego konca :) Quote
Elitesse Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 [quote name='karenina']Mój Nando CWC, NPwR,BOB I BOG-2 :laola: I skromniej cirneco, Rudi CWC, NPwR a Kerttu CWC, NSwR i BOB :) GRATULUJE !! :laola: Quote
jostra Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Elitesse napisał(a):moja cora Abi - CWC, NSwR i BOB !! :multi: :multi: :multi: :laola: Aga - gratki!!! Wszystkim innym zwycięzcom również :) Mój białasek Lamborghini Svarcava CWC, NPwR, Zwycięzca Rasy :multi: Na BISa nie zostaliśmy, bo pogoda była po prostu okropna - podziwiamy wszystkich wytrwałych. :cool1: No i pucharków nie było za Zw Rasy :mad: Quote
Tomek67 Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Moja psinda na babcinym sznurku Zw. Rasy i CWC. Gratulacje dla wszystkich wystawiających! Quote
BarbeSale Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 prosze o stawke bouvierow :D byl chociaz jeden ? ... Quote
AnkaW Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 Cavisia napisał(a)::multi: :multi: Moja Abra CWC, NSwR i BOB . Cavisia to Ty byłaś na "ringu przygotowawczym" pod czerwonym namiotem ????:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
AnkaW Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 [quote name='Em-ka']AniaW - brawo!!!:multi: :multi: :multi: A dziękuję, dziękuję :lol: :lol: :lol: Quote
Lavanara Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Gratuluje wszystkim!!!!!! Pogoda byłą (i jest) obrzydliwa :( Nie wiecie kto na pudle VIII?? I jeśli ktoś ma czas i chęci to poprosze skromnie o stawkę Labradorów :) Quote
AnkaW Posted July 16, 2006 Author Posted July 16, 2006 BarbeSale napisał(a):prosze o stawke bouvierow :D byl chociaz jeden ? ... w katalogu nie widzę, chyba że pod inną rasę wciśnięty :roll: :roll: Quote
Nugatowa Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Lavanara napisał(a):Gratuluje wszystkim!!!!!! Pogoda byłą (i jest) obrzydliwa :( Nie wiecie kto na pudle VIII?? I jeśli ktoś ma czas i chęci to poprosze skromnie o stawkę Labradorów :) Springer Spaniel Angielski- Natural born hunter Advendesora :loveu: :loveu: :loveu: ( Best) I był 3 na Bisie :loveu: Quote
jo-jo Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 A jak sytuacja całkowita z BIS'em? I jak grupa II? Quote
Cavisia Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 AnkaW napisał(a):Cavisia to Ty byłaś na "ringu przygotowawczym" pod czerwonym namiotem ????:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Taaaa załapałam się pod ten cudowny wynalazek organizatorów. Jeden czerwony NAMIOT, żeby nie było wątpliwości :). Chyba cię kojarzę :) Quote
Cavisia Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 Lavanara napisał(a):Gratuluje wszystkim!!!!!! Pogoda byłą (i jest) obrzydliwa :( Nie wiecie kto na pudle VIII?? I jeśli ktoś ma czas i chęci to poprosze skromnie o stawkę Labradorów :) Proszę: psy młodzież - YARIS Kwiat Morza otwarta - JOHNNY BRAVO vd peppelenbosch KIPLING pod Jabłonią VENTO z Górskiej Suki szczeniąt - Rocheby ICE MAIDEN młodzieży - LUNA z Koła św. Huberta pośrednia - BERTA z Miechowskiej Doliny WARIA od Marka Pollo otwarta - BEHOROVKA Herbu Zadora BEKY Poling JUKKA Kwiat Morza NESCA z Miechowskiej Dolliny Nie wiem, kto wziął rasę :oops: Wiem tylko, że był to czarny pies. Quote
Cavisia Posted July 16, 2006 Posted July 16, 2006 jo-jo napisał(a):Wszystkim Serdecznie Gratuluje Wygranych, i skromnie proszę o stawke dogów niemieckich ;) Dog niemiecki - arlekiny - czarne Psy, kl. młodzieży AROGANT PLATINUM YURIY MOLOSEUM Suki kl. młodzieży FURORE GRAND CANYON GYPSY QUEEN MEDIUM kl. otwarta WENDY MOLOSEUM Quote
Agappe Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 jezeli ma ktoś zdjęcia z BOG piątki konkretniej chodziłoby mi o białego akite, który stanął na 2 miejscu na podium to bardzo bym prosiła na @ akita_inu@op.pl najlepiej w zdjecia dużym formacie Quote
Lavanara Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Cavisia serdeczne dzięki!!! :) Wyniki uda mi się zkołowac od zaprzyjaźnionych hodowców :) Quote
AnkaW Posted July 17, 2006 Author Posted July 17, 2006 Cavisia napisał(a):Taaaa załapałam się pod ten cudowny wynalazek organizatorów. Jeden czerwony NAMIOT, żeby nie było wątpliwości :). Chyba cię kojarzę :) Ten cudowny wynalazek nie był organizatorów, tylko prywatna własność zagrzywaczonych państwa z Rzeszowa :evil_lol: :evil_lol: . Fakt - przewinęło się przez namiot 80% ozdóbek przed wejściem na ring :lol: :lol: :lol: Quote
jo-jo Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 Cavisia napisał(a):Dog niemiecki - arlekiny - czarne Psy, kl. młodzieży AROGANT PLATINUM YURIY MOLOSEUM Suki kl. młodzieży FURORE GRAND CANYON GYPSY QUEEN MEDIUM kl. otwarta WENDY MOLOSEUM Dziękuje:multi: a można jeszcze żółciaki i błękitki ? :oops: Quote
dorotal Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 jo-jo napisał(a):Dziękuje:multi: a można jeszcze żółciaki i błękitki ? :oops:Na Best juniorze dog byl na 3 miejscu:lol: . U sedziego co sam je hoduje :evil_lol: :evil_lol: Quote
dorotal Posted July 17, 2006 Posted July 17, 2006 A tak poza tym to Leos - CWC, NPwR, Zw. Rasy, BOG II :lol: :lol: Aria - Zw. Mł. , Eliza - Zw. Ml., Zw. rasy i olbrzymi minus :angryy: :mad: za katalog. Zglosilam 5 psow. Potwierdzenia przyszly za 4 psy, brakowalo kinga w klasie championow, w planie sedziowania nie bylo, king zostal w domu, na wystawie w katalogu w ..... maltanczykach byl moj king. W kingach byl cavalier, w chinach doszlo z 4 dodatkowe. W spisie wystawcow moje nazwisko bylo dwa razy ale bez numerow tego maltanczyka :evil_lol: . Quote
Recommended Posts