Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 134
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tomek67 napisał(a):
Co tak piszczysz?:diabloti: Myśmy dostali tydzień temu:eviltong:

tata rata - a ja 2 tygodnie temu :eviltong: :evil_lol:

Posted

dorotal napisał(a):
Z tego co wiem to jednak nie masz tak prosto. Bo w kingach jest pomylkowo jeden cavalier.

Dorota, wiem o tym :)Sama z właścicielką tej drugiej suczki to wyjaśniałam . Ale muszę powiedzieć, że odpowiedzi z oddziału nawet szybko przychodzą.
Za to ty masz fajnie :) Dwie suczki, obie twoje :) Wszystko zostanie w rodzinie ;)

Posted

jostra napisał(a):
Macie gdzieś ulotkę ile za 1 i 2 psa??
Bo pasowałoby w końcu jutro zapłacić. :cool3: Wolałabym nie płacić na wystawie. :roll:

opłata wniesiona po terminie zgłaszania psów oraz w dniu wystawy

100 zł

To ze strony oddziału

Posted

Cavisia napisał(a):
Dorota, wiem o tym :)Sama z właścicielką tej drugiej suczki to wyjaśniałam . Ale muszę powiedzieć, że odpowiedzi z oddziału nawet szybko przychodzą.
Za to ty masz fajnie :) Dwie suczki, obie twoje :) Wszystko zostanie w rodzinie ;)

Tylko ze ja zglaszalam 2 buldozki i 3 kingi( i za tyle zaplacilam). Dostalam list ze przyjete sa 4 psy.:mad:

Posted

Zglaszalam przez formularz na stronie. Dostalam na skrzynke mailowa 5 potwierdzen, tylko ze bylo bez nazw psow. W poprzednim tygodniu zobaczylam ze ilosciowo w kingach sie zgadza tylko ze byla w innej klasie, a ze byla tez jedna w klasie to nie robilam problemow. A pozniej dostalam list z 4 potwierdzenia. Akurat ta brakujaca suczka moge zrobic to pozniej, tylko musze odzyskac pieniadze.

Posted

Jak na krajowke to daleko. Do Krosna mam 470 km. :evil_lol: Ale wiekszosc miedzynarodowek mam dalej. Po za tym brakowalo mi terminow a w Gdynii mial sedziowac Jakubowski od ktorego mialam juz ocene.:cool1:

Posted

[quote name='karenina']Mój Nando CWC, NPwR,BOB I BOG-2
:laola:

I skromniej cirneco, Rudi CWC, NPwR a Kerttu CWC, NSwR i BOB :)

buziaki dla NADO i spółki :D:D

mam kilka fot z finałów twojego malca :D:D jak przegram na komp to ci prześlę :D:D