Jump to content
Dogomania

BOLO - Genialny ONek ma cudowny DOM!!!!!!!!! Rudolf ma osobny wątek :)

Recommended Posts

• Replies 304
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Badanie ortopedyczne wypadło dość dobrze, dr Olkowski stwierdził tylko nadmierne obciazenie stawów, więc Bolo musi byc BEZWZGLĘDNIE odchudzony i powinno się poprawić. Przy okazji badania ogólnego stwierdzono, że prostata Bolka nie obkurczyła sie po kastracji, jest bolesna przy badaniu - niedobrze:( W poniedziałek lub środę zrobimy badanie usg, pewnie podamy leki - sugeruję ludzki Tadenan, wyciąg ze śliwy afrykańskiej.
A teraz przebój sezonu!!! Uwaga!!!
Do czasu usg Bolo został gościnnie zakwaterowany u pewnych państwa z Milanówka ( sprawdzonych). Więcej na ten temat nie piszę, żeby nie zapeszyć.

Posted

:sweetCyb::drink1:Puścić kciuki!!!!!
W sobotę Ziutka jedzie na wizytkę, uzupełni papiery i zrobi fotki Bolasa w nowym domu:) Ludzie!!!! Lać szampana!
Z wrażenia nie napisałam, że usg wypadło bardzo dobrze - Bolowi nic nie dolega.

Posted

Dziękuję za oficjalna informację - ogromnie dziękuję wszystkim zaangażowanym w ratowanie Bolesława. Teraz jeszcze trzeba wyczarować dom dla Rudolfika.

Wątek przenoszę.

Posted

Zjadziemy i dla Rudolfika domek :)
Gdzieś tam napewno jest i czeka :)
Bolo ma wspaniały dom, pan Mariusz do mnie dzwonił, że nie odstępuje ich na krok i codziennie biegają i chodzą na spacerki po lesie :)

Posted

No to Bolinek zaraz wróci do formy z TAKIMI LUDZIAMI!!!!

Na dniach skontaktuję się z hotelem ile mam przelać za marzec. Za luty przeleje w tym tygodniu, dopiero co opłaciłam sobie rachunki bo od stycznia jakoś nie miałam czasu :evil_lol: