Monia85 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 W Miastku spotkają się dwa hawańczyki: PSY Klasa baby - [FONT=ArialMT][FONT=ArialMT]BEN Bia[/FONT][/FONT][FONT=ArialMT][FONT=ArialMT]ł[/FONT][/FONT][FONT=ArialMT][FONT=ArialMT]e Bursztynki FCI Najlepsze Baby[/FONT][/FONT] SUKI Klasa młodzieży - [FONT=ArialMT][FONT=ArialMT]ARABELLA Z Fabryki Psów FCI ocena doskonała, Najlepszy Junior, Zwycięstwo Młodzieży, Zwycięstwo Rasy[/FONT] [/FONT] Quote
Hawanka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='Monia85']W Miastku spotkają się dwa hawańczyki: PSY Klasa baby - [FONT=ArialMT][FONT=ArialMT]BEN Bia[/FONT][/FONT][FONT=ArialMT][FONT=ArialMT]ł[/FONT][/FONT][FONT=ArialMT][FONT=ArialMT]e Bursztynki FCI [/FONT][/FONT]SUKI Klasa młodzieży - [FONT=ArialMT][FONT=ArialMT]ARABELLA Z Fabryki Psów FCI [/FONT][/FONT] No malusio bedzie ..... trzymam kciuki za wszytkie hawańczyki:) Quote
Hawanka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 bursztynki napisał(a):Za wszystkie Dwa hi hi co zrobić ze tylko dwie sztuki sa :) tak bym chciała Benusia na żywo zobaczyc :) Quote
bursztynki Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Wystawa kameralna,miła atmosferka ,pogodadopisała.Miło było spotkać znajomych ,Arabella i Benuś oraz Orsa (cotonka)wypadły super..................... Quote
Hawanka Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 [quote name='bursztynki']Wystawa kameralna,miła atmosferka ,pogodadopisała.Miło było spotkać znajomych ,Arabella i Benuś oraz Orsa (cotonka)wypadły super.....................[/QUOTE] Ogromne Gratulacje !!!!! i Arabella piękny wynik ale konkurencji nie było to wiadomo było ze tak bedzie a psinka ładna wiec :) Quote
Havany Posted October 10, 2010 Posted October 10, 2010 Hawanko, nie zgadzam się z Tobą, że jak nie ma konkurencji to wiadomo jak będzie. Wielokrotnie widziałam na wystawach sytuacje, gdzie żaden pies nie dostawał ani dobrej oceny, ani dobrego opisu ani żadnej lokaty. Akurat sędziowie First (jeden i drugi) doskonale znają się na hwańczykach i specjalizują się w grupie IX. Nie sądzę, żeby dał tak doskonały opis jaki dostała Arabella tylko z tego powodu, że nie było innej konkurencji. Quote
bursztynki Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Havany zgadzam się ztobą,ja też już wiele razy byłam świadkiem,sytuacji jak psiaki były pojedyncze w swojej rasie ,i nie otrzymały oceny doskonałej,Sedzia First bardzo dokładnie ogląda psa i szczegółowo opisuje.Arabele,Orse i Benusia opisał naprawde szczegółowo,oto opis Bena: Dobra wielkość,dobrej rzeżby,samcza głowa dosk.szyja,grzbiet i ogon,dosk.klatka piersiowa i przedpiersie,dosk.pigmentacje.Szata doskonała w gatunku,obfita dosk.temperament,elegancki i dynamiczny ruch. Ocena: Wybitnie obiecująca Najlepsze Baby Quote
Hawanka Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 No to mi sie zawsze Udawało w Takim razie ;)Jeżeli nie zawsze są Dobre Oceny :) Quote
Recommended Posts