łamAga Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 diabelkowa napisał(a):a jakie masz argumenty by byc przeciwnym stosowaniu ? Tylko takie że miał by problem w czasie bawienia się z innymi psami :-( a w zasadzie to one miały by problem bo pewnie by je nieźle tym kagańcem poobijał :-( Quote
marta_gp Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 jeśli musi być cały czas w kagańcu to ten jest najlepszy. Kagańce Chopo są naprawdę lekkie...ja bym wolała oberwać Chopo niż metalowym :eviltong: Quote
Jami Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Muszę kupić mojej suni kaganiec i chciałabym fizjologiczny. W tym problem że Chopo ma chyba najmniejszy rozmiar Cocker spaniel suka a mi sie zdaje ze moja ma mniejszy pysk. Czy sa jeszcze jakieś fzijologiczne z mniejszymi rozmiarami? Quote
gops Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Jami napisał(a):Muszę kupić mojej suni kaganiec i chciałabym fizjologiczny. W tym problem że Chopo ma chyba najmniejszy rozmiar Cocker spaniel suka a mi sie zdaje ze moja ma mniejszy pysk. Czy sa jeszcze jakieś fzijologiczne z mniejszymi rozmiarami? pewnie, sa na jamnika suke, na pudla i na innej maluchy ;) spojz na ich glowna strone Quote
Jami Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 A co lepsze? Maszer czy CHOPo ? ;) Moja mała kłapie pyskiem więc byłoby bezpieczniej ;p Quote
Jami Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 powyższe nie ważne ;p Gdzie mogłabym w necie kupić kaganiec CHOPo Pudel/Jamnik suka lub Szpic pies/suka (a w razie złego rozmiaru zwrócić)? Quote
diabelkowa Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 [quote name='dOgLoV']Tylko takie że miał by problem w czasie bawienia się z innymi psami :-( a w zasadzie to one miały by problem bo pewnie by je nieźle tym kagańcem poobijał :-( gwarantuje Ci ze nie przeszkadza ani troche w zabawie z innym psem moj sie bawil biegal szalal przewracali sie i jakos psy zyja to sa super lekkie kagance a gdzie mozna dostac w necie ? ja kupowalam tu : IPO-sklep - sprzęt szkoleniowy, karmy, obroże, kagańce, akcesoria dla psów Quote
Dogha Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Jami napisał(a):powyższe nie ważne ;p Gdzie mogłabym w necie kupić kaganiec CHOPo Pudel/Jamnik suka lub Szpic pies/suka (a w razie złego rozmiaru zwrócić)? Rozmiar Szpic (miniaturowy) jest naprawdę malusi ;) Suczka która ma w kłębie 27cm go nosi Quote
WeronikaM Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 my mamy plastikowy i jest bardzo fajny :cool3: Quote
Jami Posted October 11, 2009 Posted October 11, 2009 Być moze ale 7 cm juz mi się za duży wydaje ;p Moja ma ok. 40 cm w kłębie ale jest szczuplutka i ma długie nogi ;p Quote
Jami Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Wiem, wiem ;p Dzisiaj pomierzę. Ale jak to jest z tą szerokością? Ona jest mierzona w linii prostej czy zaokrąglonej jak ten pasek u góry? I gdzieś czytałam, że CHOPo i Maszer to to samo tylko, że od CHOPo odrywają metki i sprzedaja jako maszer. Prawda? Quote
an1a Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Jami napisał(a): I gdzieś czytałam, że CHOPo i Maszer to to samo tylko, że od CHOPo odrywają metki i sprzedaja jako maszer. Prawda? Prawda.. ;) Quote
Jami Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 A te paski rzeczywiście podrabiane a nie prawdziwa skóra? ;p Ja i tak maszera kupuje bo znalazłam fajną oferte, może gościu odnowi :evil_lol: Quote
Jami Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Jak się mierzy szerokość w maszerach? w linii prostej czy w takiej zagiętej jak ten pasek u góry? ;) Quote
diabelkowa Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 ja mierzylam w prostej, chopo sprzedaje prawdziwa skore :) Quote
Jami Posted October 12, 2009 Posted October 12, 2009 Chodziło mi o maszera ^^ Coś mi się nie zdaje, żeby jamnik suka miał pysk szerokości 7 cm... Ale tą szerokość się mierzy na górze kufy czy na "policzkach' ? Quote
O1us_89 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Hej:P Zastanawiam sie nad zakupem kagańca fizjologicznego chopo. Jaki będzie dobry dla Dogo Canario-pies? Taki jak dla rottweiler'a??? Quote
Jami Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Na stronie chopo jest rozmiarówka :) Pomierz swojego psa i wybierz rozmiar :) Ps.: My bierzemy jednak Jamnik suka ;p Quote
O1us_89 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Aha, dzięki, chyba ten rottweiler suka będzie dobry, a jest gdzieś w Warszawie sklep, gdzie można dostać kagańce tej firmy? Jednak wolałabym przymierzyć go najpierw. Quote
Jami Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Andrzej Zacharszyk - Sklep Zoologiczny Pasaż Ursynowski 3, lok. U-5 02-784 Warszawa 174 Domestica ul. Budy 3B 01-466 Warszawa Quote
O1us_89 Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 He, jak zabrzmiał mój poprzedni post, "wolałabym go przymierzyć"-hahaha;p:D Dzięki bardzo, za adresy:D Quote
Onomato-Peja Posted October 13, 2009 Posted October 13, 2009 Zamówiłam młodej ON sport suka. Mam nadzieję, że wymiary na p-m sa rzeczywiste :evil_lol: Quote
Recommended Posts