Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Yuki, a nie masz gdzieś w okolicy zwykłego zoologa? Te kagańce są dosyć dobrze dostępne, więc nie będziesz musiała płacić i czekać na przesyłkę. +pomacasz lub nawet zabierzesz ze sobą psa

Posted

Jak poszłam zobaczyć i przymierzyć to pani powiedziała że kaganiec ma zamknąć psu pysk żeby nie mógł go otworzyć... Masakra mówię wam. Nie mają wogle podstawowej wiedzy.

Posted

Yuki_ napisał(a):
Jak poszłam zobaczyć i przymierzyć to pani powiedziała że kaganiec ma zamknąć psu pysk żeby nie mógł go otworzyć... Masakra mówię wam. Nie mają wogle podstawowej wiedzy.

Masakra...ale niestety w sklepach zoologicznych maja przewznie wiedze o psach i ich akcesoriach równą zeru.

Posted

[quote name='Vailet']Masakra...ale niestety w sklepach zoologicznych maja przewznie wiedze o psach i ich akcesoriach równą zeru.[/QUOTE]
Poziom wiedzy większości sprzedawców pozostawia wiele do życzenia, tak samo wiedza niektórych właścicieli psów... :shake:

Posted

[quote name='Yuki_']Rozumiem że jest bezpieczny dla psa i że pies ma możliwość otworzenia pyska w kagancu by swobodnie ziac? ;)[/QUOTE]
mozesz tez kupic u mnie zwykly kaganiec fizjologiczny Chopo :)

Posted

zależy jak będziesz używać :) jeżeli sporadycznie i delikatnie to wystarczy zwykły, jak intensywnie i codziennie - chopo. Chopo mogę polecić, są super. Mój dobek nim ryje w ziemi i kaganiec ma już 3 lata i żyje :) chopo są naprawdę super.